Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

runehax

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    92
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info runehax'i kohta

  • Teised grupid SUPERVIP,
    Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 02.04.1990
  1. Kuule, see on ammu selge, et siin on modesi, kes saavad VÄGA hästi petupoistega läbi. ma ei räägi hetkel Hatersist .. tean teisi juhtumeid, teisi seoseid kuid nimesi ei hakka mainima, eks moded ise teavad, kelle südame tunnistus hakkab närima, kelle mitte.
  2. domeenist ei piisa, sa pead tellima ka veebiruumi ja seejärel domeeni nameserveri muutma vastavaks, et ta ühendaks su veebiruumiga, kuhu asjad laed.
  3. Selles point ongi nagu wtf . ajame kõik accimüüjad eestis kokku ja ütleme, et realiseerige hinnad palun ? Sama millidega ... Sellise acci hinnaks ma ütleks worldwide mõistes 150€ VÄEHMALT .. sest noh, maxed acciga läheb aega, et see valmis nikerdada imo. aga ma saan kohe warni spammi eest tho ma usun nvm.
  4. miks sa müüd oma kasutajat siin mingi debiilse summa eest ? mina oleks õnnelik, kui eestis oleks veel inimesi, kellega koos algatada faking kapaania " ACCIDE HINNAD NORMAALSEKS " sa poleks huvitatud ?
  5. At this point ... i dont get Estonians at all .. how dumbasses can be ? http://www.playerauctions.com/offer/runescape-turmoil-fire-cape-torso-alot-more-58364070/
  6. usun küll jah, why u ask ? vähemalt kunagi aastake tagasi, kui ma proovisin ridzi for fun, siis oli nii.
  7. Sain lõpuks oma Arcane shieldi kätte ära ! ostan siis Farseeri kaa .. God cape kaa võtsin .. Queste mul pole niipalju, et B glovese saaks VEEL! küll ma teen need kaa ! Igastahes jah. nüüd natuke dungida , et staff saada ja arcane neck - OTSIN KEDAGI, KES VIITSIS MUL TEHA. ja siis gogo maaagic 99 .. BTW umbes palju crimse tuleks kokku ? magic 87 - 99 seal tehes .. Thx in advise
  8. 24h mängimist poleks seda väärt. kuus ja teen ära
  9. Clockimine ja overclockimine on küll kaks absoluutselt erinevat asja. Arvuti on nagu autogi, tal on mingi ettenähtud võimsus ette antud, mis ta peab välja näitama kuid alati saab sellest ju pisu pisu paremini, saab panna protsessori lubatust kiiremini renderdama, saab muuta jõu kasutust ja nii edasi, see on klokkimine ( tarkvara baasil enamjaolt. 99% juhtudest / BIOS kaudu ) Siis on OVERClock. Saad aru ikka, eks, et see tähendab seda, kus proovitakse minna piirile, mis on igati võimatu. Umbes nagu auto mootori puhul forseerimine. Selleks, et saavutada oma tahetud tulemust, pead sa lihvima käsitsi kas prose plaati, videokaardi traate jne. Muidugi siinkohal peaks enne olemas olema raudne teadmine arvutitest ja omama ka niiöelda " tööriistakasti " Loodan, et aitasin .
  10. ma teeks samamoodi ;o vähemalt on mõnigi hea inimene mängus alles.
  11. normaalne, tõnis saab migni pisikese sõimu ja spammi eest banni aga samas mingid haiged debiilikud ? kui nii tohib öelda ei saa mitte midagi , ohjaa, neid kõigehaigemaid veel moderaatorid kaitsevad isegi . pathetic.
  12. 4 päeva oleks superb, RSGP kaa võtad muidu ?
  13. ära põe, ma repordin kõiki bottereid, isegi neid, kes autoclickeriga alchivad bot is bot ,
  14. edu ja jaksu sulle ! areneb juba, millalgi teed mulle kaa tuule alla ;-)
  15. okei, teeme proovi ---------- Post added 02-11-11 at 20:07 ---------- // edit, otsin edasi kuna foozy ei saa ingame logida, lol
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.