Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SnapT

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info SnapT'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. Aga sellest jamast lahti ei saa kuidagi siis jah?
  2. Hey Vahvli rahvas Mul sihukene probleem ,et tõmbasin Freedom Fightersi, kõik on OK, sain tööle, tegin Tutoriali läbi ja nüüd on nn esimene tuba. Ja ühes toas saan kõikke teha, noh tglt sealt pean c4 võtma ja teisse tuppa minema ,et GAs stationi õhku lasta, teen nii ja lähen teisse tuppa ja gf, Arvuti teeb restardi, ei viska mingit errorit ega asja. Lihtsalt teeb restardi kui sinna tuppa lähen, mujal olen, ei tee midagit. Milles võib probleem olla, äkki teab keegi?smile.gif Tänud:)
  3. Müüs mu acci maha, vähe kauem võttis aega aga tehtud sai!
  4. Dock - Ma mõtlesin sihukeste combat 3 vendadega kes ei tea rsist ei ööd ega päeva. Krt kes ei usu ,et Wisely done on eestlane siis kaduge Kristjano irc chati, leiate kohe ,et eestlane. Äkki siis on ka mingit tõestust vaja? Ikka imelikud inimesed kohati koos:)
  5. Soulja - Kristjano chatist leiad wisely done kes räägib väga ilusti eesti keeles, olen isegi temaga rääkinud ning peab ütlema ,et täitsa OK vend, pole ülbe ega midagit. Kui sa soulja ei usu ,et ta eestlane siis edu sulle. Soovitan: Ära suhtle combat 3 accidega;)
  6. Hey sullegi. Ütleme nii ,et su tekst on kohati ajuvaba:) 1) Kes on korra scämminud, on terve elu scämmerid. Alati ei kehti nii, paljud kasvavad sellest välja ning kui siin bännima hakata neid, siis pool vahvlit võib julgelt ära bännida, kuna enamuse on kasvõi midagit kunagi scämminud:) 2) Mulle tundub ,et sa see Revo Pehlak, üritad oma viha välja valada vms, kui oledki siis sinu ähvradused on alati tere tulnud:) 3) Alustame sinust siis, sa oled bänned, tahad vahvlile head ,et scämmereid poleks. Miks siis tagasi registeerisid? Said korra bänned, sind ei taheta siia, aga näed ikka tulid ja registeerisid uue acci, miks? Vaata ise mis juttu sa suust välja ajada, kõige pealt tuled teisi süüdistama ja siis ise nagu puhas mees vms:) Ootan midagi huvitavat jälle:) Päikest.
  7. Ütleme nii ,et parim tegelane suht kes müüb. Hea odav, 34 SOL, teistel 50 SOL ning kiire:) Sai eile üks ostetud isegi:)
  8. Ütleme nii ,et igakord ei vea sul, on läinud mitmed vennad menti, on tehtud mingine närune rikkumine ja korras, vahest ei tehta sedagit. See oleneb täiesti, igakord ei tee ment midagit. Hinnavaatluses näiteks saavad väga paljud üle, annavad politseisse, see kes rottis see saab vb mingise tühise täpi oma registrisse sisse, vahest ei saa sedagi. See ,et kuni 18k trahvi saab, siis ta peab küll pool vahvlit tühjaks röövima See ei ole enda peast võetud, lugedes Hinnavaatluse jne foorumeid ja sõprade kogemustest võin öelda ,et need mendid ka alati ei tee midagit.
  9. Nojahm, peab oskama juua ka:P Endal on suht korralikult päev läinud. Tööd teinud, maganud jne. Varsti tuleb sõber järgi, lähme võtame mõned joogid ja eks paistab mis edasi:) Ilusat päeva jätku teile:P
  10. Ütleme nii ,et mulle ei meeldi, ei näe midagi naljakat väga:) Loodan ,et nüüd mingit sõimu ei tule, lihtsalt minu arvamus:)
  11. Hansapanga pilt vana nali. Aga edu Janar, ilus kasutaja. Tee maxxed:) 9p
  12. Hehee, tore blogi kuigi see tatikuulide laskmine küll suht lapsik:P Lugesin ,et elad Rkvs, ise samamoodi. Mis koolis käid ka? SnapT!
  13. Ei tea, ei kuula ja ei huvita ka see mees mind. Nagu poleks olemas teda. Võin õues kasside kisa ka kuulata, teeb sama välja. Justin Bieber on päris kena 30 aasta pärast. Vana stuff, kuigi Justini ilu peab ka teistele jagama:P
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.