Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Egertoz

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Egertoz'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 13.04.1997
  1. Ee ma mõtlen nii nagu nt. Black Ops, ei tehtud nii et kui tahad mängu peale lasta vajab steami. Aga aitab ehk offtopicust ja hakkaksite pakkuma abi?
  2. Mul on PLAAT, see tähendab et mul on originaal, steami peale ei tehtud veel siis mänge kui ma ostsin selle mängu
  3. Tere, mul on siis üks probleem Call Of Duty World at Wariga, et setup laeb, ja siis ühel filel seal setupis millegi pärast access denied :S tahaks teada et kuidas access enableda, tänud kes oskavad aidata, siia ei ole vaja hakata panema et "mul sama probleem" jms. PS: Mängu plaat on mul.
  4. Nooo eks sa lisa mind ka siis egertoz aga muidu ma suht selline long range sniper vend
  5. Siin teemas saavad kõik PS3e kasutajad otsida omale mängukaaslast, lihtne, postita lihtsalt enda PSN, mäng(ud) millele sooviksid kedagi kellega koos leveldada või niisama mängida. Endal ei ole PS3e nii et alustagu otsimist keegi teine. Edu kaaslase leidmisel!
  6. Siin teemas saavad kõik XBOXi kasutajad otsida omale mängukaaslast, lihtne, postita lihtsalt enda Gamertag, mäng(ud) millele sooviksid kedagi kellega koos leveldada või niisama mängida. Ise sooviksin leida kedagi kes viitsiks mängida FIFA 12. Gamertag: egert1304 Edu sõprade leidmisel!
  7. Mul oli kaks tükki rahakotis, Prantsuse 1 Eurone ning Saksamaa 1 sendine. Mõlemad näevad täitsa puhtad välja
  8. Tervist. Siit võib ka midagi leida: http://www.fleur-de-coin.com/eurocoins/rare-euro-coins.asp Sellelt leheküljelt saate valida maa, ning see näitab mitu on neid euroseid tehtud. Sloveenia ja Slovakia ka sees. San Marino omasid võivad kollektsinäärid kindlasti tahta, kui juba leiate midagi sellist, siis oleks targem alles jätta ja kuulutus teha. Kindlasti ka Monaco omad alles jätta, nende 2 sendiseid nt. on tehtud ainult 7000.
  9. Kui mul Frapsiga ei laggi võin enda omi lindistada ka.
  10. Nõus Tysoniga, täitsa võiks sellise süsteemi teha.
  11. Aga mul väike küsimus, Kas see number seal ees tähendab kellega ma mängin? Nagu kellel sama number sellega mängin?
  12. No eks siis jäävad tiimid samaks. Edit: Tech, ära mind ja Megahiti kokku pane, kumbki ei saa hostida.
  13. Tech, Muuda mul Uruguayks. Foorumi nimi: Egertoz Riigi nimi(millega osaled CUP'il): Uruguay (Muuta palun praegu Sweden) Gamerangeri nimi: Egertoz
  14. Mina hostida ei saa, aga Tech, kui võimalik ma võtaks siis Uruguay endale
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.