Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mihkel..

Liikmed
  • Postituste kogus

    88
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Mihkel..'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 29.09.1991

Kontaktid

  • Veebileht
    http://www.mihkelviilveer.com/
  1. "apt-get update" - uuendab paketilisti, siis proovi uuesti installida.
  2. Kuidas arvuti tundub, kas läheb kuumaks lampi? Niisama pole mõtet ka lahti kiskuda. Kui tolmust puhastamiseks läheb ning juba kõik lahti kistud (sh radikas CPU küljest eemaldatud), siis peaks/võiks ka pasta ära vahetada.
  3. yum install php-mysql PhpMyAdmini tirid ka kuskilt alla, paned public www kausta sisse ning peaks käima. PMA peaks kuvama algul ka paari warningut, vist oli crypto ja mbstringi pakettide kohta. Paketi nimed saad yum search php See näitab sulle pakette, mis on PHP'ga seonduvad. Ära unusta, et mysqlile on vaja panna ka parool. Muidu marsib iga vend sulle SQLi sisse.
  4. Kas kasutaja on ikka tehtud, et FTP kasutada? Kasutaja root'i ei tohiks sisse lasta läbi 21 pordi, kui just kuskil sellist seadistust pole. Läbi port 22 peaks saama vabalt sisse ka root kasutaja, kui ssh tunnel toimib.
  5. 32bit'ine toetab 3,5gb rammi... Ning 64 bitisel pole sellist "piiri", vähemalt mitte sellist, mis reaalselt ette tuleks. Pigem on siin rohkem Java kapsaaeda minev teema.
  6. Emaplaadil võiks olla juba 4 memory slotti.. Ning eks need mATX plaadid pole nii väga kellamisele mõeldud. Pigem paneks sellise kuhugi mediaboxi vms. Ka mATX, aga 4 mem slotiga (tuleviku mõttes hea, saad lajatada kohe 16gb ja prose support on ka enamvähem) : http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-Emaplaadid-LGA-1155-emaplaadid198/GIGA-BYTE-MB-B75-S1155-MATX-GA-B75M-D3H-GIGA-BYTE-146987 Samas overclock jääb ikka ära
  7. Nojah, õppida sul on palju veel. Koodi struktuuri väga ebaloogilisemaks teha ei anna. Pealegi on sul footer juba visuaalselt paigast...
  8. Mis? Ma ütlesingi, et kui ma valin mehe sooks siis ma saan olla trans, ning valida "naise" välimuse. Tehke siis vähe normaalsem skript, igast lolle võib olla ju. Kõik on puhas formuleerimise ning disaini küsimus.
  9. Sellepärast, et kõik on nii e**sed ja tahavad shouboxi saada... Ning ei suuda olemas olevaid shoutboxe endale ümber teha, et parem oleks..
  10. Tere, Kui registreerida, siis saab võtta sooks mehe ning skinniks naise oma, see on normaalne?
  11. Tere, Kuhu on Marguse Copyright UCP'lt kadunud?
  12. No, ja mis ta peale installimist teeb, mäng läheb käima või ikka sama kala?
  13. Oeh... Lihtsalt võta mängu installeris olev DirectX. Otsi see kaust üles. Kui sa nüüd vajutaksid setup.exe peale, siis teoreetiliselt ta laseb sulle faile juurde. Või mitte?
  14. Mihkel..

    Royal Roleplay

    Logimata kontoga: Teretulemast tagasi, {1}. Viimati külastasid: {2}
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.