Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kristokas007

Liikmed
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Kristokas007 poolt

  1. yoloswyolosweeeeegeeeeerooooooniiiiiiiiiiiiiiii

  2. yolosweeeeegeeeeerooooooniiiiiiiiiiiiiiii

  3. gotttacatchemmalllllllllll

  4. hayyyya boysssszzzzzzzz

  5. noh Botivastane update ära tulnud, nägin Mod Marki seal kah, sain 1 boti loopida mädand tomatitega ka juba. Ise bottisin peale update ööläbi, polnud probleemi
  6. Thanks, see päris viisakas script. Xp tuleb mõnusalt . Cook 85 , jej Päris hästi ajastasin lobsteri ostu , hinnad tõusevad ja maha müües väike kasumike 137 ea sain. Cooked hetkel plekib 186 ja tõusuteel
  7. Jej. Keegi paremat cooking scripti oskab soovitada kui EpicBoti tasuta teema ?
  8. Mõtlesin ,et alustan ka siis blogi . Mu vingeimad asjad näevad välja siis nii : Stats : Hetkese seisuga tahaks saavutada : Fishing 77/99 Cooking 82/99 ( 96 banked juba ) Attack 45/60 Str 59/80 Prayer 37/43 Peale neid arvatavasti liigun wc ja rc 99 suunas . Soovitage mulle head cooking scripti , aitäh !
  9. http://www.youtube.com/watch?v=nU4qUAEXlAM Te ei kahetse seda kui vaatate
  10. kutsuge neonet foorum aoe2 mängimises välja !!! online mängude alt leiate teema !!! vaatame kumb on parem kas neonet or vahvel !!!
  11. ikka LOl ( noh miljon sitaks suur raha ja pakun kui seda näete oma kätel ja siis murrate pea iga oma luu ära kui vaja ) miljoni krooni eest hammustaksid oma parimat sõpra persest?
  12. kui tead kus elab + nime vaata telefoniraamatust . ja helista . küsi teda ja siis leiadki ülesse kus elab ja siis räägid ta vanematele ntx ära mis värk on vms hirmutad teda ,et tead kus elab jne
  13. võiks mainida ,et tehinguid oleks hea kui vähemalt 10
  14. Kristokas007

    O:

    tahaks osta mingit normaalset kasutajat . kuni 800 pakun. eelmise teemaga ei saand midagi combat võiks olla 110+ ja 1 99 skill oleks tore. barrows gloves võiks olla . torso ja fire cape ei teeks maha pank 5.m+ kui tahate müüa all combat 110 peab hea stats olema kirjutage rs nimi mida müüte , umbkaudne hind ja msn siia.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.