Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

xbot

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,860 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info xbot'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 26.08.1980

Kontaktid

  • Veebileht
    http://www.pela.ee
  1. Kui Sa ta lahti katkud ja veidi lõhud, karpi või kappi kinni paned või ajalehtedaga kinni katad, või radiaatorile kuivama paned siis on YLOD tõenäosus VÄGA SUUR! Teistsugustel juhtudel kui hoiad oma konsooli nii nagu juhendis kirjas, ei ole mingisugust ohtu YLODi saamiseks!
  2. xbot

    Kumba ?

    Soovitan Xbox 360! Kindlalt parem süsteem, parem mängude valik ja Kinect mida PS3'l pole! Ja mulle meeldib kui sõna võtavad inimesed kes ei tea teemast MITTE KUI MIDAGI, aga kes kuulsid saunas kui tüdrukud rääkisid et nad peldikuseinalt lugesid et Jukul on suurem kui mikul! Arto573 on üks sellien tore näide. Sellest hoolimata võtan vaevaks ja vaölgustan Arto573 veidi! Millistes euroopa osades on PS3 rohkem kasutusel? Palun ära lahmi eks ole? Euroopas müüakse ja kasutatakse Xbox 360 rohkem kui PS3 (vaata müügitulemusi kasvõi). Ainuke koht kus PS3 on populaarsem kui Xbox 360 on AASIA! Nii et palun ära ahvi ameeriklasi ja ära ole nendesugune loll kes ei tee vahet aasial ja euroopal, eks ole? Kuna su jutt oli teema peale et PSN häkiti tõmmati kuuks ajaks maha ning probleeme PSNga on pidevalt. Siis Sinu vastusest xbox hakiti kah loen välja et ka Xbox Live oli maas. JÄLLE VALE! Xbox Live on väga korralik teenus ja mingeid selliseid maasolekuid nagu PSN's pole neil olnud. Vähe selelst erinevalt PSN'st ei ole kordagi ka teemaks olnud et Sinu krediitkaardiandmed ja muu personaalne info on häkkerite valdusesse kadunud. Vastupidi häkkerid on korduvalt tunnistanud et Microsoft on liiga kõva pähkel ning palju lihtsam on SOny ja Apple asju häkkida. 2010 aasta PSN maasolekuid oli kokku veidi üle 28 päeva. Xbox live maasolekuid ja häireid töös tuli kokku 2010 aastal veidi üle 12 tunni. Märkimisväärne vahe kas pol,e? 2011 aasta numbritest ei hakka PSN puhul rääkimagi! See kuu aega pani ikka jõhkra paugu ning just sel hetkel kui ma seda teksti kirjutan siin on PSN's probleemid Sony mängudega! :)
  3. xbot

