Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kullamüük

VIP
  • Postituste kogus

    65
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    78%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Kullamüük poolt

  1. Tänan ^^ Tartu vahel suht haige ringi käija, inimesed vaatavad ja sosistavad, et näe, need tantsijad
  2. SpS'ist olen Kristjan von Kirss ehk CherryPop. Tänud (:
  3. Valmis sai meie kaua oodatud promovideo, mille filmimiseks tulid kohale Tallinna operaatorid ja režissöörid. Kellel viitsimist on, siis visake väike share ka (:
  4. Hah tänud Makaveli ma isegi ei märganud, et ratastooli peal tallasin Pärast videot vaatasin, siis alles hakkas silma (: MelPinson - working on it already. Paar eilset treeningvideot ka. https://www.dropbox.com/s/drewovrq2qkxl18/609.MOV?v=0rc https://www.dropbox.com/s/a24g2vj1re3wy8s/087.MOV?v=0scn
  5. Kulla kogus: Stock 755m Etikett - kohustuslik täielikult täita! Kui pole täidetud teema algatamisel siis teema suletakse! Hind: 0.19 eurot 1M Tehingu viis: Swedbank Sinu andmed: Nimi: Kristjan Maakond: Tartu Linn: Tartu E-mail: (vabatahtlik) Msn: Signatuuris Ütlen kohe ära, et igaleühele ikka ette ei käi. Kui ei sobi, siis MM.
  6. Kuna pakkumist keegi teind pole, teen otsa lahti, 20 eurot.
  7. EoC jah. Olemas! Ostsin Mehu kasutaja.
  8. Hind: 5 eur/RSGP Tehingu viis: Swed (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu) Sinu andmed: Nimi: Kristjan Maakond: Tartu Linn:Tartu E-mail: PM Msn: Signatuuris
  9. A Haunted House. Paroodia film Paranormal Activityst. Ütleks isegi, et päris hea oli Praegu ainult camripid saadaval, aga õnnestus leida korralik camrip, talutava kvaliga.
  10. catapult construction + giant dwarf + the elder kiln. Palju läheks?
  11. Annetasin täna, pole miskit saanud.
  12. Tervist! Alustan uut membershipi müügi teemat. Ütlen kohe ära, et ma ei müü pinne, vaid teen memberiks inimesi enda telefoni kaudu ehk siis SMS'iga. Kliendil pole vaja anda enda paroole ega username'i. Piisab vaid, kui logid runescape lehel sisse, klikid "upgrade account" ja sealt valid makmsisviisi "PayBySms" Sinna sisestatakse minu telefoni number (ostjale annan msni kaudu) ja alustab makset. Klient ütleb mulle, mis tähe ja numbrikombinatsiooni ma saatma pean ja saadan siis 2x5 eurost sõnumit (kokku 10 eur) Kui makse on sooritatud, oled koheselt member. Scammeritel pole mõtet midagi üritada, kuna mulle tuleb SMS kui 2x5 eurost makset on sooritatud. Kuulsamatele ja vanematele olijatele käin ette. Kindlasti ei käi ette neile, kellel on negatiivseid tehinguid või alla 5 tehingu. Vajadusel kasutame MM. Hind: 18m rsgp Tehingu viis: RSGP Sinu andmed: Nimi: Kristjan Maakond: Tartu MK Linn: Tartu E-mail: zirk--@hotmail.com Msn: zirk--@hotmail.com
  13. Tervist! Oleks soov osta maxed cmb acci! Nõuded: Turm Ovls Rapier etc. Vähemalt 50m cashpile. Vähemalt 20 päeva p2p Nimevahetamise võimalus. Recoveryd ja e-mail eemaldatud. Tehingu viis: H2H Sinu andmed: Nimi: Kristjan Iter Linn: Tartu E-mail: kuld4rs@hotmail.com Msn: kuld4rs@hotmail.com H2H Tartu linnas, muudel tegelastel palun mitte pakkuma hakata! PM-ige pakkumised.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.