Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sidrun

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    169
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    50%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Sidrun poolt

  1. bind 80.79.114.179:7777
  2. Sidrun

    Sidrun

    Jei . Ma ka siia sattunud .
  3. Palun ärge pange selliseid teemasid. Need ajavad tõesti hea meeleolu ära.
  4. mMatu, mismõttes ? Trollid ? ---------- Post added 09-06-11 at 16:02 ---------- Üles
  5. Sidrun

    Bottimine

    Pani mul str bottima. Alguses küsis, et kas panen Free Flaxer või ? . Haha, see vend ei jaga üldse midagi . Loodan, et saab valmis muidu .
  6. @Kaimarkukesoo Edu sellega. Saadad oma vahvli löögirühma mind taguma ? Interneti suurim pettur Revo Pihkur ronib kohale oma nüri ziletiga jamh?
  7. Mis seal imestada? Ameerika ju. Seal juba 3 aastaselt oled jõugus, ning Ak-47 ripub õlal. Poisil perse soolas nüüd. Kahju on mul mõlemast, 12 ja 2 aastasest ning ema on ka jõhker hoor.
  8. See internet ju. Siin kõik kõvad vennad jne. Sauland, msn: [email:2k51dwwm]Vahvel.Sidrun@live.com[/email:2k51dwwm] Ma usun, et mul on üks hea mõte mida saaksime 2-kesi teha . @Brooklyn Cloud sai hetkel >KO
  9. F.A.Q [Mina]Ei vastuta kui kasutaja saab banned. Ei tagasta ka raha. Ei kiirusta takka, et vaja kiiremini jne. Kuna bot teeb, mitte mina. [Mina]Ei puuduta ühtegi asja sinu kasutajalt. Kirjuta kasvõi ülesse mis seal peal enne olid. Enne bottimist peavad olema vajalikud asjad olemas. Mina ei hakka midagi ise peale lisama! [Mina]Mina ette ei käi, kui sa oled Vahvlis uus. Ning alla 10 tehingu. [Mina]Ei boti dungeoneeringut. Hinnakiri Arutame seda MSN: [email:1sxatgkb]Vahvel.Sidrun@live.com[/email:1sxatgkb] Ei boti Dungeoneeringut! Teisi skille botin! Makseviisid Maksta saab kas kasutajaga (Kasutaja peab olema hea, suure totali või mõne 99-ga). Või
  10. Walter, vaja igalpool spammida? Kasutaja olemas ammu juba.
  11. Loe see kõik läbi, siin mingi 2 pakkumist, ning ülejäänud kõik trollid. Nagu sinagi.
  12. Trolle leidub. Loe teemat, ma ei liigu kuhugi. PC kogumis vajadus liigasuur?
  13. Jussi Viinapoest saab seal . Ma täna ostsin. Port Artusi toidupoest saab ka. Aga jube kirved hinnad. Peaaegu 3€ purgi eest.
  14. Omg? Tõsiselt, mul vaja korralikumaid riideid ^^, Soovitage poode jne igasuguseid. Mulle meeldivad nt igasugused värvilised asjad jne. Korralikud teksad, mitte sellised millel põlved lõhki tehtud. Vaid sellised kus on mingisugused lained sees vn. Aga pakkuge siis igasuguseid asju.
  15. Nii nagu sina kassile, nii kass sinule . Hea teema .
  16. Wow, lol. Ma ei uskunud, et sa kunagi midagi normaalset ka räägid, aga näe. No, lol. Ajasin need vuntsid maha kasuisa ziletiga .
  17. +1 Ma näen tegelt vana välja + mul vuntsid ka, mida irl on ilusti näha (Kaameraga ei jäänud peale). + Mul on ming ilge häälemurre, nt, inimesed kellega räägin esimest korda Skypes vn, küsivad alati mitmendas sa käid jne, et mingi 8 - 9 kl? Vn. Kui ütlesin, et 6-endas, siis keegi ei uskunud x). Ilge vaidlus tekkis sellest :S. Aga see-selleks. Eelmainitud asjad on osad isegi korralikud, mõtlesin, et võiks selliste noh, viik-pükste asemel panna mingid veidikene kitsamad teksad, mitte päris kitsad. Ja selle triiksärgi asemel sellise ruudulise, hästi pehmest materjalist särgi, helesinise vn. Keriks käised ülesse. Ostaks need veetilga prillid või kuidas neid nimetatakse, ning peaks norm olema ju? . Siis hõbedast käekell ka peale, ning kärab julmalt või mis?
  18. Lol, teema up. Soovitage veeeeel! Võimalusel poode ka, kust neid osta Pärnus!
  19. Kõik kohad siin foorumis munne on täis igakord,kui miskit teed,tead,et tont üle käis. Invaliidsus on alan'd,ükski sõna ei pea paika, FUCK teile kõigile,sest mulle nüüd aitab. Ah mine perse,ah mine vittu sa. Foorum pole peldik,kuhu peaksid sa sittuma. Ma sulle näkku võin lõpmatult nikkuda, ah mine vittu sa, ah mine vittu sa.
  20. #4 kasutaja. Kasutajal on Fire skillcape, aga 88 firemaking ? Lol?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.