Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Arto573

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Arto573'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 17.02.1990
  1. hea näha et mind ikka oodati tagasi KING OF VAHVEL
  2. lased 11 aastat vana cs 1,6 aint sellega? ülemängitud kaka imo, tf2 ja css parem
  3. tehakse eraldi embleem mil kirjas ''Löögirühm'' Ainult modern ja kukesoo accid saavad seda panna.
  4. Arto573

    Kumba ?

    360 siis ,kui oled endaarust ameerika kodanik, euroopas on kõige rohkem kasutusel ps3, aga eestlased tahavad nii ameerika moodi olla, et ahvivad kohe ---------- Post added 09-07-11 at 21:17 ---------- xboxi hackiti ka, seal olid modded lobbyd ennemgi ---------- Post added 09-07-11 at 21:18 ---------- kuidas sa saad osta sel nädalal MW3 kui see pole väljaski, kuradi leemur?
  5. kuradi peenis, tõmba mu blogist nahui, kuradi täis nussitud mikihiir
  6. Ma söön eeskujulikke lõunaks, vaata ette, just sõin ühe eeskujuliku peekonit
  7. dvj, sõin peekonit siis, väike õhtustamine käis
  8. kummal pikem, tuleb välja et mul
  9. peenis oli liiga väike ja üritas jelqi teha, aga jelqi ei tohi nii väikesele munnile teha ning venitas veeni välja
  10. nüsi veene oma ema dildo juures, gnoomipoeg.
  11. piimaauto viib poodidesse head piima üle eesti, seda piima kasutatakse ka kehfiiri tegemiseks ja juustu tegemiseks. Kodumane piimaauto piim toob eesti parima piima eestisse ning seda piima on kiidetud mitmete euroopa piimaekspertide poolt
  12. mine nuta kuskil nurgas ennast pedeks, mõtetu küünedoonor. E: mingi baiker pani mööda
  13. noh, ma suht vaffli veteran juba, peaksite teadma, 9 juuni 2011 möödus siis nii... ärkasin mingi 10.20 ülesse, mingid ehitustööd, võtsin siis AK47 välja, panin red doti peale ja lasin kopa juhile hedarisse nagu csis, siis läksin kööki, tegin võileiva ja nescafe kohvi, arvutis suht mingi 4 tundi, 14.00 läksin välja kassi ahistama ning lasin teisi ehitustöölisi kes julgesid minuga paukuma tulla. 1 tund pärast õues vedelemist läksin poodi ning ostsin sealt krõpse, palju krõpse, aga sama pedekas kes mõlises öpikuga lõvikonservi pärast tuli haukuma ja lasin ta vasaku munandi välja, ei tapnud ära, kuna tal lapsed, niisiis läksin krõpsudega tagasi koju, seadsin ennast arvutitaha ilusti, avasin pepsi ja einestasin, samal ajal lasin team fortress 2 heevit ja spyt. tf2 ja krõpsudega einestamine 20.00-ni välja, ning siis mingi 5 tunni pärast tuttu vast, enne tuttu minekut ikka korralik pihumine nagu modern ütles oma blogis, ei trolli.
  14. No kui tahad, põõrdu, aga saab ka kodus ravida, alati kui hakkad lõvikonservikesi sööma, raputa natuke heroiiniga üle. 80% tõenäosus, et sul on HIV. Aga kui Admiral Arto meetodit kasutad siis on kõik korras mudu normalnja blog,
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.