Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Shift

Liikmed
  • Postituste kogus

    216
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Shift'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 05.12.1997
  1. FTKZ.net võtke maha. Vähemalt selleks aastaks lõpetame tegevuse. Ajast ja motivatsioonist jääb lihtsalt puudu, lisaks on ka peale minu üks teine meeskonna liige ebaaktiivne. Seega ei suuda pakkuda rahuldavat kliendituge. Järgmine aasta arvatavasti uue hooga, siis on meil aega ka poolikuid projektid korralikult valmis saada.
  2. Vähemalt on õige inimene bani saanud ja loodame, et see jääb sulle pikemaks ajaks. 5.1B disain on tehtud Aivo poolt ja ta andis selle kasutamisõigused meile.
  3. Oma eraprobleemid võiks ikkagi PMi teel lahendatud saada. Pakume nüüdsest TASUTA FastDLi, niiet kellel soovi võtke ühendust. MSN: [email:3kb2zues]marko@ftkz.net[/email:3kb2zues]
  4. Ei tegutse üksi, kuid mina lihtsalt ainukesena tegelen klientidega. Igatahes olen nüüd tagasi ja jälle aktiivselt MSNis.
  5. Neljapäevast pühapäevani olen harvem MSNis online, kuid on avatud ka e-mail millele võite kirjutada, kui on mingi mure või küsimus. Sai täna veel ühele serverile paigaldatud AMXBANS + Sms scriptid. IP sellel serveril on 188.92.161.38:27060
  6. Kui mind ennast MSNis online pole, siis on võimalus 24/7 kirjutada meile e-mailile. Meie e-mail on [email:27mo1kx9]info@ftkz.net[/email:27mo1kx9] .
  7. Kui palju ma neid kahte lauset rõhutama pean, et keegi sellest aru saaks? Teiseks, üks teine teenusepakkuja pakub meie hindadest veel kallimalt. Kui tema oma teenused turule tõi, siis keegi ei hädaldanud ja "elu oli lill". Tulime meie, enamusel kohe häda lahti, et hinnad nii kallid jne.
  8. Kui soovitate - jah offtopic, siin teemas on ainult mis konkreetselt puudutab meie teenuseid, teised teenusepakkujad ei puuduta kuidagi moodi meid. Samuti olen öelnud, et hindade üle ei vaielda, neid me reguleerime ise.
  9. Esiteks, meie hindade üle ei vaielda ja neid reguleerime me ise. Teiseks, palume lõpetada siin teemas igasugune offtopic ja iroonitsemine. Kolmandaks, lõpetage siin teemas teiste teenusepakkujatega võrdlemine. Neljandaks, inimene ise valib, kelle teenust ta kasutab. Ja see, kelle teenust ta kasutab ei reguleeri ükski inimene, isegi siis, kui enamus seda maha teeb. Mingi jube teiste teenusepakkujate promo käib siin hetkel. Edasine teemast kõrvale kaldumine = WARN! Midagi positiivset ka: endine parooli vahetus süsteem sai välja vahetatud kogu andmete vahetus süsteemiks. Nüüd saab serveris olev admin muuta nii oma admininicki, kui ka parooli. Kõigi praeguste klientide muutmissüsteemid said ümber vahetatud uuema vastu. Hetkel on käed tööd täis ka veel teiste SMS scriptide turvalisuse tõstmise ja uuendamisega.
  10. Selge, selge. Igatahes võiks selle teema nüüd lõpetada, või tahad edasi veel ajada? Ning ftkz.net ei lõpeta teenuste pakkumist, kui seda lootsite.
  11. Täname toetuse eest. Pirat, kui te saate sponsorlust siis miks te ei paku alamdomeene üldse tasuta? Põhimõtteliselt teil polegi ju kulutusi?
  12. Minule isiklikult jäi tunne, et kui mingi uus teenusepakkuja tuleb siis teete ta maatasa ning räägite, et olete kõige paremad jne. Meie peal see ei õnnestu. Milleks vaielda üldse hindade üle? Sa ei lähe ju poodi ega hakka karjuma "Säästumarketis oli leib odavam!"
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.