Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kaalikas21

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    74
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Kaalikas21'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. No need kaks viimast on küll vähe imelikud ja suht sihukesed algelised nimed kui aus olla, aga hmmm. Isegi liituks sinna.
  2. + Ma ise ka Rkvst, et oled nõus h2h diili ka tegema? Kui sa isegi rkvs ei ela, siis võin kohale sõita, kuna nagu näha sa elad L-Virumaal?
  3. Hmm, minu meelest alles hiljuti oli keegi sihukese jutuga, et pole tehinguid ja teeb odavalt. Ära tee nalja, sihukese hinnaga ei tee loll ka. Tahaks reaalselt näha, kuidas sa kellegil ära teed, niimoodi ,et vennal bank pin peal, raha ette ei saa. Oled nõus tegema? võin kasvõi raha anda MMi kätte, panga teen tühjaks ja teed dungi 82-88?
  4. Siis küll, siis ei saa jah, kuid sel juhul veel väike soovitus, ei suuda need vennad küll nii kiirelt valmis teha nagu ütlesid;) Sest charme kogub kaua, kuid head otsingut ja rohkem ei tülita:)
  5. Matu. 1.9M kusagil. Ütleme ,et 2M xp vaja teha. Kaua läheks ja hind?
  6. Nii odavalt teeb ainult loll dungi, sorry aga nii on:)
  7. Lihtne soovitus, mine burtsi rock lobsteris, saad paari tunniga need charmid kokku, ning edasi on lebo seda skilli teha, jooksmist vähekese:) Burstimisega saad mage xp ka ilusti. Ning summ 1-57 võtab natukene raha ka, shards, pouch. Kuid osade pouchidega teenid hiljem tagasi. Tavalise wepiga, nagu sa ütlesid ,et 1-2m, teeb väga kaua charme, kuna kusagilt ei saa neid niipalju, waterfiends/burst ainukesed võimalus. Sorry ,et offtopic aga soovitasin lihtsalt:)
  8. Palju läheks maksma dung 82-88 ning kaua läheks aega? Ning mis neil kolmel vahet on ? Kui mõistlik hind siis sooviks .
  9. Tech, müün aeg ajalt aga kahjuks olete kaugel, tartu kanti satute siis võib mingi aeg diili teha. Red bull ja gawith Apricos.
  10. Kui keegi soovib frosti Rkv kandis, 3.5€, PM!
  11. Kaalikas21

    Orjan

    Vb soovin ka ühte teenet. Dung 82-87, palju tahad? bank pin peal, raha ette ei saa, annan kasvõi MM kätte. Loodan ,et ära teete, hind ju nii odav, nagu 1-80 teete. Ootan!
  12. Kaalikas21

    Orjan

    No dung 1-80 10M eest on naeruväärne hind, sihukese hinna ütlemine teeb sind just ebausaldusväärseks kes ei ga asjast midagit.
  13. Tanelz ära valeta ,et ca 2b oled pkinud ning paarsada milli xp, sa ei usu ise ka seda:)
  14. Tervitused, sihukene probleem pikemat aega. Ei saa enda MSNiga logida sisse, kasutan windows live messengeri. Kõik teised saavad oma MSNiga logida, kuid ma hakkan logima, siis ei logi sisse, mõtleb pool tundi ja rohkem kuid midagit ei muutu, oskab keegi öelda milles asi?
  15. Ning diktaatorid? Vaata vähem reporterit, Liibüas oli diktaator Gaddafi eluga rohkem inimesed rahul kui hetkel, nüüd on Demokraata aga riigis on kodusõda ja rahvas on nälgas. Kumb on parem? Diktator kes toob rahvale hea elu, või demokraatia mis toob sita elu. Ma ei viitsi siin lastega rohkem vaielda, aga üks mis kindel. Laske oma riiki neegrid, moslemid sisse, paari aasta pärast kirute ,et polnud mõtet. Kui eestis oleks sama palju neegreid nagu USA-s, siis räägiksite teist juttu. Te pole rahvuslased, vaid kommunistid ja nn Euroopa demokraatia tootjaid, kes ei jaga poliitikast midagit. Ühesõnaga ma lõpetan, ei viitsi siin lastega vaielda, eriti Rustoniaga kes on enda arust kõva MMA vend, mis siis ,et Elvas pole küll näha ,et ta "kõva MMA vend oleks". Edu teile, neegri kummardajad.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.