Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Superman

Liikmed
  • Postituste kogus

    113
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Superman'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 02.10.1989
  1. Mkay, uus kujundus on täitsa palju parem, kui vana, kuid värvid on veidi imelikud :/
  2. Ma olin Neljapäevast Pühapäevani ja uskumatult mõnus oli. Mingid kohalikud söögikohad on ka seal ümber, saab jalutada. Saaremaa pole teab, mis suur koht, et seal metsikult tegevust oleks. Ning ma ise olin kõik päevad seal hoones, erinevat protseduurid ja söömingud. Viimased päevad olin uberbaked ja jõin rummi basseini ääres- Äärmiselt lõõgastav:]
  3. Pane 20/20 Ray Ban`id ette, kitsas teksapüks ja vanaema kootud kampsun- Ole hipster ja küll sa naisi ka saad.
  4. Me räägime siin ikkagi seentest, mitte methist. Arutaks hea meelega siin sellest, kuid ilmselt pole ei õige aeg, ega ka õige koht.
  5. Õnneks ma ei jätnud vahele, vaid lihtsalt tõusin poole pealt püsti ja kõndisin minema ja tema tuli koos minuga, sest ta on cool. Paneks uue pointeri ka... *Kui kole on olnud kõige koledam vaatepilt, kui neiu ei ole suutnud kõndida kontsadel? Ei pea oma naisega tegu olema, kuid kindlasti on kellelgi ka neid päevi ette tulnud, kui vastaspool arvab, et suudab kõndida, kuid tegelikult ei tule hästi välja.*
  6. Ma olen enda omaga koos olnud juba 4 aastat ja siiani väga rahul. Kõige suurem summa? Umm, kui ma ei eksi, siis 78 tuhat on kõige suurem olnud. Valusamalt ära öelnud? Mitte kunagi. Teatrist olen välja kõndinud 2 korda. Esimene kord oli Liverpool/Arsenal ja teine kord oli Liverpool/Real Madrid
  7. Väga trolololo... Kui lugeda raamatuid ja vaadata vanu teoseis, siis on selgelt näha seente ülistamist kristlikel piltidel, ning enamasti on välja toodud Amanita muscaria, kuid on ka teisi. Võrdlemisi huvitav teema on see. ---------- Post added 17-10-11 at 10:59 ---------- Mul on täpselt vastupidi, veider. Minu meelest teevad seened täiesti normaalseks olemise. Mul pole vaid paar korda olnud tuju naerda, ning seda esimestel kordadel. Viimased korrad on võrdlemisi tõsised olnud ja lihtsalt proovin lahti arutada kogu maailma sulamist, mis toimub mu silme ees. Võibolla on tõesti teistega koos tehes imelik, kuid me pole kunagi võõraid inimesi kaasa võtnud sitteriteks, ning kunagi pole sitterid ise ka 100% selged. Suurema koguse puhul ma kahtlen, et keegi suudab naerda. veider.
  8. Methylamphetamine on jumala poolt siia maailma pandud aine, ning ma ei tea üldse miks see narkootikumide all on :] See on aine nagu iga teinegi;) Brrr, polegi nagu sellise asja peale midagi öelda... Ilmselgelt ei taha sa kellegi silmis lahe välja näha, sest ega sa ju jumala eest ei kirjuta internetis sellest, kui bouss sa oled? Hea on teada, et vaid kahes kohas maailmas kasvab kanepit ja nende sordid on Inida ja Eesti kanep. Uskumatu.
  9. Võta lõpuks süütus? Soovitan soojalt Saaremaale sõita ja Grand Rose Spa´s nädalavahetus veeta- Mulle meeldis väga seal, ning rahakotile pole ka väga julmur. Olen käinud päris mitmes Eesti SPA´s, kuid see on by far kõige mõnusam ja hubasem koht, kus ma käinud olen.
  10. Vittu, vanemad ei ostnud mitte Mini vaid hoopis sellise :/
  11. 13. Oktoobril 2011 imestan ma ikka veel kuidas maailm suudab hoida nii paljusi narkootikume keelatud ainete nimekirjades. Kurb on, kui selle peale mõelda. Iga inimene peaks saama ise otsustada mida ta oma keha ja mõistusega teeb, ning seni kuni isik oma liigikaaslastele liiga ei tee, seni ei tohiks keegi öelda, mis on õige ja, mis on vale. Ise tarvitan regulaarselt kanepit, salviat, ingverit ja rohelist teed. Kohvist ja suhkrust hoian eemale, sest tunnen, et see paneb pea valutama mul. Alkoholi ka ei tarvita, sest lihased ei ole nii mugavad peale alkoholi tarbimist.
  12. Mis ma muud oska öelda, kui, et... Tõsine andmine, müts maha.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.