Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Erik

Eeskujulik
  • Postituste kogus

    617
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Erik poolt

  1. See, kellele see grupp mõeldud on selge, aga mis mõte selle gruppil on, kui neil on samad eelised mis moderaatoritelgi?
  2. Kas keegi oleks nii hea ja räägiks mulle mis eelised on veteranidel?
  3. Postitus: Mis marki tõmbate? Kasutaja: võrrimees Hoiatus: Kerge spam Punkte: 2 Administratiivne märge: Sõnum kasutajale: Algne postitus:
  4. Mis põhjusel eemaldati juhtkonnast YELA?
  5. Postitus: The Walking Dead Kasutaja: Attachment Hoiatus: Kerge spam Punkte: 2 Administratiivne märge: Sõnum kasutajale: Algne postitus:
  6. Mul on paar filmi pakkuda röövimisest, aga mitte pankade, aga sellegi poolest väga huvitavad. The Italian Job Ocean's 11-14 (4 osa)
  7. Postitus: Ennne jõule poes käimine ? Kasutaja: Vahvel =) Hoiatus: Liigne ropendamine/ sõimamine Punkte: 2 Administratiivne märge: Sõnum kasutajale: Algne postitus:
  8. Erik

    Jalgpall

    http://www.eestisport.ee/spordiuritused/details/146-aastaloputurniir-jalgpallis-2012.html Kellegil on minek?
  9. Postitus: Jooksmine Kasutaja: Bleeding Hoiatus: Hoiatus Punkte: 0 Administratiivne märge: Sõimamine Sõnum kasutajale: Algne postitus: Kuradi idoot oled, sorry, kui tood mulle tabeli oma nimega kus sa jooksed 2:30 - 2:40, siis respekt. Aga alla 3 joosta pole tõesti mingi kunst. Ja iga õige kergejõustiklane teab vähemalt umbkaudselt eesti rekordeid ja ei failiks siin foorumis valetamisega.
  10. Erik

    Jalgpall

    Need võivad olla mugavad ja kerged, aga halvasti mõjuvad jalgadele, kuna talda ei anna ollagi ja selletõttu põrutad kannad ja põlved ära. Ei soovita neid mitte kellegil osta!
  11. Postitus: Mis marki tõmbate? Kasutaja: kriss15 Hoiatus: Hoiatus Punkte: 0 Administratiivne märge: Sõnum kasutajale: Algne postitus:
  12. Kooli kõrvalt mine tööle, aja raha kokku ja soeta endale korralik kaamera. Selles asi ongi, lihtsalt tuimalt laste alkoholi alla, aga proovige selle asemel sõpradega mängida näiteks bailat (joomismäng).
  13. Erik

    Jalgpall

    Ülirõvedad näevad välja, paaril trennikaaslasel on need. Ise oman Nike Tiempo Mystic IV Mens Astro Turf Trainers, neid peetakse maailmas üheteks parimateks puutsadeks. Välisomad on Adidas F50 adiZero XTRX SG, ülikerged, peaaegu ei tunnegi neid jalas, samuti väga rahul. http://www.sportsdirect.com/nike-tiempo-mystic-iv-mens-astro-turf-trainers-261103?colcode=26110340 http://www.sportsdirect.com/adidas-f50-adizero-xtrx-sg-mens-football-boots-193153
  14. To Matu^: Sellise suhtumisega Sa ei jõua kaugele! Kui ma hakkasin jalgpalli mängima, mis Sa arvad, kas oskasin hästi? Ei, aga mul oli tahtmist ja ma arendasin ennast edasi. Nüüd on enam-vähe asja saanud. Mulle pole kunagi raamatute lugemine meeldinud, aga mõned raamatud pakuvad väga suur huvi ja tänu sellele loen. Mine raamatukokku ja otsi, kindlasti leidub midagi Sinu maitsele. Pidutsemise koha pealt ütleks Sulle vait üht, Sul puudub fantaasia!
  15. Mis Sa pead silmas "suurtematele tasemetele"? Kas maailma või Eest taset? Sul endal on kogemusi? Minu silmis on kõige tähtsam tahtmine, tahtmisega tulevad kogemused jne. See, mis Sa siin valmis kirjutasid on täielik saast, täielik non-steameri jutt. Arvan, et kogu sellest kamast ei tule mitte midagi välja, aga ikkagi edu!
  16. Mille eest oled saanud trahvid, KenTi? Olen 19 aasta jooksul saanud ainult ühe korra trahvi, 180 EEK, ilma kiivrita sõitmine. Loodan, et see trahv jääb ka viimaseks.
  17. Ma arvan, et panid foorumiga mööda. Proovi oma õnne www.neonet.ee/cs
  18. Ida-Virumaa Pokker Cup, 5 etapp, teine koht, 50€, karikas & medal, läks hästi.
  19. Erik

    Motosport

    Kui Sa ei ole asjaga kursis, siis ära võta sõna. On olemas saali-, street-, rannajalgpall, neid näiteid võib veel tuua. Kui "Motosport" on tõesti nii huvitav, siis see püsib "Sport" alamfoorumis üleval, kaks klõps pole nii raske teha.
  20. Erik

    Motosport

    Vastu. Milleks vaja siis alamfoorumit "Sport"? Väga kirjuks läheb asi, kui teha igale asjale alamfoorumit.
  21. http://vahvel.net/showthread.php?136592-%D5PETUS-Tasuta-Eesti-2-kanali-vaatamine-internetis-!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.