Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

paulllolen

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

1 Jälgija

info paulllolen'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 16.10.1990
  1. Tutvustus Ascendant Roleplay on roleplay server, Server on tegutsenud mõnda aega ja ka sellega on kaasa tulnud uuendusi. Server areneb kiiresti ja ka Administratiiv tiim on ka väga abivalmis Tööd: 1.Narkoärikas 2.Autovaras 3.Mehaanik 4.Relvaärikas 5.Kütusevedaja 6.Rekkamees 7.Tänavakoristaja 8.Prügivedaja Grupeeringud: 1.Politsei 2.Päästeamet 3.Taksopark 4.LS Meedia 5.Künka Talu Rohkem infot saate teada siis kui mängite IP:84.50.110.198:7800 UCP: http://www.ascendantrp.eu/ucp/ FOORUM:http://www.ascendantrp.eu/foorum Gamemode on küll PO aga seda on ära muudetud väga palju.
  2. Mul lööb sellised errorid ette.. C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\PlayOn.pwn(3897) : error 004: function "MySQLConnect" is not implemented playon/grupp.pwn(593) : error 001: expected token: ",", but found "[" playon/grupp.pwn(593) : error 029: invalid expression, assumed zero playon/grupp.pwn(593) : warning 215: expression has no effect playon/grupp.pwn(593) : error 001: expected token: ";", but found "]" playon/grupp.pwn(593) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 5 Errors.
  3. C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(137) : error 075: input line too long (after substitutions) C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(139) : error 010: invalid function or declaration C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(231) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(280) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(295) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(296) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(297) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(300) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(306) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(307) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(309) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYER_NAME" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(317) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(327) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(366) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(366) : error 008: must be a constant expression; assumed zero C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(370) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(371) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(372) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(373) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(374) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(374) : error 008: must be a constant expression; assumed zero C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(376) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(379) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(379) : error 008: must be a constant expression; assumed zero C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(387) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" C:\Users\Paul\Desktop\PlayOne\gamemodes\playon\teised.pwn(389) : error 017: undefined symbol "MAX_PLAYERS" Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase 26 Errors.
  4. Tere, Kuidas ma ühendan PlayOn GMi UCP-ga.. Oleks abi vaja
  5. Kas keegi saaks mulle anda PlayON gamemode. Ainult gamemode. Aitähh
  6. Ma ei tea, Panen Playon gmi Compilema ja siis ta jääbgi seda compilema
  7. Tere, Kas keegi saaks mulle PlayOn faile anda kus on kõik sees. Mul endal on kõik failid, aga midagi on viga.
  8. Social Gaming on uus server, Mis on tehtud nullist! Ei ole mingi tõmmatud versioon. Kuna server veel areneb seega mõtlesin juba vaikselt kuulutust üles panema. Aga serveriga läheb veel aega:) Aga loodan, et olete kannatlikud ____________________________________________________________________ Social Gaming ei pruugi olla kõige parem server, aga sellest võib saama, vähemalt mulle meeldib seda küll mängida, kuigi ma ise tegin selle koos oma skripteritega. Töökohti on siin palju. Tavalised tööd mida leiate on järgmised: *Prügivedaja *Mehaanik *Tänavapuhastaja [selle asemele tuleb uus töö, andke foorumis ideid ] *Narkodiiler Ja veel palju muid __________________ Fraktsioonid: *Politsei *Päästeamet *Transpordiamet *Farm *Meedia *KaPo __________________ Foorumis saate teada palju asju mida vaja. Foorum: cae.comxa.com NB! See leht on ajutine, sest ei ole raatsinud veel hosti osta:) UCP: Hetkel on nii, et saad logida mängus sisse kohe lambi kasutajaga. Aga topeltkontosi ei saa teha, sest sellevastu on tehtud vajalikud asjad. Aga lähiajal ühendan UCP ära ja ongi korras. __________________ Loodan, et see server hakkab teile meeldima! Paul Social Gaming
  9. Tehke parem nullist, See ostmine ei anna teile oskusi
  10. Liberty City Gaming server on roleplay server. Enamus tegevused toimuvad Los Santoses. Serveril on väga sõbralik ja abivalmis Atiim. Mängus võid valida kas tahad olla illegaalne või legaanlne. Siin toimub igasuguseid asju! Kui tahad lähemalt näha siis liitu serveriga! Täpsem info: lfoorum.site90.com [Leht on ajutine] Serveri ip : 80.79.113.15:7777 Legaalsed: *Prügiauto juht *Mehaanik *Kalamees *Tänavapuhastaja Ning ka paljud legaalsed fraktsioonid! Illegaalsed: *Relvaärikas *Narkoärikas *Autovaras Grupeeringud Liberty RP serveris on ka mitmesugused legaalsed fraktsioonid kus kõikjal on tore ning meeldiv kollektiiv! *Linnavalitsus - Saab taodelda endale lubasid (Maa ostud, maja ostud jne ...) *Politsei - Tegeleb kiirelt ning aktiivselt kuritegevuse peatamisega! *Kaitsepolitsei - Tema tegeleb enamjaolt siiski Illegaalsete fraktsioonidega. *Päästeamet - Väga abivalmis kollektiiv, hädasolijate jaoks alati uksed avatud! *Taksopark - Väga sõbralik ning jutukas kollektiiv, teenindab kiirelt ning mugavalt! *Meedia - Viib sind kurssi kogu Los Santoses toimuvaga, samuti abivalmis kollektiiv *Maakad - Korraldab talupäevi, ning tutvustab ka farmielu! *ARKi lubade valmistaja - teeb Sõidueksameid jne _____________________________________________________________________________________________ Serveris toimub pidevalt uuendusi!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.