Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Zenonic

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Zenonic poolt

  1. Mu teada on siiamaani pannud enamus trollid ja debiilid paika keda ma olen mõnes threadis näinud postitamas. Oma asi kas trollid ja debiilid ise ka saavad aru kus nad puusse panid. Pole midagi tema vastu, sest tema signa teeb kõik tasa.
  2. Viin mahlaga, koks rummiga, jääger ja aramis nsama, tavaline õlu ja kui tekib räme pohmakas ss pits konjakit vahel harva hommikuti(vedeldab verd, viin aga paksendab ja sellest ka pohmakas). Joon suhteliselt harva, mahub palju, aga nii täis pole veel joonud, et erilisi debiilsusi hakkaks tegema. Omaarust jätan kaine mulje.... xd. Tegelt tulebki viina juua mahlaga mitte koksiga, täpset põhjendust ei mäleta. Siidreid üldse ei joo, parem joon odavat limonaadi.
  3. Tänan! Just seda ma otsisingi!
  4. Kas .php filei on võimalik Flashis linkida? Ma olen väga uus flash alal, sellepärast tahakski küsida kas on võimalik Flash animatsiooni sisse linkida mingil moel mõni .php fail või midagi muudetavat? Nagu ütleme, et teen flash koduka mingi, aga et kergesti sisu selles muuta kasutan .php faili. Kui pole võimalik .php laiendiga ehk on mõni teine sedasorti lahendus olemas?
  5. Midagi on puudu, aga ei oska öelda mis :/ vb kontrast, vb sharpen, vb lihtsalt värvidega miskit lahti, veits hägune kuidagi - muidu täitsa normaalne
  6. Mulle meeldib enter page ja ss see gorilla logo. Design ise eriti ei meeldi, sest sa pole midagi muud peale glow effekti ja brushide kasutanud :/ minu maitse jaoks liiga lihtne lahendus ja päris "sleek" ka ei ole. Mulle paistab veel eriti silma see osa, kus gorilla pilt on nagu välja cutitud ja ss on tehtud veidi kehv üleminek brushile. Muidu kärab küll
  7. Need tegin laiskusest photoshop animatoriga.
  8. Ääretult tüütu vaadata ja mitte eriti hea silmadele :S Kahetsen, et tegin
  9. Korrektselt sõnastatult e-peenise termin - ja tegelikult polnud see postitus suunatud sinu poole, see oli suunatud just nendele, kes ei ole raatsinud areneda kuskil nurgas ja kes kannatavad mingite alavääristavate komplekside käes.
  10. Minge kõik komöödikuteks no ausõna... mine räägi oma vallutustest oma isale või mõnele algklassi haridusega parmule, teie e-peen on niigi jäme, et ei mahu ekraanile. Ma lootsin loomingulisemaid vastuseid seda teemat avades
  11. KÜSITLUS - Olge hea ja täitke ära, ei tohiks võtta kauem aega kui paar minutit(kui sedagi) . Tänan ette ära!
  12. Pildil puudub "sügavus". Kergeim (mitte alati parim) viis minimaalset sügavust lisada, on kasutada Contrasti, Sharpenit ja Lighteningi.
  13. Ahh ofc, unustasin gradiendiga üle tõmmata
  14. Pmts miks teistele kolm esimest siis meeldivad - nende tekstistiil on suhteliselt hea(Peegelduse kohalt - minu arust peaks selle layeri duplicateima, siis kasutama transform optioneid nagu Perspective ja Skew, puhtalt pildi pööramisest ja Opacity vähendamisest ei teki effektiive peegeldus.). (pole just kõige parem näide... ega ma ka just selles peegeldamises ei hiilga)
  15. Nüüd on 2D GIF signatuuride tegemine suht käpas (minu näide pole just kõige parem, aga lihtsalt ideid polnud). 3D signatuure mai hakka tegema, sest nende hind oleks minu arvates liiga krõbe :/
  16. Lihtsalt huvi pärast - mil moel puutub minu signatuur teemasse?
  17. Kes tahab kasutab, kes ei taha ärgu kasutagu! Kogu selle teema mõte oligi juba pealkirjas selgitatud "Ei taha .tk? Saad kasutada era.ee selle asemel!" - lihtsalt erinev aadressi lõpp. Mul isiklikult pole midagi selle vastu, et keegi oma .ee domaini aadressi jagab edasi.
  18. Proovisin siis vahelduse mõttes midagi erinevat.
  19. Kui sa värvid teise kapsaaia roosaks, ei ole sul ikka õigust seda müüa! Kui teed uut templatei, siis tee see maast alates, mitte ära muuda teiste template tundmatuseni. Paari PHP rea lisamine ei muuda template sinu omaks!
  20. Polnud just omas elemendis :/
  21. aap, ma mõtlesin Wacom Tablet*. Wacom on see firma mis teeb neid tahvleid (Bamboo, Intuos4, Cintiq) - pole veel kindlaks teinud millist valida.
  22. Eee... pole üldse nõus... paberil ma oskan vaevu kriipsujukusi joonistada. See võtab lihtsalt harjutamist ja head inglise keele oskust (kuna enamus tasemel tutorialeid on inglise keeles).
  23. Niisiis... leidsin paar iidset signat mis ma võin näidisena välja tuua: *Pildi ja näidise olemasolul - 1 eur *Pildi puudumisel - 1.5 eur *GIF signatuur 2D(liikuv, värvivahetav, kuju muutev) - 2euri *GIF signatuur 3D - hetkel ei tee Pildi tuunimine(olemasoleva pildi kohandamine/parandamine): *Hind oleneb pildi suurusest ja kvaliteedist. Veebi jaoks vajaminev(terveid template ei tee!): *Headeri tegemine pildi olemasolul - 1.5 euri *Headeri tegemine pildi puudumisel - 2 euri *User titleite tegemine (see mis on inimestel enda foorumi nime all) - oleneb kogusest ja tahetud kvaliteedist. *Olemasoleva templatei korrastamine - hind ka kokkuleppel, oleneb töö raskusest NB! Raha läheb arvatavasti Wacom Tableti* soetamiseks.
  24. Mis tema ütles - Layerite kohal, vasakul pool Opacityt on olemas selline asi nagu Blending Mode... kindlasti pead seda kasutama, kui tahad teha midagi mis ei oleks naivismi tasandil.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.