Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kelly

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Kelly'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 16.09.1990
  1. Kelly

    Jõusaal.

    Mees. Äkki lõpetaksite need labased kindralite "naljad" postituste lõpus? Ontopic: See nädal 3x nädalas saanud jõusaalis käidud..tahaks käia rohkem, aga paraku ei saa, sest jõusaal on nii vähe avatud. E-R 10:00-18:00. Laupäeviti ja pühapäeviti suletud. Kurb..
  2. Kaotada tehingud, kuna need tõesti ei määra mitte midagi. Pole eriline kunst teha pinnidega endale 30-40 pos. tehingut ja siis kohe omataksegi näiliselt usaldusväärsuse staatus - see on vale. Leian, et ei peaks niimoodi need asjad käima . Mis arvate? Kõigi arvamus teretulnud! Et see foorum natukenegi paremaks muutuks, siis enne mõelge, kui asute kirjutama.
  3. Kelly

    Jõusaal.

    Te võiksite ikka oma jõusaali käimistest rääkida, mitte eeskujudest.. Pole mitte ühtegi eeskuju, milleks? Teen trenni enda jaoks - tervis ja hea figuur on minule põhilised "eeskujud". Praegu on küll jõusaalis üli palav. Täna sai jälle käidud ja no..praktiliselt tilkusin seal koos teistega . Muidu poleks midagi, aga käed libedad ja siis täna rinnapäeval polnud eriti hea suruda, lõpus viimased 10x75kg rinnalt tekitasid probleemi ning tegingi ainult 8x
  4. Ma ei tea, siin foorumis kuulatakse vist ainult träna ja dubstepi. Mulle läheb endale väga lai muusikavalik peale, aga vot dubstep ei meeldi. No arusaadav - maitsed on erinevad, aga vähemalt võiks ingliskeelsetest lugudest vahel aru ka saada. No jah, endiselt on see 10-12 aastaste foorum, pole midagi teha. Olingi liiga naiivne, lootes siit mingeid häid mõtisklusi.
  5. Kelly

    Suvi.

    Ideaalne suvi tuleb , juba praegu on nii nii hea! Esmaspäeval klassireis Rootsi..mis tõotab väga väga vinge tulla Kodus on mul hea jahe, konditsioneer sai soetatud . Uus piltilus tüdruksõber teeb selle suve damn kui heaks (Ärge sellest minu kasutajanimest laske end kõigutada )
  6. Kui saab mingil põhjusel invalid vms, siis uus tuleb e-maili peale.
  7. Tehke omad pakkumised, jälgige hindu ka Rsbots.net lehekülgedel. Lisaksin, et kõik botid on ostetud mu enda poolt, nii et mingeid jamasid ei tule.
  8. Tee oma pakkumine. Fisher on Rsbots.net leheküljel 20 USD ja Rc 25 USD muidu, aga tee oma pakkumine.
  9. Kogu list siin. Hinda paku! Ainult eurosid tahaksin. Olen nõus kasutama OMM/MM-i.
  10. Kui sind ei koini, siis pole vaja ka postitada. ONtopic: Häbiväärne mäng.
  11. Uskumatult halb mäng ikka Eesti poolt. Nagu kommentaatorgi ütles, et esimese poolaja esimene pool oli hea, edasi läks küll metsa..
  12. Võtke see aeg ja kuulake lugu ära. Mis tunded tekkisid? Kas külmavärinad tulid ihule? Muljetage.. Tahtsin selle loo eraldi esile tuua, kuna see on lihtsalt väga väga hea. Samuti Liis Lemsalu esituses sai seda lugu kuulda pühapäeval, Eesti otsib superstaari saates. Vihje: pange video 720p HD
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.