Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

keex

Liikmed
  • Postituste kogus

    57
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud keex poolt

  1. SANCTUM RS POOD OSTAN RSGP 0.32€/1M RSGP OSTAN IGAS KOGUSES _______________________________________ Maksevõimalused: Swedbank NB! MINA ETTE EI KÄI! Andmed: Sinu nimi: Martin P. Maakond: Harjumaa Linn: Tallinn MSN: [email:2j1qawxc]Miljonid@windowslive.com[/email:2j1qawxc]
  2. väga hea, ostsin, käisin ette
  3. 41M 0.3 [email:3ldk0nwf]Martinpiik18@hotmail.com[/email:3ldk0nwf]
  4. DF pole nii kõva midagi kui piltidelt ja videotelt näib, VR-ile jääb alla.
  5. keex

    Ostan PIN

    Ostan PIN-i 14M RSGP! PM või lisage [email:owdblke0]Martinpiik18@hotmail.com[/email:owdblke0]
  6. Tervist, müün RuneScape mille. Vajadusel kasutame MM ja selle kulud katate Teie. KÕIK KORRAGA OSTES HINNAKS 0.30€/1M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kontaktid: Nimi: Martin Piik Pank: Swedbank Maakond: Harjumaa MSN: [email:20k6ei8i]Martinpiik18@hotmail.com[/email:20k6ei8i]
  7. 800k Kui huvitatud siis [email:9848ked5]martinpiik18@hotmail.com[/email:9848ked5]
  8. EI ole soovi, sest sellise combatiga vendadel on 80+ str.
  9. Järelikult on kas keegi teine oma e-maili peale pannud, või oled sina mingid praaki teinud ja e-mail on otsustanud mitte peale minna.
  10. Kui Sa õpiksid ära kirjavahe märgid ja vormistaksid ning sõnastaksid oma postituse korrektselt, siis saaksid kõik aru sinu probleemist. Hetkel sain Sinu postitusest aru pärast kaks korda selle läbi lugemist. Ilmselt on too "fukkitilt" Sinule kas valed andmed andnud, või oled Sa need valesti sisestanud.
  11. Kui mul on turmoil, siis ma saan teistele ka vastu, sest enamustel on turmoil. Ma ise oma pietyga ei tee mitte midagi turmoili vastu.
  12. Tervist, otsin toredat inimest, kes oleks nõus minuga mingi turmoiliga kasutajat sheerima. Soovitatavalt võiks str 99 olla ja attack ka võimalikult kõrge. Raha pkimiseks panen ise peale ja kasutajale jätan 30% pk saadustest.
  13. http://www.vahvel.net/showthread.php...-Treasure-DONE! Minu pakkumine!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.