Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Eesti poisid Austraalias: lavastasime kütusevarguse video, et näidata seaduseauku

Soovitatud postitused

1619676t81h5bda.png

Internetis ringleb video, milles kolm eesti noormeest lahkuvad Lääne-Austraalia osariigi tanklast kütuse eest maksmata, tuues põhjenduseks, et kohalikud seadused ei võimalda «külma arve teinuid» vastutusele võtta.

 

26. veebruaril Youtube’is avaldatud klipp pealkirjaga Fuel is Free (in WA) (Lääne-Austraalias on kütus tasuta) kujutab kolme eesti meest sõitmas Austraalias Ravensthorpe’i linnas teeäärsesse tanklasse, kust väidetavalt kütuse eest maksmata lahkutakse.

 

«Lased paagi täis, tangid ja lähed minema. Kõik, raketiteadust seal ei ole,» kirjeldab üks autos viibivatest meestest oma kaaslase küsimuse peale, mida tanklasse tegema tuldi. Samal ajal on teine ametis paagi täitmisega.

 

Et olukord selgeks teha, võtab selgitamise enda peale kolmas, video autor ise. «Austraalia seaduses on üks auk - vähemalt Western Australia osariigi seaduses on - et siin ei pea bensiini ega asja eest maksma,» selgitab ta. Noormehe sõnul avastati võimalus 1998. aastal. «Kui sa seda teed, siis see on tanklaketi oma süü, et nad lasid sul ära sõita. Ja ongi kõik – politsei ei saa sellega midagi teha. Hüppad autosse ja lähed.»

 

Link:http://www.postimees.ee/1158902/eesti-poisid-austraalias-lavastasime-kutusevarguse-video-et-naidata-seaduseauku

 

Tuntud hiirod ja muidu tegelased Glive ja Ivan on kah uudistekünnise ületanud. Praeguseks on lool juba 183 kommentaari. Blogi on kah hetkel maas.

Muudetud liikme Oasis'i poolt

Foorumi isa

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Õige, lollidelt tulebki raha ära võtta!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kui nad seda realselt tegid, siis ei ole ju siin lavastamisega mingit pistmist? Kuid arvata on, et see seadus nüüd ka kiirelt ära muudetakse...


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Hehe, tagumine vend seal autos rollis jointi :D, hea reklaam eesti telekanalitel :)

 

Aga teemasse, ma ei saa aru miks paisutatakse seda, et eestlased on mingid hullud vargad ja pätid, ega see rahvusest ei ole, nagu öeldi siis see on seal kõigi seas päris populaarseks muutunud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.