Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kummijummi

Liikmed
  • Postituste kogus

    495
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,240 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Kummijummi poolt

  1. Nägin jah , sõitsin mööda ja mõtlesin et miks teeääres sõidad
  2. ahsoo.. peab siis neid ribisid uurima ja poodi minema
  3. Võib-olla veits loll küsimus, aga miks ja kuidas lähevad tagaklaasi soojenduse triibud läbi? Mitu aastat oli läbi üks triip tagaklaasi keskel läbi, nüüd sellel talvel on läinud veel 2 triipu läbi, keskel ca 10cm riba, mis ei soene ja külmal talvehommikul suht häirib ikka nähtavust.
  4. Jah jutt jumala õige, aga ükski normaalne inimene ei jäta oma läpakat, ega ka muud hinnalist vara autosse ilma järelvalveta.
  5. Ära nüüd ägestu poiss, lihtsalt see sinu auto akvaariumiga võrdlemine on juba ajast ja arust
  6. Keda sa kardad, et sul peab autos pime olema?
  7. Võitsin FB-s auto24 fännilehel jälle Seekord 3 pääset LaitseRallyParki Talikarditurniirile
  8. taheti tõmmata, mitte ei tõmmatud
  9. Nii sain raadio tööle nüüd. Huvitav on muidugi see, et Tartu Info-Autos küsitakse 20€ koodi eest, kuid enne kui olin Tartu IAsse helistanud saatsin Tallinna IAsse meili ja seal tuli vastus lihtsalt, et saatke oma raadio seeria number ja varuosa kood. Küsisin, et palju see maksma läheb, vastus ei saanud sellele küsimusele, eile saatsin koodid ja numbrid ära ja täna oli meili peal raadio kood olemas ja selle sain täitsa tasuta Kuidas saab nii olla, et Tartu küsib selle eest 20 ja Tallinn mitte midagi?
  10. Ma olen jõudnud uuematest aint DIRT ja GTA4 korra mängida
  11. http://www.youtube.com/watch?v=IV4mm7PbpMs
  12. Ei jäta, küsisin lihtsalt, miks ta nii palju sulli kaasas kannab. Mina nt. panen kohe raha arve peale kui väheke suurema summa saan, rahakotis üldiselt sula mul ei ole, vahest 5ka võtan ja paar münti ka leidub. Ja kui mul on nt sula 300 siis kui kooli läheks, ei võtaks elusees seda kaasa, et vältida selle kadumist või varastamist
  13. Nja, kuid mu idee põhimõtteks polnud mitte scammerite vähendamine, vaid tehingute tegemise lihtsamaks, eriti neile kellel pole veel pangakontot. Selle käigus väheneks KA pettasaamise oht. Minu mõte oli selline. Muidugi ma ei taha propageerida seda, et alla 14 aastased tuleks nüüd kuhjaga siia foorumisse ja asuks oma telefonikrediiti siin kulutama, kuna vanemad ei andnud neile raha, ostmaks midagi, mida nad endaarust niiväga vajavad.
  14. Okei okei, igaüks näeb asja omamoodi ja ma ei viitsi siin vaidlema ka hakata
  15. No seda küll ja, ma mõtlesin siiski väiksema väärtusega tehinguid. Ja alati annab midagi muuta, kui see % liiga kõrge Jah on küll, aga selle süsteemi puhul sa ei pea kedagi ootama, teed oma tehingu kiirelt ära ja korras. Ja väidad, et sa ei hakkaks foorumile raha andma? Endal on annetaja embleem...
  16. Ma ei tea, kas sellist ideed on pakutud, kuid käin oma mõtte välja. Foorumil võiks peal olla mingisugune krediidi süsteem. Kasutaja saadab oma unikaalse ID koos sõnumiga või pangaülekandega teele ja tema VAHVLI kontole kantakse mingi teatud summa krediiti. Krediidi eest saab teistelt kasutajatelt midagi osta. Kui ost sooritatud ja ka OSTJA on oma "asja" kätte saanud ja läbi vahvli kinnitanud, et JAH, olen ostu kätte saanud, ilmub MÜÜJA vahvli kontole see kindlaks määratud krediidi summa. Kui kasutaja on saanud petta müüja poolt, ei saa müüja oma krediiti enne, kui ostja on kinnitanud, et ostetud kaup on käes. Kui ostja, aga ei saagi oma ostetud asja/teenust kätte, siis Vahvel kannab krediidi 24h jooksul tagasi. Et müüja saaks kindel olla, et ostjal ikka on vajalik kogus krediiti olemas, peaks kasutajate krediidi kogused nähtavad olema. Olemas võiks olla ka selline, süsteem, et Vahvli kontole kogutud krediiti oleks võimalik hiljem ka oma pangakontole saata. Seejuures nt. kui kontol on 16 krediiti (3.2€ sms), panka kandes saad sellest summast kätte 90% (ehk siis 16 krediidi puhul, mille väärtus on 1.6€ saad panka 1.44€). See 10%, millest ilma jään, läheb Vahvli foorumi arendamisse. SMS-iga krediiti tellides on vääring 1:2 (Saadad 3.2€ SMS-i ja saad 16 krediiti=1.6€) Pangaülekandega krediiti tellides on vääring 1:1 (Saadad 5€ Vahvli kontole ja saad 50 krediiti oma kontole) Arvan, et see teeks petturite/varaste elu keerukamaks ja teistele kasutajatele paremaks. Pettasaamist oleks kindlasti vähem! Mina olen väga sellise süsteemi poolt ja kasutaks seda aktiivselt. Andke teada, mis asjast arvate.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.