Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PLU

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud PLU poolt

  1. Hommikust, alustan oma P2P äriga. Teen siis Credit Cardi-iga. Hind: 13M/6€ Tehingu viis: Käite ette/Käin ette Kirjutage siia teemasse oma MSN või PM!
  2. PLU

    Hey, võiksin teha. 6M eest, MSN: bymer546@hotmail.com

    teeksin ette, kuna pole tehinguid.

  3. Ostaks siis RSGP, kõik kogused sobivad. Hind sõltub kogusest. MSN: [email:2u2325ye]Sven_A@live.com[/email:2u2325ye] MM olemas, Genius15(Teenustasu maksan mina, õigemini ta mulle võlgu ja läheb võlast maha)
  4. Ütleme nii ,et pinget ei paku see, ning ei tundunud erilise peo moodi ka olevat. Rohkem mingine vend jõi esimest korda, kammis ära ja kõik. Ei olnud midagi huvitavat ega normaalset küll seal:)
  5. PLU

    O: Orja(Quest)

    Tervist, vaja kedagit kes teeks Summers endi lõpuni. Poole peal quest, on tehtud sinnani kus pidi Minotauriga lurema Beasti, edasi pole tehtud. Pakkuge hind, ning vaatame kes teeb, ütleme nii ,et suhteliselt kiirelt vaja! Ootan. MSN. [email:17qal734]Sven_A@live.com[/email:17qal734] ---------- Post added 30-10-11 at 13:50 ---------- Kaks jobi juba lisanud, üritanud üle lasta. Üks ei vastanud peale MMi tahtmist, üks pidi olema "devil rait" tahtsin pm ja offline. Rahvas, pole mõtet proovida, võite arvata ,et mul tehinguid vähe ja hea loll vend vb, kuid ütleme nii ,et valet inimest üritate üle lasta!
  6. PLU

    Bot-Busting

    Täna päeval oli stabiilselt +40k inimesi.
  7. Tervist, oleks siis vaja Talkerit, kes ikka oskab ja jagab teemat:) Hetkel oleme kahekesi (Mina ja Midaasja vahvlist) Kellel huvi: RSN: Plastikuhvo või msn: [email:hip92mco]Sven_A@live.com[/email:hip92mco] Tore oleks kui mõni rare oleks olemas või vähe rikkam vend:)
  8. LOl, eestlastele kombeks võidelda? Kunagi oli vb jah, nüüd hui keegi võitleb, lastakse pähe astuda:) Kuid jah, oleks pure siis liituks isegi:)
  9. PLU

    Bot-Busting

    Hmm, rsbots ei tööta enam, viskab kirja ,et sulgeks boti jne:) Alguses sai natukene.
  10. No kuidas siis teada saadi parool?
  11. PLU

    Hopes Edge

    Damme - Kuna ta ei tee peale combat statside väga midagi muud:)
  12. Tervist, mõtlesin ,et panen müüki, vaatan kas keegi soovib(Ei pane sellepärast ,et homme uuendus tuleb, pole lihtsalt vaja) Hunter - 10M Rc - 10M Kõik koos 18M Hiljem võin panna pildi, tehingu teeme kas ette/MMiga või kui olete usaldusväärne siis annan ise ette(10 teh jne vennad ärge proovige üle lasta) Saab ka osta Eurodes, hinna lepime msnis, ning swedbank. NB: Rsbots.net authid, töötavad ilusti, mõlemal teine omanik. MSN: [email:19r8h0rc]Sven_A@live.com[/email:19r8h0rc]
  13. PLU

    MB stake.

    Tervist, mis mage levelist on kõige normaalsem MB teha? Ning kas geariga või ilma? Stats: hp 99, def 99, mage 89, pray 80, combat 123/133. Kas on üldse mõtet minna, kui on siis mis spell, gear(wep) jne?
  14. PLU

    PLU Seiklused.

    K4X - Kui see oli sihitud nii ,et range väike siis tean, ei tõmba see level, teen siis kui aega näen, ei viitsi väga combat statse toksida:) N2pster - Enamasti panengi lambid, pingid selle alla, kuid Troll Invasion? Vähemalt saan täpselt vajaliku arvu nature runesi, 56k, mida ongi vaja mage 89-95 alchi jaoks!
  15. PLU

    MSN-id?

    Hmm ei mäletagi kuidas kunagi oli, suht lihtsalt sai kasutaja ära kustutada(MSNi mõtlen, ei meenugi) kuid turvalisem ikka kui hetkel.
  16. PLU

    PLU Seiklused.

    Kes soovis statse ka näha:) Vaja Rc, Hunt, Cons ja Farm 70 teha ,et PHS liituda. Hunt ja Rc vast homme valmis, Cons ka kiire aga farmiga läheb veits aega. Kui saan Rc 70, siis täpselt mage 89-95 alch ruunid ka olemas.
  17. Pole paha, alati kenad kasutajad! Edu sulle.
  18. PLU

    MSN-id?

    Tervist. Pmtslt hakkasin mõtlema ,et miks enam sihukest asja pole ,et modedel/adminnidel on teised MSN-id? Rs2eesti ajal kui moderaator olin, siis oli, ses suhtes oli parem vahet teha ning kindlam värk ,et uued ei satu fakerite otsa, kuna üldjuhul neid ei saa järgi teha:) Näiteks: [email:3sf3iu5g]Supra@vahvel.net[/email:3sf3iu5g], [email:3sf3iu5g]KenTi@vahvel.net[/email:3sf3iu5g] Lihtsalt pakkusin idee välja , kuna siis vähe lihtsam, hetkel hotmail lõpud, paljusi nimesi kerge fakeda, ning uued ei saa arugi:) Kuid kui on lõpus ikka vahvel.net või hotmail.com siis peaks enamjaolt paljud aru saama, kes siis ka aru ei saa on tõesti pimedad ja ise süüdi:)
  19. PLU

    Bot-Busting

    Pmtslt authid töötavad, kui botid hiljem tagasi peaks tulema? Või peab uuesti ostma?
  20. PLU

    Lure team.

    Famous - Enam vähem: Ruined - Lisa parem MSNi!
  21. PLU

    Lure team.

    Tervist, keegi luremisega tegeleb? Ses suhtes otsin mingit teami, et saaks vahest koos lurema minna;) Combat 132, Stats: Att 98 Str 99 Def 99 Hp 99 Pray 80 Mage 89 Ranged 76. Olemas c maul jne, kui neist kasu! Ühesõnaga kui kellegil midagi pakkuda siis rsn: Plastikuhvo ja msn: [email:f2gmx553]Sven_A@live.com[/email:f2gmx553]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.