Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Shift

Liikmed
  • Postituste kogus

    216
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Shift poolt

  1. FTKZ.net võtke maha. Vähemalt selleks aastaks lõpetame tegevuse. Ajast ja motivatsioonist jääb lihtsalt puudu, lisaks on ka peale minu üks teine meeskonna liige ebaaktiivne. Seega ei suuda pakkuda rahuldavat kliendituge. Järgmine aasta arvatavasti uue hooga, siis on meil aega ka poolikuid projektid korralikult valmis saada.
  2. Vähemalt on õige inimene bani saanud ja loodame, et see jääb sulle pikemaks ajaks. 5.1B disain on tehtud Aivo poolt ja ta andis selle kasutamisõigused meile.
  3. Oma eraprobleemid võiks ikkagi PMi teel lahendatud saada. Pakume nüüdsest TASUTA FastDLi, niiet kellel soovi võtke ühendust. MSN: [email:3kb2zues]marko@ftkz.net[/email:3kb2zues]
  4. Ei tegutse üksi, kuid mina lihtsalt ainukesena tegelen klientidega. Igatahes olen nüüd tagasi ja jälle aktiivselt MSNis.
  5. Neljapäevast pühapäevani olen harvem MSNis online, kuid on avatud ka e-mail millele võite kirjutada, kui on mingi mure või küsimus. Sai täna veel ühele serverile paigaldatud AMXBANS + Sms scriptid. IP sellel serveril on 188.92.161.38:27060
  6. Kui mind ennast MSNis online pole, siis on võimalus 24/7 kirjutada meile e-mailile. Meie e-mail on [email:27mo1kx9]info@ftkz.net[/email:27mo1kx9] .
  7. Kui palju ma neid kahte lauset rõhutama pean, et keegi sellest aru saaks? Teiseks, üks teine teenusepakkuja pakub meie hindadest veel kallimalt. Kui tema oma teenused turule tõi, siis keegi ei hädaldanud ja "elu oli lill". Tulime meie, enamusel kohe häda lahti, et hinnad nii kallid jne.
  8. Kui soovitate - jah offtopic, siin teemas on ainult mis konkreetselt puudutab meie teenuseid, teised teenusepakkujad ei puuduta kuidagi moodi meid. Samuti olen öelnud, et hindade üle ei vaielda, neid me reguleerime ise.
  9. Esiteks, meie hindade üle ei vaielda ja neid reguleerime me ise. Teiseks, palume lõpetada siin teemas igasugune offtopic ja iroonitsemine. Kolmandaks, lõpetage siin teemas teiste teenusepakkujatega võrdlemine. Neljandaks, inimene ise valib, kelle teenust ta kasutab. Ja see, kelle teenust ta kasutab ei reguleeri ükski inimene, isegi siis, kui enamus seda maha teeb. Mingi jube teiste teenusepakkujate promo käib siin hetkel. Edasine teemast kõrvale kaldumine = WARN! Midagi positiivset ka: endine parooli vahetus süsteem sai välja vahetatud kogu andmete vahetus süsteemiks. Nüüd saab serveris olev admin muuta nii oma admininicki, kui ka parooli. Kõigi praeguste klientide muutmissüsteemid said ümber vahetatud uuema vastu. Hetkel on käed tööd täis ka veel teiste SMS scriptide turvalisuse tõstmise ja uuendamisega.
  10. Selge, selge. Igatahes võiks selle teema nüüd lõpetada, või tahad edasi veel ajada? Ning ftkz.net ei lõpeta teenuste pakkumist, kui seda lootsite.
  11. Täname toetuse eest. Pirat, kui te saate sponsorlust siis miks te ei paku alamdomeene üldse tasuta? Põhimõtteliselt teil polegi ju kulutusi?
  12. Minule isiklikult jäi tunne, et kui mingi uus teenusepakkuja tuleb siis teete ta maatasa ning räägite, et olete kõige paremad jne. Meie peal see ei õnnestu. Milleks vaielda üldse hindade üle? Sa ei lähe ju poodi ega hakka karjuma "Säästumarketis oli leib odavam!"
  13. Tahaks teada, kuidas me inimesi petame. Ka meie oleme serveritega tegelenud, teisi pidevalt aidanud ka muude asjadega. Miks arvate, et teie olete maailmanabad ning teised on alamklass ?
