Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ristok

Liikmed
  • Postituste kogus

    43
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Ristok poolt

  1. Igatahes mina tulin tulema siist clanist. ---------- Post added 12-12-11 at 17:02 ---------- Kle aru pole küll saada pixma ja need vennad passivad ikka sts.
  2. Kindlasti mite ei soovita liituda . Heast seltskonast on asi väga kaugel ropendavad ja ni edasi , bsi toimub ni mis jube , alles hiljuti gfiti 1he clani liikmel d clawsid.Rahvast on jube silmaga näha kuidas lahkuvad. Minu soovitus mite liituda kui tahate bangas midagi hoida.
  3. Kontkatk [email:2k3i78l9]risto1994@kall.com[/email:2k3i78l9] se siis minu msn
  4. Soovitan igall juhul >O OSTKE @RA
  5. Tore kuulda kui sul mingi puue on.
  6. Kuule k6ik ei pea olema sinusigused botid ja 1e on kohe kindalasti v2he alla 75e ma ei myy kohe kindalasti kuna bank on nyyd 100m plus midagi.Kontol on merh asjad peal nagu ennist 6eldud sellep2rast banga summa suureneb koguaeg.
  7. uP UP UP Bank NYYD 100m
  8. irw se pole mite kui midagi *suurtotal lol hea nali kah.*
  9. kuule sa t6esti arvad et hakkan kontot veel tagasi v6tma. ja se teine vend r22gib et ajasin segast juttu loe enne mida sa ise kirjutasid *ANNA PW JA JA MUU KRAAM VAATAN KONTO ENNE YLE SIIS R22GIME RAHAST*.
  10. Asi on ainult emailis ---------- Post added 13-04-11 at 15:34 ---------- Mis jutt se on ei kasuta mm , kasutan kui vaja.
  11. kuule kui sa ei oska lugeda siis seal all on kirjas ostja k2ib ette.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.