Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Djos

Liikmed
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Djos poolt

  1. üks hea rp server mis on rp'd täis on County roleplay. http://www.samp.prica.ee Soovitan kõigile
  2. Lisasin su msn. Lisa vastu raunob@hot.ee
  3. Asi peab ka välja nägema ilus mitte mingi kokku keeratud asi. Nüüd paluks see teema lukku panna.
  4. Kahjuks ei alles hääletus eile lõppes ja nüüd hakkan teelema. Teen nii et kõigile meeldiks ja oleks ilus. Nagu vahvelgi.
  5. Pants: Ma kannatan küll kriitikat aga inimene võiks enne postitamist teema läbi lugeda. Naksi: Ka see nimi oleks oleks hea aga see on inimeste solvamine, kes otsivad sealt abi. Ma arvan et ka sina hakkad sealt abi otsima kui midagi tõesti ei oska.
  6. Tere Tänan kõiki kes vastasid ja olid selle asja poolt. Nüüd aga hakkan ma sellega lähemalt tegelema. Võob olla liitub minuga tegema üks inimene, aga ma täpselt ei tea seda. Nüüdsest palun kõigil pakkuda siia nimesid, mis sobisksid meie õpilas abi foorumile.
  7. Hääletage viimased minutit jooksevad!!!
  8. Arvan millegipärast seda seda mida Dixious.
  9. Tra tondid pult maksab uuena 50€ ja peale. See lisaks hinnale 30-40€ kindlalt ja 3 mängu, esiteks on nad vanad läheb vaevu 75€ ja xBox läheb 125€ niiet poiss palju küsid.
  10. Ei mul on vaja ühendada mysql aga ma ei oska seda ühendada. ja seal kus näitab warni seal on kõik korras
  11. Tere Oleks vaja abi et kuidas saab ühesdada PO UCP MYSQL'ga panin mysql peale ja Db ka aga ikka on lehel palju warninguid. Kui keegi oskab siis võta minuga MSN teel ühendust. raunob@hot.ee ja teeme selle koos korda teamviweri teel.
  12. Selge kui hakkama saan siis tänan sind. Kui ei saa siis võin sulle PM'da?
  13. http://tester13.comule.com/ucp2/index.php?page=home Siit võite vaadata, see on see leht.
  14. Tere Tõmbasin siis endale Po UCP, et seda hakata muutma. Tegin 00webhost'st tasuta domeeni et vaadata kuidas töötab, aga sööb ette PHP Error Message. Kas keegi saaks aitada, et mis tegema pean, panin ka üles ära mysql asjad. see kes oskab aidata siis palun kas PM või vasta siis, et mida tegema pean. Ettetänades Djos
  15. Selles mõttes, et võtab neid vahele jne, tegeleb kapo. Meister sa oled vist valesti aru saanud:D
  16. Päris raske on võtta netist disain ja need ümber eestikeelde tõlkida
  17. Hääletage, hääletamine kestab veel 8 päeva. Hääletamine lõppeb 15 aprill.
  18. Hääletage. Hääletus kestab 15 aprillini!!!
  19. Midade nüüd ulute, olete moded kes on siia valitud ja veel ulute kui võetakse uus moderaator? Ja võin öelda et keegi ei tea mind siin. Kui keegi teab siis palun öelda minu ees-ja perekonnanimi.
  20. Tulge ja liituge, võin öelda et väga väärt server, a-tiim on super. Oleks rohkem mängijaid oleks praegu serverus selline RP ,et ise ka ei usu. Tulge ja liituge ning te ei kahetse.
  21. Martin89 vabandust aga ma ei tea sind. ma elan tartus ja kus sa tead kes ma olen? Ja tänan teid et mind valisite.
  22. Aga olla võib ikka see ma arvan, et vähemalt kuskiltki saab abi, siis saad vaatada kas mõni on sama ja järeldad, et on õige. Hääletage ning te olete üks headest inimestest kellele meeldib minu idee. Kui oleme saanud tähtaiaks piisavalt ja või Mõeldav vastuseid siis hakkan kohe tegelema Õpilas abi foorumiga. Hääleta ning sa ei kahetse. Hääletage ning võibolla olete see just teie kelle valib Õpilas abi foorum välja 3 moderaatorit kui foorum on avatud.
  23. Võin veel öelda, et seal on igal kasutajal erinev grupeering, kas Ülikool, Põhikool, Gümnaasium, KHK, Algkool, jne. Need tulevad ma arvan, et teile alati kasuks kui teid keegi aitab. Loodan et olete kõik nõus sellise idee poolt. Kui saan hääli piisavalt ka mõeldav või Jah siis hakkan hoogsalt tegutsema. Tänan teid kes osalevad hääletusel
  24. KAs sa ei oska lugeda? On kirjas, et kui midagi ei meeldi siis jäta see enda teada. Kõik soovitused ja foorumile sobivad nimed pakkuda. Kas nüüd said aru? Ja vastavad teised inimesed, ja kui isik vastab siis peab vastus olema põhjustatud, kui ei ole põhjustatud siis enda otsustada kas usud või mitte.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.