Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

prostaker

Liikmed
  • Postituste kogus

    219
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info prostaker'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 15.03.1991
  1. Tervist. Müün siis oma pikalt teeninud acci löpuks maha. Acc on hea, jagub tal õnne nii PvM-is kui ka duel areenal, hiljuti sai tehtud areenal 500m. Siis tuligi selline ahastus peale, et mis nüüd nagu edasi. Ühesõnaga käis mingi klöps ära, et ei ole vist enam mõtet pelada, veits vanust ka juba turjal... Acc vana ~6aastat, enamik randomite asju on olemas, mõned vb on puudu, aegadest millal quited oldud sai. Pilt kah: pangas leidub 1-2m hetkel, kuna rsgp olen juba maha müünud. Accil on kõik rasked ja tüütud asjad tehtud. Summ99, pray99, herb 96, goliath gloves, fighter torso, enamik nõmedaid queste. Acc on ideaalne pvm-imiseks, pk-miseks, stakemiseks, dungimiseks (accil on väga hea dung repp w114). Muidugi on accil ka väga omapärane nimi Alghind: pakuge Ning las pakkumised alata, kui on küsimusi, võite julgelt veel pärida. Chaoticutest olemas: Maul, Cbow, Eeagle eye Kite, Chaotic Kite, Fraseer Kite, Arcane stream Just kaotasin wildys rapieri ära, aga üldiselt on selle acciga rapieri tagasi tegemine vähem kui päeva küsimus. Koos rapieriga läks ka kiln cape, selle teen ilmselt aga enne esimest pakkumist tagasi. Black marke ei tohiks olla. Homme päeval vaatan järgi, ning lisan pildi. Pangas midagi väga huvitavat ei leidu, 2.5k dreadnipsi vast + igasugust muud kila-kola. (umbes 400 worthless/junk itemit pangas igasugustest questitest, skillidest jne.) Sinu andmed: Nimi: Taavi Maakond: harju/saare Linn:Kuressaare/Tallinn E-mail: malinkiboi@gmail.com Msn:proboy@hotmail.com
  2. Päevik sai avatud ligi 4 aastat tagasi ka ... olid ajad ja siis esimene lvl 100:
  3. Ja siis hetke-statsid. Viimased levelid mis on tulnud: dg99 pray 99, rc81.
  4. Tänud probleem sai lahendatud
  5. Ma kahjuks ei ole vana näinud, aga praegune meeldib
  6. nagu eelpool mainitud, siis ka mind häirib, et kogu kast ei ole tehtud lingiks, vaid ainult sees olev tekst. Üldiselt mulle kujundus kui selline väga meeldib, vaata see koodi pool ka veits rohkem üle, ning ongi täitsa tibens tobens leht olemas Päikest ja jõudu järgmistele projektidele!
  7. Selline küsimus, et on olemas php-s kirjutatud veebileht, kus peal jookseb ilusti üks skript. Nüüd oleks soov teha nii, et skript jookseb ainult lehe esmakordsel laadimisel. Minu küsimus on aga selline, et kas on võimalik saavutada see ühe kordne jooksmine ilma sessioone/cookie-si kasutamatta, või on sessioonid/cookied minu ainukesed abivahendid sellises olukorras. Mis arvate?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.