Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Foofy

Eeskujulik
  • Postituste kogus

    4 050
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,164 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Foofy poolt

  1. See kulu on auto kohta ja autos kaks inimest, ehk siis 35000/2, või ma eksin?
  2. Ma arvan, et sellest ei tule midagi välja, enamus inimesed ei annaks seda raha ära ning väga paljud ei tegele/ei oska tegeleda merchiga rsis.
  3. Otšen krasiivõi mašina! Hoole ja armastusega pustitatud
  4. tühjenda postkast, pls

  5. Kahju, meeldiv mode olid, gl
  6. Viimane tiim, kes suutis võita CL-is Dortmundi ja Bayernit on Arsenal
  7. Mu arust ikka karjumine julm, kui Ronaldo palli saab, siis vile ikka Eestisse kuulda
  8. Dortmundil vist ikka maailma parimad fännid
  9. Selles olukorras oli selge viga muidugi aga nii kui nii ei antud kahte penaltit bayernle.
  10. Hakkasin just mõtlema, et Robben on täna head mängu näidand ja nüüd selline soolovärav, kena.
  11. 2:0 ja kaks kindlat penaltit on jäänud Barca vastu andmata
  12. Foofy

    Spotify

    Kuradi tahan sisselogida, siis jääbki logima, help?
  13. Super, arvan, et barca väljas. Real sai kodus viigi ja Saksamaal lüüa Dortmundi käest, seega selle kohta ei oska midagi öelda. Barca away statistika on Clis ikka väga halb ja Bayeni kodu statistika on julm, enne Arsenali olid nad viimati 50 mängu tagasi sellises seisus, et nad ise ei löönudki väravat, arvan ja loodan Saksamaa klubide finaali.
  14. Barca nuubid kobistasid oma krdi away goalidega ära, Jordi Alba tõesta jälle,et Barca on maailma kõige ebasümpaatsem tiim. Nüüd on kõik lemmiksatsid väljas, nüüd pooldan Dortmundi ja loodan, et Barca või Real ei võida. Bayerni võit poleks ka hull.
  15. Väga meeldiv uuendus, see hall oligi võibolla kuidagi sünge ja igav
  16. Täna Manchesteri derby, ei teagi, kumba pooldan
  17. Õnne Bayerni pooldajatele Arsenali imeline Premier league seeria jätkub. Tooks välja selle, et Arsenali away statistika jääb see hooaeg ainlut Manule alla ning Chelsea on alles 13. kohal away võitudega ning Chelseal on vist 3 mängu ainlut kodus veel mängida see hooaeg Premieris.
  18. Nende Barca fännide vastu polegi väga midagi, kes teavad vähemalt tiimi algkooseisu ja vaatavad iganädalaselt jalkat. Aga ma räägin nendest tiinekatest tüdrukutest, kes on "Barca fännid", ise kedagi peale Messi ei tea, need ajavad jumala kettasse. Ise on omaarust jalkaeksperdid.
  19. +1 täpselt samade asjade pärast ei meeldi need 2 tiimi, lisaks on mul see veel põhjus, et enamus barca ja bayerni "JÕHKRAID FÄNNE" ei tea mängu starting 11 teamigi. Ainult siis, kui Tv6 näitab CL siis on sellised fännid kohe valmis, muidu liiga seisust pole halli haisugi. Hollandi koondise fännina ütlen et Lens on x3 parem samal äärel.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.