Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

'PayRem

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud 'PayRem poolt

  1. helistasin sulle telo väljas. Msn annad?
  2. edu sulle , Loodan Et areneb kiiresti .
  3. vahetust ka teed ?
  4. ei läinud , Server Võtab Aega suhteliselt palju ära ja vaba aega phm polegi Sellepärast müüngi .
  5. oh , olen suitsetanud päris pikka aega , aga pole vaja mahajätta ,
  6. No Tere Plaanis Siis Vana Dare-Devili Serveri Maha Müüa Otsin Selle Talt ja kuna ise ei jõua enam tegeleda Sellega ! Ehk ei ole pikka juttu Serveri Andmed ! Ip : 217.146.67.82:27015 Nimi : DarkAngels , Serveri Olemas FastDownload , Serveri On ka Domeen , Serveriga Kaasa saab ka loomulikult msn-i @rsp.ee Lõpuga kuna ise ei soovi seda . Kõik Kulud Kokku maksad serveri eest kuus 32€ kuus Serveri Müüks maha kusagil 25€ eest kuna Scriptid ja kõik jäävad loomulikult alles . Täpsem Info : [email:axvjv31j]trustme_dollarid@hotmail.com[/email:axvjv31j] Vajadusel Avaldan ka telefoni Numbri NB Kui väga vaja võin scripteriks jääda sinna kui keegi hakkama ei saa Ennem kui lisa pm-i ka enda msn. ---------- Post added 13-12-11 at 13:24 ---------- Dump 20€ Annan täna ära !
  7. No Tere Plaanis Siis Vana Dare-Devili Serveri Maha Müüa Otsin Selle Talt ja kuna ise ei jõua enam tegeleda Sellega ! Ehk ei ole pikka juttu Serveri Andmed ! Ip : 217.146.67.82:27015 Nimi : DarkAngels , Serveri Olemas FastDownload , Serveri On ka Domeen , Serveriga Kaasa saab ka loomulikult msn-i @rsp.ee Lõpuga kuna ise ei soovi seda . Kõik Kulud Kokku maksad serveri eest kuus 32€ kuus Serveri Müüks maha kusagil 25€ eest kuna Scriptid ja kõik jäävad loomulikult alles . Täpsem Info : [email:292i68nu]trustme_dollarid@hotmail.com[/email:292i68nu] Vajadusel Avaldan ka telefoni Numbri NB Kui väga vaja võin scripteriks jääda sinna kui keegi hakkama ei saa Ennem kui lisa pm-i ka enda msn.
  8. dubstep tohib küll ega inimene ei peaegi koguaeg proofi panema äkki teised soovivad helpida teda ja ei tohi infi jagada ? tean teda natukene Kui huvi pm-i enda msn .
  9. Kena küünal , see pruun rikub ilusa vaate ära :/
  10. homme kannan raha tagasi kui üle kuna konto läks limited ---------- Post added 08-12-11 at 23:44 ---------- saime jutule homme kannan raha tagasi kõik kes spämmivad nsm siia lasen WARNIDA ! ---------- Post added 08-12-11 at 23:56 ---------- Proof et tal raha olemas Klaarisime asjad ära hommikul saadan selle jama eest talle viieka ! ---------- Post added 09-12-11 at 14:12 ---------- Kui Soovite Bannige Mind Ära , Kuna Raha On Tagastatud Talle Ega mina Süüdi pole Et Paypal Konto läks limited.
  11. kui sa arvad et ma see sama isik siis eksid Tiit järv Siim Ta vend on Tuttavad mul Ja martin kase ka . Igastahes pressi seda martinilt
  12. ufo ära pane tark ja ära spämmi siin teemas lasen su varsti warnida.
  13. minu arust saad raha siis kui kasutaja on neilt ära ostetud
  14. ehk Koristaksid need räpased jutud siit ära tema ema kohta ? ja äkki lased teema nii kaua sulgeda vms ?= tiit hakkas naerma politsei koha pealt ta ütles et ta vanemaid pole sinna kutsutud . et tema ei lasknud sind üle , ja tema seda raha ei tagasta nii et sa peaksid otsima üles martin kase , Ma idioot ? mees sa võibolla jah oled hiie või mdea kust koolist aga mõistust sul ka ikka pole . Lihtsalt , ära postita igasuguseid valesi andmeid siia . toon Näite sulle : sina tahad osta tiidult rsgp , tiit annab dumby konto nr sulle tiit saab rsgp dumbylt selle eest ja sina jäid omast rahast ilma samamoodi ei tagasta ka dumby seda sulle kuna tema ei saa enda osapoolt kätte ja samamoodi 'Martin Kase' oli Siimule võlgu , ja martin kase lasi ülekande teha et võlg 0-i läheks arvas et sellest ei tule mingit jama , ehk võta ühendust martin kasega seda kiiremini laheneb asi , aga ma arvan et ma martin kaset sa kätte ei saa kuna ta peab minu arust kinni istuma pidi juba suvel minema aga ei läinud . lihtsalt ära aja siin siukest kelbast ole normaalne onju .
  15. scirfe tegelikult Tiidu Andmete jagamine on sul keelatud tead seda ? Igastahes igasugune vale info mis sa edastad siin on karistatav. ---------- Post added 06-12-11 at 16:48 ---------- Tankist kui lugeda oskad on see 3rd scamm naq millid talle anti see võlg ja martin lasi kanda , ja kui ta raha soovib peab võtma ühendust martin kasega. Ehk Parõksiga . aga ma olen suht kindel et temalt tee mingit raha ei saa kuna ta on narkoman .
  16. kui lugeda oskad siis oli martin kase siimule võlgu ja martin kase tegi nii et saaks võla ja sinu ülelasta. Martin kase peaks maksma ju ja tiit peaks ültse mängust välja puutuma.
  17. Aga ikkagi , sama naq sa müüd rsgp keegi laseb su üle 3rd scammiga . sina peaksid siis raha tagastama ju
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.