  14. Ilmselt asi on kellaajas, aga ma ei leia kuidas me inimesi petame. Samuti ütleks, et me rendime ainult teatud arv teenuseid välja, et suudaksime kasutajatele pakkuda piisavalt kliendituge. Ja see $$$ jutt on ka jama, viimased kaks päeva oleme serveritele installinud igasugu plugine ja asju tasuta, teie vist seda ei tee? Teid vist üldse ei huvita, kas inimene saab serverisse pluginid pandud või mitte, ei imestaks kui hakkate isegi kliente maunideks ja igasugu asjadeks veel sõimama.
  15. Ma ei uskunud, et sa sellist jama hakkad tootma. Üks asi on mulle algusest peale hakanud silma, uustulnukate pakutavad teenused surutakse kohe maha. Ühel teisel inimesel, kes pakub amxbanse + scripte on veel kallimad teenused, aga tema vastu pole midagi, imelik. Arvatavasti Pirat nüüd loodab, et me pakime asjad kokku ja ütleme "GG", aga nii see pole. See, et meid peetakse juba suureks konkurendiks lisab vaid motivatsiooni juurde. Ning mis Tantumisse puutub, siis see on viimase ajaga arenenud. Jah tean, et seal oli probleeme varasemalt (oli ka endal teine domeen seal), aga nüüd pole siiani probleeme olnud, klienditugi on ka hea. Huvi pärast küsin, mis su serveri andmed on, mille peal mänguserverid jooksevad? Või oot, kas on ikka sul server või on hoopis VPS ? "Erinevalt ftkz.net'st oleme meie tegelenud alamdomeenide müügiga juba üle aasta aja." Jaa, väga huvitav fakt. Kas siis teised ei võigi alustada alamdomeenide müügiga ? Kunagi olite teie ka tegelenud väga vähe aega nende müügiga. Me alles alustasime, kuid tegeleme sellega iga päev ning areneme selles valdkonnas, aga sellise lühikese ajaga oleme andnud tugevat konkurentsi, see on ainult hea.
  16. Raha on neil siiski olemas. Oletame, et mina müün maja. Sina tahad minu maja ära osta ja lähed panka laenu võtma. Pank siiski ju kannab minu arvele selle raha, ega mina tühjade kätega ei jää. Seega on pangal siiski see raha olemas ja ta ei laena sulle olematut.
  17. Tasuta prooviaeg 2 nädalat, edaspidi 50% õigest hinnast ehk siis 0,50€ kuu või 1€ kvartalis(3 kuud). Panin sinu jaoks kinni viimase proovipaketi. Täna sai paigaldatud +D1P? Public serverile AMXBANS ja SMS scriptid. Viimase proovipaketi broneerisin "Kummijummi"-le, kui ta keeldub, siis see pakett vabaneb ning kiireim saab selle endale. Mainiksin veel ära, et meil kontrollib iga minut, et kellegi admini/vipi aeg ei oleks lõppenud, kui on, siis eemaldab selle.
  18. Tõstan. Ära on anda veel 2 proovipaketti. Paigaldatud on klientidele eraldi phpMyAdmin, haldamaks oma andmebaasi. phpMyAdmin asub aadressil: http://phpmyadmin.ftkz.net/ Sisselogimis andmed: Username: ftkznet_SinuValitudNimi Password: SinuValitudParool NB! See on mõeldud ainult klientidele, kes on tellinud täispaketi või kodulehe ruumi.
  19. Täpselt nii. Ära on anda veel 2 proovipaketti. 2 nädalat proovid - kui meeldib, jätkad kasutamist ja maksad ainult 50% õigest hinnast, kui ei meeldi loobud teenuse kasutamisest.
  20. Mis ime commandid sa consooli panid? Viska commandid siia, tahaks ka ära proovida, mul ka win7.
  21. Vaatab seda. Praegu on meil selline eripakkumine, et 3 inimesele on anda kaheks nädalaks prooviks meie teenust, ükskõik millist. Pärast kahte nädalat on inimesel võimalus valida, kas soovib teenust edasi kasutada või loobuda. Asja tuum on see, et need 3 esimest, saavad edaspidi ükskõik millist teenust meilt 50% soodsamalt! Kiirustage, teenust jätkub vaid kiirematele!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.