Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tricky

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Tricky poolt

  1. See on teie enda jutt. Irw. *facepalm* Teistes serverites töötavad samad pluginad laitmatult. Ainult teie hostis on probleeme. Kusagil avalikus foorumis on 1 jutt enamasti aga privaatkirjas teine. Tavaline asi. Ma ei viitsi vaielda, kuna tegu pole minu serveritega ja pole ka asjatundja sellel alal. Aga njh. Kui ühe hosti peal töötavad ühed ja samad asjad laitmatult ja teise hosti peal jukerdavad, siis vaevalt viga on pluginas.
  2. Mina isiklikult teil serverit ei oma aga 1 tuttav küll. Blockite xRedirecti socketeid vms. Pidavat teie servereid koormama. Lihtsalt serveris ei tööta aegajalt bannimine ja /server suunamine. Menüü tuleb lahti aga mingit mõju pole. Sama on konsoolist bannimisega. Kooderid lasevad serveris ringi ja adminid ei saa midagi teha.
  3. Oli plaan minna gamehostist server rentida. Nüüdseks on see kohe kindlasti maha kantud idee. No kui mingi "turvameetmete" pärast ei tööta ban menüü jne, siis see pole normaalne. Nii et hetkel jääks Alienservers-i juurde
  4. Vahvli "Köögirühm"
  5. Bump. Jah kõik uut HnS-i katsetama.
  6. 1GB kõvakettamahtu? Midaiganes. Ise kasutan tantumit ja rahul sellega. Performance pakett - kõvakettamaht: 50 GB; andmeedastusmaht: 1000 GB; piiramatult e-maili aadresse, FTP, domeene, MySQL, SSH, Ruby; TASUTA veebiehitaja ja palju muud... / 3.50€ kuu (kuu kaupa makstes)
  7. Tricky

    Otsin orja ;)

