Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dr timofeie

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    30
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info dr timofeie'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 03.08.1994
  1. mis sul viga on, mida sa närvad? mis seal vahet on kas meil on midagi ette näidata või ei ole, fakt on see et temal pole ühtegi tehtud tööd ette näidata. minugipoolest lükake mulle warni ja mida iganes, siin on aegade algusest peale mingid retardid koos olnud.
  2. ära tee nalja. eestist on raske leida inimest, kes realselt kogu photoshoppi tunneks. ja nagu juba õeldi, siis keegi ei hakka sult midagi tellima kui ta ei tea milleks sa võimeline oled. inimene kes tunneb kogu photoshoppi, peaks omama ikka päris suurt hunnikut tehtuid töid.
  3. kriitikat ei talu või? kui tahad selle alaga tegeleda, siis peaksid sellega arvestama et keegi ei hakka küsima sult ''kle tohib ma kommenteerin w''. kui on midagi öelda siis seda ka öeldakse, ise tead kas võtad kuulda või mitte.
  4. endale meeldivad noorte teemalised sarjad rohkem, siiamaani parimad mida näinud olen: Skins - http://www.youtube.com/watch?v=vcsROX2jWXs (3 generatsiooni on Skinsis kokku, 2 oli kõige parem imo) Misfits - http://www.youtube.com/watch?v=ODl-kAhVsXY The Inbetweeners - (pole ilmselt ühtegi episoodi, kus haigelt naerda ei saaks) Freaks & Geeks - lisaks on huvitavad seriaalid ka veel kõigile tuntud Lost, Prison Break ja Breaking Bad.
  5. kas kahel esimesel tööl olevad logod ka sinu tehtud või? päris kõvad on
  6. aga ega ikka ei või küll ju. kas sa oled loll või pime? või mõlemat?
  7. Kenti esimene parim minumeelest, väga cool kontseptsioon. Oleks vaid seda allpool ketti olevat osa natuke piklikumaks/suuremaks teinud, et ''VAHVEL.NET'' ümbruses veidi rohkem ruumi oleks.
  8. nirvana on hea bänd aga ise ei kuula, mulle see nende kõla ei meeldi millegipärast väga. ise kuulan põhiliselt indiet muidu, viimasel ajal surfrocki/garagerocki. http://www.youtube.com/watch?v=pZCcd6c8TJw
  9. veidi liiga ühesugused on kõik, viimased eriti kirjud ja liiga udused teatud kohtadest. muidu päris hea kraam. tekst tundub kah väga hea aga katsu seda natuke rohkem esile tuua, hetkel ma vaevu suudan lugeda mis seal kirjas on.
  10. väikse summa eest võin teha, oleneb milline see pilt on kah. saada PM mulle. mu portfolio http://cargocollective.com/Timofeie (vanad tööd, pole viitsinud uuendada)
  11. saab aga see tähendaks seda, et inimene pole paremaid filme lihtsalt näinud paljud vaatavad ju ainult neid kõige uuemaid ja kuulsamaid hollywoodi filme. tavaliselt kõige paremad filmid ongi underrated.
  12. kristall on väga vinge!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.