Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Baff L

Liikmed
  • Postituste kogus

    92
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    400 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Baff L poolt

  1. Olen 1. omanik. Absull kõik andmed teada. Nagu näha siis on ka alles 21 day p2p. Bank ja stats: Qp 42. Animal mag, trials ja barrowsisse soodustavad questid tehtud ja veel muid... Parem oleks kui jätaksite oma pakkumised alla koos msniga. Pme raske lahti võtta
  2. Kiirelt kiirelt nüüd, soodus 15MIL rs rahas!
  3. Str on natuke soulwaris tehtud. Olen 2. omanik, tean kõiki recce. P2P 29 days left praeguse seisuga, ei jaksanud uut pilti teha. A/W 22€ Sellel nädala vahetusel 19,5€ ! MSNid alla.
  4. Tuled minu teemasse enda kasutajat reklaamima? Bump anyways. ps: veits sitt ju
  5. Bump! Praegu eelistan raha veidikese rohkem. Siiani parim pakkumine 30.-! E: Panin ka uue bank pildi!
  6. Hakake pakkuma. MM done, lost city jne ...
  7. Nii, pakkuge pakkuge, Jätke MSNid ka siia alla palun Pilt pangast + statsidest ei teeks ka paha.
  8. Ikka müün. Bank worth on tõusnud 300k!
  9. Ostan kõrge strga pkerit. Minu nägemist mööda on range ja magega pvps jamamine suht tüütu. Muidugi ma ei ütle, et range ja mage ei võiks kõrged olla. Olen siin enamus pure müümis teemad läbi uurinud ja näinud, et päris seda õiget ei ole. Kasutajast: Attack peab olema 60+ Strenght peab olema 75+ No prayeri kohapealt ei tea öelda. 43 oleks päris sobiv. Defence 1-20. Tähendab, et võib pakkuda ka initiate puresi. Mage rõhutamist pean oluliseks kui see on 94+ ja DT tehtud. Range pole oluline, kuid 70+ ei teeks paha. PAKUN VÄGA HEAD HINDA KUI PANK ON VÄHEMALT 30MIL. Alla 5mil pangaväärtusega kasutajat pole eriti mõtet pakkuda kuid kui tegu on heade statsidega siis miks mitte. Ühesõnaga pakkuge att 60+ str 75+ bank 5mil+ kasutajaid.
  10. Kuidas oleks 5 €? [email:1fkrksv8]nivekk10@hotmail.com[/email:1fkrksv8]
  11. Müün kasutaja maha. All olevatelt piltidelt on näha, et kavatsesin just sellest tangi teha. Võibolla teengi kui seda piisavalt hea pakkumisega maha müüdud ei saa. Tehtud mithril gloves. Pangas on kindlalt veel nodi vähemalt 100k eest. Kui keegi seda oluliseks peab siis on olemas ka hellcat P2P left 23 päeva. Absoluutselt on kasutaja valminud minu käe all ja kõik andmed teada. Ootan piisavalt head pakkumist. Kui seda lähiajal ei tule siis kustutan teema. OOTAN KA VAHETUSI STR PUREDE VASTU. Visake msnid alla kui kellegil soovi
  12. Ostsin kasutaja, mida ta pakkus mulle siin. http://www.vahvel.net/showthread.php?63942-O-Clawer-str-pure. Hinnaks nõudis 530.- Pilt maksest. http://img148.imageshack.us/i/21552761.png/ Palus saata raha tema sõbrale, sest tema konto pidi lukus olema. Sõbra nimi Tauri Kukk. Andis mulle mingid valed andmed ka millega pole midagi teha. Mängisin siis paar päeva. Täna ka kuni siiamaani. Hakkan lobbysse minema, logib mu hoopis välja. Üritades siis uuesti sisse logida on parool vale. Pesuehtne scammer.
  13. Ei ole.
  14. Ostan kõrge panga ja strga puret. Soovitud pank: 50mil+ Soovitud statsid: Mage 70+ ja DT done. Str 80+. Attack 60-75. Pray 43. Pakkuda võib ka ''barrows puret'' millel attack ja str 90+, ning def -75. Pangaväärtus peab samuti ületama 50mil piiri. Kontakteerumine PM teel. Sealt küsides jätke MSN. Maksan hästi
  15. MSN? Pakun 350.- kohe või siis isegi rohkem.
  16. Sa võtadki igal pool sõna kus vaja ei ole, järelikult sa ei mõtle üldse. ... Pole ime et sul mingi 389 posti on, spammid igal pool, NICE! KEEP GOING!
  17. Sa ei pea oma maini soovitama igas teemas kus kirjutatud, et ei vaheta.
  18. Kasutaja nimega ''morvarn'' käis ka minu käest läbi ja sai scammi, sest arvatavasti keegi 2 inimest jamasid sellega. Lõpuks lõppes jama ära ja acc oligi läinud. Scammeri haisu tunnen ma.
  19. Võtan ära millalgi, lisasin MSNi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.