Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

wockout35

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info wockout35'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 19.03.1994
  1. Kas ei oleks kergem lihtsalt osta steami peale mänge kui raisata tunde kui ka päevi oma elust cracked steamile. Kui soovid tasuta mänge , siis otsi isohunt.com või thepiratebay.org .
  2. Olen proovinud Kanepit asja , aga jah . Muidugi teen ise praegu , Teen , siis maitsetatud suitse , mis pole tervisele nii kahjulikud kui tava suitsud ja tood täiesti tasuta !
  3. Tere , Räägime täna Mw3'st. Ma kutsuksin absoluutselt kõiki kes seda mängu mängivad , meiega koos mängima. Olen praeguseks ülesse leidnud ainult 21 eestlast kes mängivad mw3 ja on endast märku andnud. Kui soovite tulla , siis lisage mind steami : bearman13 Ootame , siis kõiki! Väike klipp , meie asutatud mw3 teamist , nimega ZlpX - http://www.youtube.com/watch?v=GJitR4Csw64 Palun andke teada mis te ka videost arvate , kui meeldib siis likige/kommenteerige ja subscribige ! //Comrad. /E: See Teine Laul [im too sexy] on trollimiseks , sain mis tahtsin aga ma ei usu et viitsin ära muuta . Rage'is mul steamis pool tundi.
  4. Sooviksin Endale Eelviimast Introt( seal kus see Loading Screen nagu on ) ainult muuta MrFtkz , tyve45'eks ! ( peale loadingut see nimi)
  5. Kui tahad pilte siis lisa msni : wockout@hotmail.com
  6. Annaks Sulle Hea Skilleri / Combat on natuke arendatud . on veel umb 25-28 päeva member ( praegusel hetkel ehk 13.01.2012 ) . kasutajal peal oma 800k-900k. kokku on kasutaja väärtus üle 10 euri ( vähemalt mina olen siukse summa sinna sisse pannud )
  7. Ma võiks tulla survivalit . lisa steami kui kunagi viitsid : bearman13
  8. Ghost Adventures on paranormaalse asjade uurmise saade.Pole '' Feik '' nagu see Ghost Hunters vms. Võite neid ka jäliga Travelchannel.com'is . ( on vaja head inglis keele oskust , et midagi aru saada) Lisan siia episoodi ( igal episoodil on 3 osa ). Season 4 episode 9 part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=4Ori_AKIjX8 - ( Kunagised Omanikud Räägivad/Tutvustavad asukohta) Season 4 episode 9 part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=szCmOgcK1eg&feature=related - ( Hakatakse asukohta uurima) Season 4 episode 9 part 3 : http://www.youtube.com/watch?v=kIkWImBd2Hs&feature=related - ( Jätkub asukoha uurimine) Olen Kindel , et see ei ole ' Feik ' aga igal inimesel oma arvamus , kunagi ei usu kuni sa näed või kuuled midagi oma silma või kõrvaga.
  9. ega jah .. usun usun . Vaadake Ghost Adventure , pole mingi täis debiil asi nagu ghost hunters..Võid võita nendega 1 uurimise , isegi proovin võita praegu , sest tahaks ise päriselt tunda mis tunne on '' vaimude '' keskel olla
  10. wockout35

    Hea laul.

    laulu nimi : planeet - võlur kuulsin esimest korda sellest laulust poweri aasta 2011 top 40-s ja tundus väga hea niiet ma viskan lingi ka siia. Link :
  11. Tere kõigile , ma ostsin endale just modern warfare 3 ja ootaks mängijaid kes viitsiksid tulla minuga multiplayerisse. Muidu ma tahaks , et ikka kõik kes tahavad tulla pelama võiksid olla steami kaudu sellepärast muidu on jama invitida. Kõik kellel on steami peal mw3 ja tahaksid tulla mängima , lisage : bearman13
  12. Palun lisada mind whitelisti IG Nimi : flepk Tänan teid juba ette , Ootan vastu võtmist :worshippy:
  13. Oleneb palju rsgp tahad ja kui head kasutajad . Võin anda sulle skilleri kui tahad.
  14. Osta pigem steamist ... Kui tõmbad sa saad mingi väga vähestes serverites mängida. mingi 3.5/4 serveritest on steamiga
  15. Tahaks teist Tasuta F2P questi . Lisa msn : [email:3nx51wsl]Wockout@hotmail.com[/email:3nx51wsl] .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.