Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

iff07

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud iff07 poolt

  1. Kas netist tõmmatud 3D filme on võimalik vaadata USB peale panduna 3D telekast või mis värk sellega oli? Jagage mõtteid.
  2. Avasime TeamSpeak serveri ! 88.196.136.231
  3. Hea server, head omanikud. Kahjuks enam ei pela seal enam...
  4. Palume mitte öelda et selline teema olemas, lasime eelmise kinni panna. Tänud
  5. Adminid/Moded pange teema lukku. Uus teema tuleb
  6. iff07

    Loone Serverid

    Koduleht: http://www.looneserverid.eu Looneserverid.eu #1 | Official IP: 188.92.161.37:27020 Tulevikus lisandub veel serverieid. Tulge pelama!
  7. Okei, võtan ühendust...
  8. itaalia võidab ja Balo kostitab hispaanlasi 2 väravaga.
  9. Mul iseenesest rankid/embleemid tehtud, aga mõnele kasutajale vaja mitu neid panna. Preagu saan aint ühe panna.
  10. Kas MyBB foorumis on võimalik kuidagi lisada, kaks või rohkem pildiga ranki? Ise otsisin configurationid ja settingud läbi, aga tulemuseta. Kui keegi oskab aidata, oleksin väga tänulik.
  11. Clipsi ja Memphise mäng oli ikka väga hull. Kahju, et ei vaadanud lõpuni. Vahe läks liiga suureks ja mõtlesin, et asi otsustatud. Hommikul NBA'sse vaadates sain toreda üllatuse osaliseks. Muidu Thunderi poolt.
  12. Täitsa kenad pildid igaljuhul.
  13. Nokia telefonidel ei ole Android OP süsteem peal ja sa ei saa neid mängida, kuigi ma arvan, et mõne mängu sa isegi saaksid omale Ovi Storest.
  14. iff07

    ArizonaCraft

    ArizonaCraft on eesti minecraft server, mis ootab teid mängima uhiuude maailma. Nagu ikka on meie server SURVIVAL ehk saate ehitada kuhu iganes tahate ja tappa teisi mängijaid mis tahes kellaajal. Meie serveris saate mängida ka erinevaid minigamese (Team deathmatch, spleef, paintball koss erinevate levelite ja relvadega). Lisaks sellele on meil ka võimalik serveris raha teenida, kuid oleme teinud selle raskemaks kui munagi varem, et serveris püsiks eco- see kõik muudab mängimise põnevamaks ja on kuhu prügida!. Serveri arendajateks on KaldaMaja ja SQL. https://www.youtube.com/watch?v=M_80iqNDqN0 IP: mc.arizonacraft.eu Mängumood: Survival Kohti: 20 Omanik: KaldaMaja Laikige meid ka facebookis - https://www.facebook.com/RPSV.eu Tulge pelama!
  15. pole eriline minecrafter, aga kui tuhin tuleb peale hüppan sinna. nice server!
  16. Hea server, olen isegi seal admin ja vip. Soovitan soojalt.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.