Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Donnar

Liikmed
  • Postituste kogus

    97
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Donnar poolt

  1. Nüüd ka ametlik koduleht olemas, kust saab leida rohkem infot. http://itmaailm.eu/veebileht
  2. Kõigile: Kui vBulletini litsents välja ostetakse, siis on see jäädavalt sinu ja sa ei pea mingisugust maksu maksma selle eest iga kuu/iga aasta.
  3. Kõik need aastad kasutati foorumil piraattarkvara? Ühesõnaga vahvel pole see, mis ta olema peaks ja nüüd on lõplikult perse keeratud see asi siin imo. Trollidele: SEE ON MINU ARVAMUS!
  4. Hetkel veel pole avatud. Varsti varsti plaanis avada. )
  5. No kuna see on tasuta saadaval olev teema, siis kasutasin võimalust ja panin selle peale. Ainuke, mis sobis runega kokku ja stiilne. Aga tänud edu soovimast, sel nädalal avame serveri arvatavasti. Oleks tore, kui saaks enne avamist veel tagasisidet ja kes tuleksid proovima esialgu serverit?
  6. Kõik soovitused/ideed teretulnud.
  7. http://estwar.itmaailm.eu/index.php Täiendan hiljem, hetkel foorumisse paar pilti lisatud tutvustamiseks, neid tuleb juurde. Server pole täiesti valmis, kuid varsti võib oodata avamist, cheers. Donnar,
  8. Parandusse vii, mis ikka muud öelda. Üldiselt iphoned sakivad.
  9. Kohe näha mind punt vahvlis tegutseb, alaarenenud trollid. Keegi küsib abi ja rohkem toodetakse sitta, kui vastuseid, nice.
  10. Niipalju kui kuulnud olen, siis pidi päris hää tulema, jääme ootama.
  11. No tra on ju kiri peale pandud pildile, mis kuradi kunstitöö see on ?? Oi poiss, mul rohkem töid ette näidata, kui sul. Tont. Ja see sinu teema, tahtsid tagasisidet, said, mina ei pea oma töid siin demostreerima ajuhälvik.
  12. Irv, troll? Ise ütled, et andke kasvõi halba tagasisidet, ma ütlesin, et mingi pilt alla pandud ja kiri peale, mis ma valesti ütlesin? Tra tont kui kriitikat ei talu siis pane põlema ennast oma käkkidega, ise ütled oma tööde kohta käkk ja ma ei või siis halvustada? Haige vend.
  13. Ma ei tea, kas nüüd on enda kodulehti/foorumeid lubatud siin reklaamida? Varem said kõik banni, kes seda tegid, nüüd näen suht palju neid teemasi ja kedagi ei huvita, lihtaslt küsin. Edu foorumiga.
  14. Natuke lihtsad, lihtsalt kiri peale pandud ja rohkemat mina hetkel nagu ei näe. Nagu soovitati, siis tee natukene blendimist erinevate layerita vahel, lisa nn. effekte natuke jne.
  15. Mitte, et ma noriks, aga äkki tood näiteid, kuidas kodulehte paremini leitavaks teete? Kui mul olekski plaan tellida, siis tahaksid teada, kuidas kavatsete teha seda, äkki ajate lihtsalt mula.
  16. hmm.. Koduleht paremini leitavamaks Märksõnade lisamine - 15€, nats kallis sellise lihtsa liigutuse eest?
  17. rare tõesti, mis su probleem on? Teen odavalt neile töö ära, kes seda ise ei oska, mõned teevad seda ulme summade eest, mina mitte. Pealegi sina pole ütleja, kas huvi tuntakse või mitte, mõned inimesed on juba ühendust võtnud, niiet gtfo siit teemast, tänud.
  18. Miks sa kaevad 3 kuud vanu teemasi üles?
  19. Teeme ise FRONTPAGE! Siia tekst
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.