Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

k1tb

Liikmed
  • Postituste kogus

    521
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    176 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud k1tb poolt

  1. Oled vb näinud aga no igaks juhuks viskan teema lingi siia, kuigi sellist sa vist ei otsi aga no proovida võib https://vahvel.net/topic/119742-müün-07-ranged-99-pure-lvl-75-1700-total/
  2. Olen kasutaja esimene omanik. Hea pakkumise korral olen valmis müüma. ( Seisab niikuinii hetkel niisama. ) Palju vajalikke queste tehtud ( sh Desert treasure, MM jne. ) Kõikide majade favour 100%. Samuti kõik sõrmused upgradetud (i) . Ülejäänud info kasutaja kohta peaks olema piltidelt näha. NB! Kasutaja in game name on kolme täheline. ( Kuigi ma ei tea kas see midagi juurde annab ) Kui on kasutaja kohta veel küsimusi, siis kas kirjutada siia teemasse või PM! Sinu andmed: Nimi: Heigo H. Maakond: Tartumaa Linn: Tartu Pildid :
  3. Firecape? Kui palju ? Ja kas üldse teed? Statsid: Att : 60 Str : 80 Def : 1 HP : 79 Pry : 44 Ranged : 88 Magic : 82
  4. Dt tehtud, statsid enam vähem ikka samad. Def on ikka 1. Otsin trusted inimest, kes ära teeks! UP!
  5. Otsin kedagi, kes teeks ära Firecape Def1 purele. Statsid: Att : 60 Str : 78 Def : 1 HP : 78 Pry : 44 Ranged : 87 Magic : 82 Võin maksta nii sulas H2H / Pangaülekandega, kui ka RS07 GB. Kui oled huvitatud, siis PM mulle!
  6. Oleks soov osta 8M = 10.- PM, kui on kellegil pakkuda.
  7. h2h saaks teha ? Kus asud ?
  8. Need kelle jaoks tavalised need tuduvad ... Pange oma SUPER fragid siis yles ? Sheerige ?
  9. Tundub väääga keeruline , aga eks ta ole harjumatu , naq oli ka win xp pealt yle minek vistale
  10. Ma olen kyll saanud , ma arvan , kuigi vaatand pole Kirjuta foorumisse , saad rohkem kasu : )
  11. Mis krdi botid rsk Ei oska kedagi valida ja ei vali ka .
  12. Ise alustasin ka sealt liigast , sain teisena edasi. Endal 182 skilliga wend ( 232 EXP ) myygis 500k eest. Präeguseks olen saanud tiimi avg skilliks : 210 . Selle väikese aja kohta , mis ma m2ngu peland olen , on see imo normal . 5/5 atm , esimene koht . Edutatud tiimide kvalifikatsioonis asun ka präega teisel kohal : )
  13. plastik - vapsee pohhuj kes ta oli/on ja kui kuulus sa / tema olid/olete , hakake ____wendadeks ka nyyd omavahel siis : ) B U M P ! Müün !
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.