Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kasukas

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Kasukas poolt

  1. Müüa siis selline acc müün kuna ei kasuta seda enam ja mängin mainiga. FLETCHING ON 92 NÜÜD Def=quested. Kõik andmed saab ostja notepadiga. A/w:8m Kohe:5m Nimi:Kristjan Pärit:Ida-Virumaa Vanus:17
  2. meh, no good nh bridders leftsiis eestlastest lel. pussssehmagnet
  3. feeeeeeeeeriiii ei briddigi enam? lel. 10eurot. Mõtsin et sa ammu quited meh.Guess who i am.
  4. Tere! Rece ega emaili pole peal ning ei näe sellel mõtet. K.
  5. Tere kallid foorumikaaslased ! Küsimused ja Email on juba maha võetud. Müün siis sellist kasutajat: Combat 85 Pmt 100k tokeneid veel siis uus chaotic,maul on olemas:) Kasutaja on f2p. Olen esimene omanik. Nimi:Kaido Vanus:21 Elukoht:Harjumaa Müümise põhjus on selles, et mina enam ei mängi eriti kuna olen selle runescape pisiku ära kaotanud:)ning olen sõbrale natuke raha sees. See acc oli mul siis väike projekt peale seda kui dung välja tuli, üpriski hea projekt kusjuures, pkides nalja nabani.Tean et ei ole siin foorumis aktiivne ega ka tehinguid mul pole, kuna mapole selline foorumi inimene eriti.Aga siiski loodan et saan kasutaja siin teie seltsis ilusti maha müüdud:) Hind pole kirves A/W:15m Pole palju küsitud. Jätke oma kontaktandmed siia ja postitage pakumised siia või siis saatke üks kena pm:)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.