    Xbox 360

    Ära aja jama! Üks konsool võimaldab 3 uuele kasutajale 1 kuu tasuta live. Lisaks milleks teha uut kasutajat? Kaotad kõik oma varasema kasutaja info ja save gamed ju ja pead hakkama jälle ostast kõike! Nii FUN on
  4. Oleks võinud pildid ikka väiksemaks teha.
  5. Soovid oma poisssõpra karistada? Osta tema sünnipäevaks kontserdipiletid Justin bieberi kontserdile ja vii ta sinna kontserdile!
  6. not brave, just little bit stupid. Kartmine pidi olema edasiviiv jõud. Ja need kes ei karda need pidid kõige esimesena surma alati saama.
  7. Mingit erilist lemmikut polegi. Pulp Fiction oli väga cool film kui ta välja tuli! Viimastest filmidest Paul ja Hall Pass olid head, sai vahelduseks naerda.
  8. Minu meelest on meie põlvkonnale antud harkukordne juhus üle elada maailmalõpp. ja mitte ainult üks vaid mitu. Isiklikult olen üle elanud ennustuste kohaselt nüüdseks juba üle 6 maailmalõpu. Umbrohi ei hävine. igaljuhul kavatsen ka 2012 detsembri maailmalõpu üle elada.
  9. 1. Soovitan mitte flashida! Esiteks tuli eelmine nädal välja uus update uute antipiracy seadetega. Seekordne variant on päris hea ning tõenäoliselt loodetavasti peab ka vastu häkkeritele. Kui aga nii kangesti soov on siis õpetusi leiab foorumitest ja youtubest. Või siis ostad teenust kellegilt. Aga endiselt soovitan hoolikalt üle moelda ning kaaluda kas pidev ajude ragistamine ikka tasub seda ära? Eriti kui ise ei oska. Üks värske update ja oled oma konsooliga sealsamuses. 2. Loe punkt 1te. 3. miinusteks ongi see et kogu aeg värised hirmust ega ometi Microsoft uut update välja ei lase. Kui laseb siis jama kui palju. Värske update on ka selline mis tõenäoliselt likvideerib piraadid mõneks ajaks ära. Lõppkpkkuvõttes võid veel konsoolibanni saada. 4. Saad jah kuni esimese update või bannini. Moditud konsooliomanikke leidub siin ja seal kes kas on kasutajale banni saanud või veel hullem tervele konsoolile. 5. Kinecti mänge saad Kinectiga mängida ja kui moditud konsoolist rääkida siis ka Kinecti jaoks peab Sul olema häkk.. 6. Ei saa Kohe kui updated on parimal juhul Sul värske update peal ja pead uuesti kodustama hakkama. Halvemal juhul on Sul üks telliskivi xboxi asemel. 7. Ei jää PS! Kuna uus update on ka eestis peal, siis räägi kuidas lood on? Mis Su xboxist saanud on? Oled julgenud netti ka minna sellega? Või on juba xboxist telliskivi saanud?
  10. Neist valikutest kõige parem on Crysis 2. Lodoetavasti on nad oma multiplayeri ka korda teinud. Homefront oli ka päris normaalne. Kui aga reaalseid lahinguid ning reaalse elu lähedale mängu tahad siis opertaion flashpoint:red river on üks selline. Ei mingit tilulilutamis ning ringi jooksmist, taktikal on oluline roll ning dumbshooterist tuttav ringi jooksmine ja pidev arutu tulistamine lõppeb kiire surmasaamisega seal.
  11. See 419 eurot hind on üks väiksemat sorti liialdus. Uus xbox poes maksab juba terve kuu aega 170 euri mitte 419.
  12. xbot

    Kumba ?

    Hyperactive, Sul on õigus PS3'l on tõesti veel palju ruumi areneda et xbox 360'le järgi jõuda. Mis blu-ray'sse puutub, siis see näide oli nüüd nutune. Nimelt Micorosft panustab ja pushib teemat et kõik mängud peaksid olema kõvakettal. Ehk siis ostad ja downloadid kohe otse kõvakettale oma mängu. Kõvaketas mahutab oluliselt rohkem kui bluray. Muuseas PS3 salvestab osa datat su bluray diskilt ilusasti kõvakettale. Ja kõvakettalt lugemine on ka märksa kiirem kui bluraylt või dvd'lt. teema algatajale: Pead oma eelistused ise paika panema ja alles seejärel saad otsustama hakata. Üheks oluliseks punktiks on ka see mida kasutavad Su sõbrad. Ja palju Sa üldse mängid? Kui oled pühapäeva mängija siis sobib PS3 sulle rohkem. kui soovid suuremat mängude valikut ja mängid rohkem siis kindlasti xbox 360. Kui tahad supermariot siis hoopis Wii. Kui tahad tasuta multiplayerit siis PS3, aga pead meeles pidama et tasuta teenus on tasuta ning selle töötamist sulle ei garanteerita (värskelt oli PSN terve kuu aega maas). Xbox Live maksab aastas 40 eurot kuid teenus on ka korralik ning töötab iga ilmaga. Lisaks on sellel veel lisaboonuseid. Ja kõik sõltub ka mis mänge Sulle meeldib mängida. Kui oled rollikate (RPG) fänn siis jällegi xbox. Shooterite puhul erilist vahet pole kas xbox või PS3. Ning kui oluline on Sulle et soovid uut mängu või uut mängu DLC'd? Xboxile tuleb tavaliselt esimesena need asjad välja. Ja kas Sind huvitab ka PS Move või Kinect? Siis siinkohal soovitab jällegi kinectit kuna Kinecti mängud ei vaja pulti. tegemist on puldivaba keskkonnaga. lastele eriti mugav ja lõbus.
  13. Ja kui siis ka ei tule siis tuleb 2012 kevadel. Kui siis ka ei tule siis tuleb 2012 detsembris. Kuna 2012 detsember on kõikide ennustajate lõppude lõpp, siis peale seda peaks rahu maa peal olema ja rohkem lõppe ei tohiks enam tulla.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.