Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tricky

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Tricky'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 21.12.1991
  1. See on teie enda jutt. Irw. *facepalm* Teistes serverites töötavad samad pluginad laitmatult. Ainult teie hostis on probleeme. Kusagil avalikus foorumis on 1 jutt enamasti aga privaatkirjas teine. Tavaline asi. Ma ei viitsi vaielda, kuna tegu pole minu serveritega ja pole ka asjatundja sellel alal. Aga njh. Kui ühe hosti peal töötavad ühed ja samad asjad laitmatult ja teise hosti peal jukerdavad, siis vaevalt viga on pluginas.
  2. Mina isiklikult teil serverit ei oma aga 1 tuttav küll. Blockite xRedirecti socketeid vms. Pidavat teie servereid koormama. Lihtsalt serveris ei tööta aegajalt bannimine ja /server suunamine. Menüü tuleb lahti aga mingit mõju pole. Sama on konsoolist bannimisega. Kooderid lasevad serveris ringi ja adminid ei saa midagi teha.
  3. Oli plaan minna gamehostist server rentida. Nüüdseks on see kohe kindlasti maha kantud idee. No kui mingi "turvameetmete" pärast ei tööta ban menüü jne, siis see pole normaalne. Nii et hetkel jääks Alienservers-i juurde
  4. Vahvli "Köögirühm"
  5. Bump. Jah kõik uut HnS-i katsetama.
  6. 1GB kõvakettamahtu? Midaiganes. Ise kasutan tantumit ja rahul sellega. Performance pakett - kõvakettamaht: 50 GB; andmeedastusmaht: 1000 GB; piiramatult e-maili aadresse, FTP, domeene, MySQL, SSH, Ruby; TASUTA veebiehitaja ja palju muud... / 3.50€ kuu (kuu kaupa makstes)
  7. Tricky

    Otsin orja ;)

    Runescape on üks suur BS (bullshit).
  8. Tahaks, et see foorum oleks kiirem. Aegajalt tuleb mõnda linki/teemat ikka mitmeid kordi klõpsida, et edasi läheks. Jääb vahepeal jubekauaks mõtlema.
  9. Ei. Medalit saaks ta selle eest hoopis, et suutis seal tekstis ühte lausesse nii palju erinevaid roppsõnu panna. Emakeel on selge, nüüd võib sõnnikut viskama minna. Üritas vist vaimukas selle googlega olla. Oskan ka tarka panna.
  10. Millega teie oma elus hakkama olete saanud, et nii suure suuga laiate siin? Panite oma koduarvuti käima? Vot need on Supermänid. Ainult vinguks. Tehke ise parem siis. Pange oma serveri rent püsti ja vaadake kaua see püsib või mis selle kohta siis öeldakse. Seda msn-i teksti vaadates on tema 10 korda mõistlikum inimene kui sina. Isegi peale sinu kraaksumist suudab tema inimeseks jääda...sina oled aga puhas mats. See juba ammuteada asi, et kõige suuremad kritiseerijad on need, kes elusees sama asjaga hakkama ei saaks.
  11. Ei taha eriti enam tasuta teha. Aga hinnad on soodsad. Sõltub muidugi mida soovid.
  12. Jah seal mu tööd. Algusajast saati enamvähem. Seal peaks ka areng kajastuma.
  13. Jah see on tal ametlikult kasutuses. Mari-Liis Aasmäe koduleht, kus ka see olemas.
  14. Enamjaolt alustan ikka paberilt. Kui aus olla, siis ma ei ole uurinud neid lehti eriti. Ma pigem lappan märksõnadega google pildiotsingut ja kogun ideid sealt. Aga suured tänud lehe eest.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.