Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

replay

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    257
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    92%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud replay poolt

  1. varsti saab $45. Peab midagi taas tellima. Laserile vist tellin hiinast patareisi ja laadija
  2. Ega, alati ei saa kindel olla, et tuleb kohale. Ostetakse võibolla see sciphone ära mis ma kätte sain 1890.- Ostan, siis sama nagu tervik.
  3. pz kkkkkkkkkkkk zžž Pange see ka lõppu.
  4. See mida ise tahad. Sest ma vaatan toll laseb hetkel maru kergesti läbi mobiilid. ---------- Postitused liidetud 30-11-10 15:15 ---------- Esimene postitus oli tehtud 29-11-10 19:49 ---------- Sain iphone kätte. toodi uksetaha. Lisan ka 2 pilti.
  5. 29.11.2010 14:55:00 Vastuvõetud Sorteerimiskeskus (PI-8 – postimüük) Silver ütles, et nüüd tuleb otse postkontorisse. nii, et peaks saama homme või ülehomme sci phone kätte. Rainer sai enda sci phone kätte.
  6. Rip. Olid hea näitleja
  7. Endal sci phone soomes varsti eestis. Barack ehk rainer peaks saama esmp kätte oma sci phone.
  8. sain oma laseri ja 2x klapid lõpuks kätte o.O varsti postkontorisse järgi. 14 oktoober telisin ja täna 24 november sain kätte.....
  9. 14 oktoober tellisin asju täna 15 Novembril* sain esimesed 2 asja kätte. 2x uv pastakad. Peaks tulema laser ja 2x sony kõrvakaid.
  10. Palju tahad vähe saad. Egas, kui toll läbi ei lase, siis saab raha tagasi alati.
  11. Tellin paari tunni pärast endale sellise olendi: http://www.focalprice.com/MHA79B/goods_related.html No eks näib nüüd kas tuleb tollist läbi.
  12. Hah mul ta õige msn vist [email:3d46dbtc]kennu_r@hotmail.com[/email:3d46dbtc] Tehke jah avaldused, sest RK-s menti anti hakkas tagasi maksma ka.
  13. Shiping free. Dear Customer, I am sorry to keep you waiting! Your order is delivered via airmail. Normally, the delivery time for HK Airmail is normally 15-20 working days. But for some areas like Brazil and Italy, it will take 25-40 working days for delivery. Due to the National day and the world expo in china, import and export are controlled strictly, so most of the package are delayed. So, would you please wait until 15th,Nov? Please come back to us should your parcel is still not received then. Thank you for your time and understanding. Sincerely yours'' cherryjiang Saatsin kirja, mis probleem on, et laserit kohale ei tule ja selline vastus
  14. Kui keegi müüb, siis ostaks 200 krediiti 34 soli eest.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.