    Runescape on üks suur BS (bullshit).
  8. Tahaks, et see foorum oleks kiirem. Aegajalt tuleb mõnda linki/teemat ikka mitmeid kordi klõpsida, et edasi läheks. Jääb vahepeal jubekauaks mõtlema.
  9. Ei. Medalit saaks ta selle eest hoopis, et suutis seal tekstis ühte lausesse nii palju erinevaid roppsõnu panna. Emakeel on selge, nüüd võib sõnnikut viskama minna. Üritas vist vaimukas selle googlega olla. Oskan ka tarka panna.
  10. Millega teie oma elus hakkama olete saanud, et nii suure suuga laiate siin? Panite oma koduarvuti käima? Vot need on Supermänid. Ainult vinguks. Tehke ise parem siis. Pange oma serveri rent püsti ja vaadake kaua see püsib või mis selle kohta siis öeldakse. Seda msn-i teksti vaadates on tema 10 korda mõistlikum inimene kui sina. Isegi peale sinu kraaksumist suudab tema inimeseks jääda...sina oled aga puhas mats. See juba ammuteada asi, et kõige suuremad kritiseerijad on need, kes elusees sama asjaga hakkama ei saaks.
  11. Ei taha eriti enam tasuta teha. Aga hinnad on soodsad. Sõltub muidugi mida soovid.
  12. Jah seal mu tööd. Algusajast saati enamvähem. Seal peaks ka areng kajastuma.
  13. Jah see on tal ametlikult kasutuses. Mari-Liis Aasmäe koduleht, kus ka see olemas.
  14. Enamjaolt alustan ikka paberilt. Kui aus olla, siis ma ei ole uurinud neid lehti eriti. Ma pigem lappan märksõnadega google pildiotsingut ja kogun ideid sealt. Aga suured tänud lehe eest.
  15. Ei. Jah need tema tehtud. Töötame ühes tiimis. Sellepärast ma ei nimetanudki neid enda töödeks, vaid et ME teeme selliseid asju. Ka tupperware disain pole minu tehtud. Selleks ka eraldi inimene olemas, kes neid teeb. Klienditeenindusse ei saa sellepärast, et keegi tarkpea, kes demo vaadanud, on parooli vahetanud. Eriti andekad. Lingi taha on kirjutatud, mida meie oleme teinud. Kui seal on Programmeerimine, siis ei ole disaini ju mõtet vaadata, või mis?
  16. Hmm. Kas sa mõnda teist teemat oled ka proovinud peale nende skullide (horrori)? Mõne inimese pilti järgi proovinud joonistada vms.
  17. Kahjuks ei oska selliseid asju väga kommenteerida, mida juurde oleks vaja või mida vähemaks. Aga kui pilk üldiselt peale visata, siis see üle pildi minev riba natuke häirib. Tuleb nende mustade borderite tõttu liiga esiplaanile. Pigem peaks see tegelane esiplaanil olema vist. Tekst võiks ka natuke rohkem nähtav olla. Aga nagu ma juba igalpool olen rääkinud, siis lõpp-tulemus sõltub sinust või kui on, siis kliendist. Kui sa hakkad liiga palju teisi disainereid/pildimeistreid kuulama, siis lõpptulemuseks on üks suur p**akäkk, sest igaühel neist on oma maitse ja igaüks neist tahab asju erinevalt teha.
  18. Mulle istub logode nikerdamine jah rohkem, kui vektorjoonistamine vms.
  19. Pilditöötlus ei olnudki mõeldud laiemale ringile. See tehti prooviks. Kõik need on vist poolenisti katsetused, peale Tupperware lehe. Lisasin lihtsalt siia näitena, et saame ka keerulisemate ülesannetega hakkama.
  20. Klienditeenindus võib hea olla aga samas on hinnad võrreldes netpointi või tantumiga üüratud. Netpointist või tantumist saab 3 korda odavamalt 3 korda rohkem.
  21. Pakume häid ning odavaid programmeerimise ja veebidisaini teenuseid. Natukene portfoliot: Online pilditöötlus / Programmeerimine Online piletimüügi süsteem / Programmeerimine Klientide haldamine ( kasutaja: demo, parool: demo ) / Programmeerimine Tupperware Eesti veebileht / Programmeerimine, disain Iga tööga kaasneb nädalane testiaeg (suuremate projektide puhul) ning 3 kuuline TASUTA järelhooldusaeg, mille jooksul saab lasta teha pisemaid muudatusi või vigadest teada anda. Huvi korral saab lisainfot kirjutades e-mailidele: [email:1hpzgdfb]info@creative-events.ee[/email:1hpzgdfb] või [email:1hpzgdfb]hener@creative-events.ee[/email:1hpzgdfb] Hinnad kokkuleppel. Hener Creative Events-i projektijuht.
  22. Väga head tööd. Sa teed seda tööna kusagil või niisama hobina? Igatahes väga pro. Mul veel sinna tasemele pikk maa.
  23. Mina olen siis piltide õige autor. Pole suuremad asjad jah. Ei pingutanud ka eriti. Igatahes minu tööde teema on siin.
  24. Tere. Kuna nägin siin oma töid juba liikvel, siis tekkis mõte teha kasutaja ja postitada neid pilte veel juurde, seekord õige autorina. Mõned uuemad näited siis: Counter Strike signatuurid vms (kes kuidas tahab neid nimetada): Flown Flawless Flawless 2 (Kes aru ei saanud, siis see vahepealne vidin on Steami logolt) Logod: Mari-Liis Aasmäe Viljandi Spordikeskus Viljandi Spordikeskus 2 Lisasin linkidena, kuna pildid olid originaalis liiga suured. Neid on suht palju veel, aga kõiki ei viitsi lisada. Mõnel pildil võib natuke halb kvaliteet olla, kuna salvestatud ainult näitena. Loomulikult on kasutatud erinevaid pintsleid (brushe) ja valmis vektorpilte. Hetkel lisatud tööd on kõik tehtud Photoshopiga. Vajadusel saab ka vektoris. Lihtsalt PS rohkem käpas ja teen näited sellega ette. Samas saab ka sarnaseid asju tellida omale. Suve puhul on hinnad -50% ja iga 5. töö täiesti TASUTA. Cheers. Tricky.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.