Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Genka

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 216
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    260 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Genka poolt

  1. Uued peeglid on väga buenod.
  2. No liiguvad asjad paremuse poole ikkagi, liiklusõnnetusi juhtub ka parimatel. Sest sõita on vaja. Aega on niigi vähe ja jalutamise peale ei saa seda raisata. Mõni riskib hasartmängudega, mina olude sunnil teel.
  3. Selle jaoks on liikluskindlustus. Minu kindlustus võib mulle nõude esitada aga ei pruugi ja trahvi ei tohiks tagantjärele teha, aga kurat seda teab. Kuna keegi viga ei saanud, politseid kohale ei tulnud. Mina ei sõitnud sisse vaid mulle sõideti sisse. Mina olin süüdi lihtsalt selles, et tegin ohtliku manöövri. 1.4 ei lähe lihtsalt nii kiiresti kui võiks. Igastahes ostsin omale esiuste sisse Pioneer TS-E 1790 kõlarid kasutatuna 25 euri eest. Küsisin lammutuste liidust palju tagasild maksab ja parim pakkumine hetkel 35 eur. Palgapäeval ostan ära ja teen auto korda uuesti. Eks peab ettevaatlikum olema lihtsalt. Tänu lubade puudumisele sõidan niigi nagu vanamutt ja olen eriti viisakas tee peal aga jah...
  4. Kopeerin oma postituse teisest teemast siia:
  5. Ega ei viitsigi mitut kw päris sisse panna, lihtsalt hetkel mängib ainult esimene parempoolne kõlar ja see peaks ka originaalis olema pandud sinna.
  6. Pole juba mõnda aega omanud autot ja otsustasin, et ei viitsi rohkem jala liikuda. Just konkreetse masina valisin järgnevatel põhjustel: Hind (310 eur) Automaat kast Suhteliselt väike kütusekulu(~6l/100km) Kehtiv ülevaatus(03.2015) Kehtiv kindlustus(juuli-august) Kaasas olid velgedel korralikud talverehvid Autol ühtegi lisa pole, peale selle, et tuled lähevad ise põlema. Kuna autol on probleemid roostega nagu sellistel ikka, ei plaani sinna raha alla väga matta. Lihtsalt teen ära niipalju kui endal liikumise jaoks vaja on ja nipet näpet. Tundub, et autot on hästi hoitud, isegi hooldusraamat on olemas mingi 250k kilomeetrini. Minu kätte sattudes läbisõit : 345 000 kilomeetrit Plaanis siis: Taha toonklaas Normaalne tümm sisse, et kriginaid ja kolinaid kuulda poleks Mingid odavad enam-vähem veljed Tümmi ja veljed saab õnneks ära võtta enne kui vanarauda läheb. Pildid: [spoiler=Eest] [spoiler=Külje pealt] [spoiler=Tagant]
  7. Nagu näha saab ikkagi sitast saia teha suure tahtmise puhul Stiilse liikuri oled kokku keevitanud.
  8. vaata siit : http://www.ebay.com/bhp/vw-eos-navigation
  9. Väga muhe auto, endal ka plaanis diisel ja automaatkast võtta.
  10. Kõrgem prose klokk toob kaasa ka suurema energiakulu ja asjatundmatu võib prosele liiga teha. Kui just otsest vajadust pole sellise jõudluse järele soovitan asja rahule jätta. Endal ka i7-3770k tiksumas lauaarvutis ja võimsusest pole siiani veel puudu jäänud. Kui pole just liikuva elustiiliga inimene siis ma valiks lauaarvuti. Kui oled liikuva elustiiliga siis sellise raha eest saab vägagi võimeka läpaka osta. Nii et minuarust jääb see selle taha kinni.
  11. Kui ägeda embleemi ma omale lambist saanud olen
  12. Käisime naisega linnas pika tiiru ja pangas unustasime ikka käimata, eks nüüd linna tagasi minek.
  13. Kirjutan barrowsi scripti oldschool rsile.
  14. Helistad starmani ja uurid staatilise ip kohta, või siis võtad dnsi omale nagu no-ip
  15. Väga vahva ettevõtmine, kui olen sellel ajal sees siis ühinen kah Loodan et saab enne eventi vähe harjutada ka süsteemiga kuna kohe sisselogides ei tahaks ko saada E:600 posti kuskil täis saanud, viimati vaatasin oli nagu 400
  16. No vaktsineerimine aitab tavaliselt. Kui arvutitest räägime siis ise ma kasutan loogilist mõtlemist. Siiani on mitu aastat arvuti puhtana hoidnud. 1 kord nägin kahtlast faili task manageris ja tõmbasin tõrje ka aga oli õnneks false alarm.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.