Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Le_Figawts

Liikmed
  • Postituste kogus

    140
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Le_Figawts'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 12.12.1994
  1. Isegi kui seal on rott sees, siis seda ei leia antiviirus. Rott töötab teistel põhimõtetel (nt saadab krüpteeritud faili sinu kasutajaandmetega teatud aadressile, kus see hiljem dekrüpteeritakse) ja antiviirus ei märka seda.
  2. Ok, see oli pädev põhjendus. Ta sai ka teisest foorumist banned.
  3. Ma tegin enda jaoks võrdluse numbrite osas (üleval minu poolt tehtud pilt ja all Poppiehi pilt): Ei leidnud erinevust. Palun valgustage mind. See raha ei pea roheline olema (proof Poppiehi scam teemast): http://img221.imageshack.us/img221/2665/111223190215.png
  4. Ma ei saa kuidagi Teie foorumi adminitega ühendust. Mul oli ju üks probleem veel.
  5. Kasutajad paiknevad Poppiehi pildil teiste kohtade peal, ehk seda "õiget" trade ei tehtud video filmimise ajal. See, et Robi trademise ajal ei filminud pole põhjus, et Poppiehile banni anda.
  6. Yup, sest ma ei saanud oma küsimusele ikka vastust. Mille alusel sa väidad, et need pildid faked on? Ma arvan, et mõni admin kohtab seda teemat ja avaldab ka arvamust.
  7. Ma ei saa ka aru. Kui need pildid pole tõestus, kuidas saab olla selline poolik, ära lõigatud, töödeldud video olla tõestus?
  8. Jup, meie IRC müüb ta ikka edukalt pinne. Nagu mulle tundub, siis ärikonkurendid lihtsalt kõrvaldasid ta siit kommuunist.
  9. Ok, mille alusel sa seda väidad? Kui see nii on, siis ta saab mujalt ka banni.
  10. Saatsin eile kolmele adminile pmi oma probleemi osas. Vastust pole siiani tulnud. Probleemne teema siin: http://www.vahvel.net/showthread.php?127022-StrikeTeam-%28L%F6%F6gir%FChm%29-Eesti-ainuke-Pure-Klann-Defence-1-25 Samuti tekkis probleem ühe meie klanni liikmega Poppieh(tema scam teema on siin: http://www.vahvel.net/showthread.php?142086-Scammer-Poppy-poppiehh-hotmail-com) Sai küsitud, mis toimub, siis tema väitis, et kõik on tagasi makstud ja proofid on siin: http://www.upload.ee/image/1950578/1.PNG http://www.upload.ee/image/1950579/2.PNG http://www.upload.ee/image/1950580/3.PNG Niisiis, miks ta pole unbanned?
  11. "You have included a total of 30 images and/or videos in your message. The maximum number that you may include is 4. Please correct the problem and then continue again. Images include use of smilies, the BB code tag, and HTML tags. Videos are included with the BB code tag. The use of these is all subject to them being enabled by the administrator." Pmist ma ei saa üle nelja pildi sinna panna ja see kuuluts muutuks mõttetuks: http://www.vahvel.net/showthread.php?127022-StrikeTeam-%28L%F6%F6gir%FChm%29-Eesti-ainuke-Pure-Klann-Defence-1-25 Niisiis admin võiks limiidi tõsta 50 pildini ühe postituse kohta. Tänan!
  12. Klann pole dead. Lihtsalt vahetasime stiili ja pkime samamoodi nagu kunagi Dejavuga
  13. See kui inimesed passivad StrikeTeami IRC ei tähenda, et nad klannis oleks .. FP...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.