Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Retardando

Liikmed
  • Postituste kogus

    131
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Retardando poolt

  1. Ostaks veitsa kui on veel!
  2. Vastus on 2 Kõigepealt tuleb teha sulud ja korrutamine on ennem kui jagamine nii, et tuleb siis: 48÷2(9+3) = ? 48÷2*12=? 48÷24=2
  3. Minu arust ka see kõige mõistlikum siin, kuigi jah kõige mõistlikum oleks lihtsalt laste kellegil arvuti kokku panna kui tahad võimsat arvutit ning mõtle sellele, et kui välismaalt tellid ja midagi katki läheb pead ootama päris kaua aega. Eestist osta oleks mõistlikum.
  4. Oleneb, mis summast jutt käib. Pakkuge julgelt edasi ---------- Post added 14-03-11 at 15:10 ---------- Tõstan teemat!
  5. tõstan teemat ---------- Post added 10-03-11 at 22:39 ---------- Ei soovi keegi, muutsid AH: 1eur
  6. Okei, tnks. Võiks mulle ka teada anda siis. E// btw ma saatsin talle eile kaks pmi kui ta online oli ning pole siiani vastanud.
  7. Okei müüsin mille ning kasutaja Elajast oli nõus ostma 42.5mil/19eur. Käisin ette talle. Ütles, et maksab kohe ära ja natukese ajapärast ütles, et makstud ja peaks võtma umbes 3-5min. Nüüd olen oodanud üle tunni. MSN: [email:2r1e3fhm]Elajast@hotmail.com[/email:2r1e3fhm] Pildid siis: Andke infi siis, selle scammeri kohta...
  8. Ma uurisin foorumit. Ei olnud midagi halba temakohta. Aga ma teen juba teemat, et scammer.
  9. Enam ei ole müüa... Pisargaas ostis 6,5 mil/3eur ja raha ootan hetkel kuna seb võtab kauem aega. Ja Elajasele müüsin 42,5mil, mis ta ütles, et raha ülekanne võtab 3-5min aega olen oodanud juba 1h. Natukese ajapärast raha üleval ei ole teen scamm reporti..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.