Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

13 Reede

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info 13 Reede'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Tundub normaalne server olevat, tulge vahvlisse mängima, parem kui need nebulosed ja muud jamad. Väga 5+ server.
  2. Kustuta oma ".minecraft" kaust ära, ning uuenda videokaardi draivereid. Peale windowsi uuesti installimist pead draivereid uuendama.. Kui ikka ei tööta, siis pane mõni uuem windows peale, näiteks Windows 7..
  3. Mul on nimelt siis kõrvaklappidega probleem, Logitech H390 kõrvaklapid on, USB on hakanud vahetevahel nagu ära tulema sealt küljest, aga see ei ole muutnud midagi, eile siis hakkasin mängima, alguses ei pannud tähelegi, et aind üks kõrvaklapp töötab, okei, mõtlesin ,et äkki setingud paigast ära ja ei hoolinud sellest, pärast tegin arvuti uuesti lahti ja mis ma avastasin, nüüd ei tööta kumbgi, palun aidake... kas viga on USB-s või milles? Draiverites? Mikrofon töötab, olen testinud nii,et panen kõrvaklappidel ainult mikrofoni, kõlarid panen arvuti sees olevad ja töötab ilusti, sõbraga saan niimoodi skypes ja tsis rääkida.. Abi paluks!
  4. Probleem siis igas MUOnline-s mida olen proovind, et panen käima, viskab desktopile ja vahest muudab ka resulotsiooni hästi väikseks.. äkki keegi teab fixi, mul sõbral töötab kõik nii nagu vaja. Mul on siis Windows 7 64bit(x86) vms.. PALUN AIDAKE! Bump!
  5. Nebulos on mingi tajurite server. Enne mängiks tõesti Breakingut või Universali, kui seda. Ausalt ka WTF IS THIS SHIT?
  6. UUS on üks paljudest Minecrafti serveritest, mis on arendusjärgus, kuid saate juba mängida ja ehitada maju jne... vaja on hamachit ja server pole koguaeg online, Hamachi ID: Uus1, Uus2, Uus3 Pass:123 Serveri IP:5.116.219.190 Olge toredad siis ja külastage serverit.
  7. Otsustasin üle pika aja jälle ruuni mängima hakata, aga kas keegi hea inimene annaks kasutajat,millega ei mängita ja mis oleks mingi normaalne? Ei pea mingi member ega midagi olema, kirjutage palun siia teemasse ja siis räägime edasi, aga oleks väga tore kui oleks mingi 1 level vähemalt 70 näiteks str ?
  8. Mis pluginaid kasutatakse tavalistes serverites, nagu üks on selline ,et on grupid mis on nagu Külaline, Ehitaja jne... oskab keegi häid pluginaid öelda mida kasutada kui hakkad serverit rajama?
  9. 13 Reede

    Kasutajat?

    Annaks siis keegi mingit head kasutajat tasuta millega ei mängi, võiks nagu mining ja str suured olla mingi 60-70 vms ja questid tehtud ,et saaks kanda rune asju jne... range võiks ka suur olla, plaanin pvp's omada ka. Võtke ühendust pmiga.
  10. Tekstifaili baasil ei saa ju midagi tõestada, seda on väga lihtne muuta.
  11. Asi selles, et mängin Revelationsit ja singleplayerit saan mängida jne aga tahaks ka multit proovida, sõber saab, aga ma mitte, Ubisoft Game Launcheris on selline tekst ”game running please do not close the launcher while the game is running” Oskab keegi aidata? Antke mingi õige crack millega töötab kasvõi Black Box oma on, torrentiga tõmmatud.
  12. Oskaks keegi öelda kus saaks Playstation 2 juhtmed, puldi memory cardi ? viljandis kuskil või viljandi lähedal
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.