Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

eneRgie

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info eneRgie'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 23.07.1992
  1. Eestis ongi enamus servereid Nonsteam/Steam serverid, noh tegelt vist siiski nonsteam, sest minu teada peaksid kõik nonsteam serverid ka steami toetama, kuid kahjuks või õnneks mitte vastupidi. Eestis pole STEAM ONLY serveritel erilist mõtet, kuna valdav osa, julgen oletada et umbes 75% mängijatest teevad seda nonsteamiga.
  2. http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=715600905
  3. Nüüdseks on meie knife server pluginate ja muu poolest täielikult valmis ning ootab inimesi ( soovitatavalt eestlasi ) mängima. Serveris võib tihti näha mängima pro-knifereid, kas siis mind või tüüpe nimega: KADIRSTYLE, PriesT kes on välismaalased, kuid oskavad teid kindlasti aidata erinevates knifinguga, selle põhitõdedega ning nippidega aidata, nad on ühtlasi ka serveri administraatorid. Teiseks lükkasime me käima nö "Adminikonkurssi", see tähendab et foorumis on eraldi "Administraatori avalduste" alafoorum, kuhu saate postitada oma avalduse saamaks adminiks, kas siis ühes, kahes või koguni kõigis meil hetkel olevatest public serverites, milleks on: Public(gun-Pubi), Surf ning Knife only server. Kellel soovi ja huvi minge lihtsalt foorumisse, otsige sealt õige teema ( eespool mainitud ), lugege läbi avalduse postitamise juhis ning postitage enda avaldus selles juhises nähtavate punktide järgi. PS! avalduse saavad teha ainult need, kellel on steam ning kes on selle avalduse postitamiseks eelnevalt meie foorumis registreerunud. Edu teile kõigile!!!! ---------- Post added 24-02-11 at 11:03 ---------- Nüüdseks on meie knife server pluginate ja muu poolest täielikult valmis ning ootab inimesi ( soovitatavalt eestlasi ) mängima. Serveris võib tihti näha mängima pro-knifereid, kas siis mind või tüüpe nimega: KADIRSTYLE, PriesT kes on välismaalased, kuid oskavad teid kindlasti aidata erinevates knifinguga, selle põhitõdedega ning nippidega aidata, nad on ühtlasi ka serveri administraatorid. Teiseks lükkasime me käima nö "Adminikonkurssi", see tähendab et foorumis on eraldi "Administraatori avalduste" alafoorum, kuhu saate postitada oma avalduse saamaks adminiks, kas siis ühes, kahes või koguni kõigis meil hetkel olevatest public serverites, milleks on: Public(gun-Pubi), Surf ning Knife only server. Kellel soovi ja huvi minge lihtsalt foorumisse, otsige sealt õige teema ( eespool mainitud ), lugege läbi avalduse postitamise juhis ning postitage enda avaldus selles juhises nähtavate punktide järgi. PS! avalduse saavad teha ainult need, kellel on steam ning kes on selle avalduse postitamiseks eelnevalt meie foorumis registreerunud. Edu teile kõigile!!!!
  4. Kutsun samuti üles kõiki mängima!!! ( Knife server on hetkel veel täiustamisel, kõik pluginad ei ole kindlalt paigas. Asi saab korda lähitulevikus )
  5. !BUMP Server on ilusasti ära seadistatud ja ootab rahvast tagasi. Varsti peaks lisanduma ka uusi servereid PalamusePlay mängukommuuni.
  6. lolz, ei vaadanud teist lehte või mitmes see oli, kus seisis, et teamid olemas. mb
  7. Ma tahan peale teha ja kohe teen ka
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.