Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Badass

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    100
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Badass'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 03.07.1992
  1. Iga öö vaatan, häid mänge. Lakers mängis ülihästi eile, Kobe tegi väikse nö "Derrick Rose" dunki, e. Crossover to dunk, epic oli näha lihtsalt, ja Worldpeace tegi ka hea slami.
  2. Cole on haigelt kiire, ja laggib? Depends ja enda internetist ka, mul on lagg, siis see minu interneti süü, sest mu internet plain retarded, üks hetk 20mbit/s, teine hetk 1mbit/s. Usually 3000kbit/ps ei laggi, oleneb enda internetist täiesti. Nja, imo lihtsalt hea ja mugav selle league passiga, sest kui paus vms, timeout w/e, siis saad teise mängu peale otse panna või kuni 4 mängu korraga vaadata, eluhea minuarust. Kasutan neid privileege ikka tasuta ära nii kaua kui antakse . Aga jah, käpad püsti Lakersitele siis:P. Ei usu eriti, et terve mängu vaatan. Eks näeb kaua viitsin, sest ikkagi suht boring mäng, või noh, ei teagi kuidas öelda, sest no vana ja kogenenum tiim (Lakers) versus noor ja uus tiim (Jazz), et siin tuleb kindlasti kiirus, atleetlikus ja kogemus täiesti vastastikku, ja tuleb huvitav sellepoolest, aga Jazzis pole nii huvitavaid mängijaid, on talenti, aga vähem kui teistes nagu Heat,Dallas jne jne. E/ Poolaja jooksul 2 kenat dunki World Peace ja Bryanti poolt tehtud. Bryant tegi crossoveri mis viis dunkini, sellist asja tihti ei näe, ja World Peace tungis lihtsalt kaitsest läbi. Kommentaatorid Kobe peale " He's 33, but he just acted like 23 ". E2/ No lakers võitis üle 20 punktiga, vägagi hea võit. Esimene hooaja jooksul, ülehomme siis NYK vastu, siis Bynum ka loodetavasti ja saab head mängu näha.
  3. Oh issand, kaotasidki, ilus mäng oli vähemalt. Nüüd vaatan Lakers - Jazz mängu ka ära, keegi veel vaatab seda?
  4. 3 punkti vahe, kui vabaviset tuleb ja kaitset surutakse veel, siis on võit tulekul. Go Celtics!
  5. Võitsid 30ga Sa league pass ei kasuta? E:/ Atlanta võitis Netsi btw
  6. Atlanta ja New Jersey mäng ikka suht ebatasane :D
  7. Mh-.- , Boston peab ära panema ikka. Rondo peab söötu tegema rohkem, mitte layupile minema.
  8. Badass

    Milline arvuti?

    Keskmine hind, ei tea, mis sinu puhul kirves. Ja kas tahad kohe komplektina või paneksid ise kokku juppidena?
  9. "I am a Celtic" 10/10 Eluhuvitav dokumentaal umbes 30 minutit pikk, ja näitab kuidas Boston Celticsid tulid tagasi 28 aasta pikkusest halvast õnnest oma "prime and glory"'sse tagasi. Soovitaks igale kossufännile ja korvpalli fännile. YouTubes film täiesti olemas, normaalses kvaliteedis. [bBvideo 425,350:3mkaehoh] [/bBvideo:3mkaehoh]
  10. Vaatan ka vist seda aint, mby viitsin LAL mänguni oodata, eks näeb.
  11. karl . says (0:13): tra sa nagu mina juba boheemlane vaatan inimesi näen peade asemel korvpalle putsi
  12. Tegin terve suvi, mingi 2-5 tükki päevas max? Olin väike tatt siis, aga kohe kui kool algas, ei teinud enam. Mokatubakat e. snusi tegin ka suht koguaeg koolis jne,nüüd ei tee kumbagi. Peol vahest suitsu, roheline parim ikkagi kui aus olla.
  13. Mõlemal pole head keskmängijat , selle taha jääb kinni. Lakersilt tiitlit see aasta oodata pole kah, saatsid Lamari ära, et Paulile ruumi teha ning siis said nii valusalt vastu pükse kui ära keelati see tehing. Ise olen õnnelik, et Pacers võitis, hea roster koos nüüd kus D. West ka, seega ehk jõuab seeaasta isegi playoffi 2 roundi. Eks näeb mis saab, äkki saavad kellegi.
  14. Tegelikult on mul ka väga väike ofidiofoobia, aga mitte kõikide madude ees, ainult rästiku ja musta mamba ees. Miks sa Kobe Bryantit e. black mambat kardad ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.