Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

deflon y

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info deflon y'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 08.04.1994
  1. ??? mida sa ajad . tra sa lasid mu asjad rotti ja nüüd ei panda isegi banni ? naiss, toredad adminid siin..
  2. Pank oli täpselt sama, hetkeni kuni sa mu asjad rotti lasid.
  3. Ilmselgelt peaksid moded su sita siit ära bannima ju ..
  4. http://pastebin.com/eujTDjC0 no palun väga. On piisav tõestus, või midagi veel vaja ?
  5. Just, ta ei suutnud vastu panna ~25-30 miljonile ning scammis. Mind see eriti ei mõjuta kuna ma saan ühe päevaga selle sama summa teenida tagasi, aga jahm. Mõtlesin et annaks teada teile ikka .. Story: Ma panin kuulutuse üles, et vahetan kasutajat, või müün siis. No ta võttis ühendust, ütles et saab raha hiljem jms. muud plära ajas. , mida ma kahjuks ka uskuma jäin. Nii, mõnda aega rääkisime, kui ta ütles et tal peaks jõudma varsti ema koju ja saab pangakoodid, et tellida kulda endale 45 euro eest.(100m siis) Ta ütles et lisab ZammY endale, et talt ostab ,aga ma ei tea kas ta tegi seda ausaltöeldes.(pole tähtis ka enam) Igastahes,ma andsin talle parooli et saaks kasutajaga tutvuda ja 20 minti hiljem oligi msnist kadunud. Logisin kasutajasse, ja nägin mis alles oli, kadunud oli kõik armour, runes, isegi mõni amulet lol. Kes ei usu, võib mult msni logifile ka küsida, kõik on ilusti olemas Et jah, nagu ma tallegi saatsin pmile, et ma kaotasin ainult 1 päeva raha, ja poleks olnud vist mõtet scammida lol, anyway. bye
  6. Tere! Tahaks vahetada siis enda maini kasutaja vastu, millel on vähemalt 85+ dungeoneering. Vahetada tahaks sellepärast sest ma liiga laisk, et dungeoneeringut ise teha, ning ma selle kasutajaga niikuinii eriti enam ei mängi(kasutan teist kasutajat hetkel). Kasutajal on peal üle 25m väärtuses armorit ning hunnikus junki,(charms, pots,runed,arrowid, jne) mis on kuskil 2-3m MINA olen selle kasutaja esimene ja ainus omanik. Igatahes, pildid: INVENOTRY STATS QUEST POINTS OFFENCE's Kasutajal on hetkel recovery küsimused peal , ning email on ka . Kui leian inimese kes tahab osta, siis eemaldan need( võin pilti teha eelnevalt kui ei usu vms.) Samuti võin ma seda kasutajat müüa, ~50-60m RSGP, (ILMA DFSI ; BARROWS asjadeta), kuigi eelistaksin ikka vahetamist .
  7. [email:1c2zr2kw]mait109@hotmail.com[/email:1c2zr2kw] def 99 ranged 81 Aksepteerin ainult prostakeri msni;)
  8. Eestlane, meenutuseks, et pane bank pin peale enne kui lased kellegi dungeoneeringut tegema. Dungeoneeringus pole MITTE ÜHT asja sinu pangast vaja ;p. niiet keegi eisaa siis sinult midagi scammida:D . Dungeoneering orjamise kasutamine on vast kõige turvalisem üldse. ^Take it as free bump^
  9. ^ülemine tüüp feilis vist. Igatahes ma saan paari päevapärast 99 def ja siis võtan ühendust sinuga , Prostaker, et firecape teeksid .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.