Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Reiko T

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Reiko T poolt

  1. Aidata saad? Saada sms, milles on TXT STARTIT Numbrile See maksab teile 0 Aitate mind Teenin sellelt 1 euro Olen väga tänulik
  2. Subscribesin, subscribe ka Pane like kah, panin ka
  3. ja ss? Kui kohale lendad, siis palun täida ka ankeet Osalejaid hetkel 8
  4. soovitage palun häit nicknamesid cs 1.6 mitte kuulsaid mängjaid paluks (kiire!)
  5. Mu esimesed videod kah muide!
  6. Aga ta polnudki afk, ta sihtis teisele poole
  7. kle kuidas ma saaksin pilti endsl muuta`??

  8. no ma tänan proovin jh õppin alles need esimesed videod csist
  9. Autori Õigused on kaitstud. palun mitte kopeerida ega faili rikkuda :mad:
  10. Autori Õigused on kaitstud. palun mitte kopeerida ega faili rikkuda :mad:
  11. Hetkel on osalejaid 6, jätkake
  12. Liituge http://www.on24.ee ja tehke kasutaja kasutades soovitus koodi DDBJZIZ Koodi sisestamisega laekub teile kohe alustades 3.00 Eurot Ette tänades!
  13. 1327273059.jpg

    Autori Õigused on kaitstud. palun mitte kopeerida ega faili rikkuda :P:mad:

  14. Laekunud on 4 osalejat! Vaadake kindlasti ka cs-cup.forum.co.ee seal käib registreerimine, Rauli oma lisasin ise, edasi palun saata sinna!
  15. No, kui ise vastaseid valida ei soovi, vaatame teile ise sobiva vastase, täitke ankeet cs-cup.forum.co.ee Kui olete tulija ja olge siis aktiivsed vahvel.netis, kuna ajad võivad muutuda ja praeguseks on osalejaid 3 ning aega veel on!
  16. 23. Märts, korraldan cs cupi, kell 21.00 algavad võistlejaid võiks olla vähemalt 10, muidu jääb ära. Toimub eacis, vaja steami, ise ma ei võistle, toimuvad 1n1 võistlused ja ka klannide vahelised võistlused ,kirjutada siia, kes osalevad, kes kindlalt ja kes võibolla.Ootame nii proffe, kui ka algajaid, kogemusi saama. Parimad võivad saada ka minu only steam klanni, kellega minna ka hkhk lan partyle. Auhindu veel ei avalikusta. Rohkem infi MSN: R3iko1@hotmail.com Lisage! Lisage ja öelge oma osalus nick jne... Vaja siis vähemalt 10 mängiat ainult steamerid, kuna cup toimub Eacis.Parimaid playereid ootan enda klanni. Alustame siis 21.00 toimub 30 minutiline soojendus, kus kõik saavad pelada ja valida vastased, cupiga alustame 21.30. Kõigepealt käivad 1n1 võistlused, pärast klanni võistlused.IP Pole veel teada. Klanne võiks olla vähemalt 6, kui neid ei täitu, on teil võimalus osaleda ka 1n1 võistlustel. Registreerida saab ka: cs-cup.forum.co.ee NB!: ajad võivad muutuda! Hetkeliselt osalejaid 2.
  17. Mis programm oleks hea movie tegemiseks? Kui saaks, siis mitte anda, windows movie makerit, see halb. Soovin midagi, mis töötaks ka Xp- peal. Pole hea ka Trialid, nendest ei saa midagi. Hea oleks saada nendest linke.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.