Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

-Plastikuhvo-

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    423
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud -Plastikuhvo- poolt

  1. Hakkas tegema, õhtuks peaks done olema!
  2. Kellele hakkab alko pähe, kellele hakkab piibel. Sihukese haiguse vastu tuleks ka ravi otsida, ta võib enda surma ennustada. Ning miks ta pidi just 2x korrutama? Võibolla oli vaja 3-ga? Idioot vend lihtsalt.
  3. Kohe tulengi MSN-i, rapierit pole, aga ori oleks olemas kes teeks täna valmis! QP on: 171!
  4. Täpselt nii. Sa panid siia alla, nii ,et talu kriitikat, said 1p, siis kohe inimene ebanormaalne? Jään arengut ootama.
  5. Ei tea, pole midagit mida hinnata, 1/10P, edu
  6. mMatu - tõsiselt ka, kui korra veel pakud kallimalt kui 0.30 ea siis lasen warnida, selgelt öeldud. 0.30 ea ja mitte kallimalt:) Ilusat päeva,
  7. Hmm MSN: [email:y0fc8w95]SVen_A@live.com[/email:y0fc8w95] vb vaja ,et teeksid päris mitmeid queste(umbes 20 tükki)
  8. Mmatu - Loed ka? 0.40 ea võid kellegile muule müüa. HIND: 0.30 ea!
  9. Ütleme nii ,et kusagil 200M ringis või siis kusagil 60-65 euri:) Kuid võite teha oma pakkumisi veel.
  10. 28K tokkeneid, dung 80. RSN: Plastikuhvo Ning ära pane Mervyni tähele, sellel vennal pole elu, käib netis trollimas;)
  11. Ostan ikka, msn: [email:6f514kq3]Sven_A@live.com[/email:6f514kq3] ---------- Post added 12-04-11 at 14:56 ---------- Bump! ---------- Post added 12-04-11 at 18:26 ---------- BUMP! 0.30 ea ostan!
  12. No kui sinul on häbi siis olgu. Ma käin vahest harva seal, vaatan ega keegi midagit kirjutanud pole ja ongi kõik. See ,et sul häbi on, ei koti mind ega teisi;) Ning teiseks, kirjuta paremini, siis saaks lihtsamini aru ka mida sa mõtled, oleks abiks.
  13. Europarm, oleks pakkuda, esimene omanik, tead mind hästi + irlis ka:) Nii ,et ei tohiks vist probleeme tulla, oleneb palju pakud:) http://www.vahvel.net/showthread.php?72628-M-123-132-Total-2015-kasutaja!
  14. Hmm, ma ei saa aru mis targutajad siin koos on? Rate on lastele? Ütleme nii ,et ma kasutan isegi vahest rate, (pmtslt postkasti ja kõik, nädalas korra) ning ma küll mingi laps ega pervert pole;) Aga sulle edu klubiga.
  15. Sooviks vähe rohkemat, täna peaks saama qp +170 ja rfd ka done:)
  16. Tervist, mõtlesin ,et paneksin acci müüki, või noh ütleme nii ,et vaatan palju keegi pakub, kui midagi normaalset tuleb, siis võib isegi maha müüa:) Accil on 28K tokkeneid puudu ja siis on 200K tokkeneid olemas, saate ise valida mis ostate(Rapier, Cls, Maul jne), pangas veel f cape ja muud jama:) Raha on enamasti üle tõstetud, võin kusagil 10M peale jätta(mingi hinna eest) Kasutaja on vana ligi 7 aastat, ajaliselt pelatud kusagil 5-6 kuud vist? Olen kasutaja esimene omanik, Statsid: QP: Login:(Võin reccid + emaili maha võtta, kui kindel ostja) NB: TEISI KASUTAJAID EI TAHA! POLE MÕTET PAKKUDA! RSGP võtan vastu, kui mõistlik summa. Kes tuleb mingit paska tootma, siis saavad warni. Kui soov, pmige/kirjutage teemasse, vennad kes loodavad ette saada või üle lasta, siis ütleme nii ,et pole mõtet üritada, ei tule midagit välja!
  17. BUMP MSN. [email:2iwgo45z]Sven_A@live.com[/email:2iwgo45z]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.