Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

He!

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 492
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    336 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud He! poolt

  1. Ei anna küll kala, aga õnge võin ulatada: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=69386
  2. Kas peab koodi turvama SQL injectioni eest või ise korraldama injectioni ?
  3. https://github.com/Camron/cs-war3ft-shop3
  4. Ise olen ka olnud gamehosti klient, soovitan.
  5. Haha, see on omavaheline iroonia. Tule veel vahvlisse mõne MSNi sõbraga rebima ja saad kohe iOS-ilt mütsiga.
  6. apt-get purge packetinimi ,heelium.
  7. Gert sa oled taun Running a 64-bit JVM is not supported on this platform. Sa panid peale Java Virtual Machine 64-bit kuigi sul on VPS 32bit
  8. Antud stuudio ei oleks mahutanud sinna nurka ära lastekoori, kindlasti on ka vanusepiirang otsusega seotud.
  9. VirtualDJ, WinAmp, SAM jpm. Nendega saab streamida.
  10. Soovitan shouticasti. Miks ? Näitena võib tuua eestis shoutcasti kasutajana tre.ee raadio. Samuti on shoutcastil aktiivne develop ning support team. Probleemidele saab lahenduse vähemalt 24h. Paneeliks soovitan shoutcastile CentovaCast.
  11. He!

    Abi amxbansiga!

    Lugemine / googeldamine on ka raske, vist. Mida võiks küll tähendada Message: Unknown column 'ads.custom_password' in 'field list' (1054) ? See tähendab, et struktuuris puudub ads.custom_password.
  12. Ostsin 1a.ee läppari Acer Powerstation GT(http://www.1a.ee/special/pakkumised/acer_aspire_v3-771_voimas/14539965/), toodi ukse taha, lausa.
  13. Paneel olnud üleval alates esmaspäevast. Lampi ei crashi midagi, ühtegi error logsi pole minuni jõudnud ega keegi klientidest pole ka avanud arveldusportaalis ticketit, vaid tullakse esimese asjana vahvlisse kisama. Ausõna, ma ei hoia kedagi kätega kinni. Kui host on tõesti nii halb.
  14. Leidsin ka youtube avarustest HDTaneli video 600€ mänguarvutist, kel huvi, vaadake:
  15. Ei tea, pole selle pealt kogemusi kuna pole sel ajal, kui olin Zone ja Virtuaali klient DDOSi saand. Aga tõsi on see, et tõesti andmeside kulu on meeletu, oleneb muidugi packetite saatmis tihedusest ning suurustest, mis suunatakse iple ning pordile. Võimalus on ise moniteerida 24/7 enda VPSi liiklust või filtreerida välismaa IPsi, kust on potensiaalne DDOS oht.IPde blokeerimine pole muidugi tark tegu, sest kui keegi ikka tulihingeliselt tahab sind DDOSida leiab ta tunnelid, proxyd jne. Ning saabki sind DDOSida:)
  16. Kindel, et arvutil on ainult 1 kasutaja?
  17. Ilusat ja teguderohket uut aastat kõigile !
  18. Teed eventi, kui on uus round siis, AlreadyUsed[id] = false Ehk pane koodi lõppu: public event_new_round() arrayset(AlreadyUsed, false, 33)
  19. HPK by OLO töötab ilusti.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.