Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

windows7

Liikmed
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info windows7'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 21.01.1966
  1. Lugesin,et vaatad kodukinoga.Siis ongi lihtne lahendus Convert X to DVD teeb suvalise faili mpeg-2 formaati ja salvestab DVD-na. Enne convertimist näed ära filmi kestuse ,siis näed ise kas kvaliteedi mõttes on otstarbekas teha 4,7 või 8,5 gigasele Nende 8,5-stega on vahel jama. Mu DVD kirjutaja ei taha neid alati korralikult teha. ---------- Postitused liidetud 12:00 ---------- Esimene postitus oli tehtud 11:56 ---------- Ja .veel Kõik DVD mängijad ei pruugi avi faile lugeda. Tasub lugeda dokumentatsiooni. Seal kirjas, mida mängib.
  2. Aitäh kaasa mõtlemast, aga mu masin ei sisalda ainustki keylogerit. Ja lisaks kui usaldada Ekaitset ,siis Zemana Antiloger palju kiidusõnu saanud ja hea programm.
  3. Mu enda arvamus on ka , et ohutu.Seda ehk kinnitab ka see ,et teda saab alla laadida http://www.filehippo.com saidilt,mida loetakse turvaliseks. Aga mida paganat ta mu klahvivajutusi savestab?
  4. Paigaldasin täna oma arvutisse Zemana Antilogeri mis blokeeris ära RockeDocki nimetades seda keylogeriks. Samas ütles,et mõned programmid kasutavad klahvivajutuste salvestamist oma töös. Ja jääbki küsimus on RocketDock ikka ohutu programm?
  5. Kui tahad filme DVD mängijaga vaadata,siis parem kasuta Convert X to DVD nimelist programmi . Sa ei pea isegi teadma, mis failitüübiga tegu Näitad ainult ära faili(või lohistad) ja vajutad nuppu" Convert"
  6. Soovitaks ikka need torrentiga tõmmatud winnid enne viirustõrjega üle kontrollida.Paki winrari või 7zipiga lahti see Iso fail ja kui võimalik siis kontrolli mitme viirustõrjega.Nende tasuta asjadega kipub ikka mõni nuhk kaasas olema.
  7. Teeks koduses majapidamises midagi mis viimasel kohal.Tavaliselt teeme ikka seda mida kiiremas korras vaja ära teha.
  8. / Mõtlesin,et panen õllepudeli klahvile ja tulen tunni pärast tagasi.Aga välja kukkus nii nagu rea alguses näha.Ma täitsa virtuoos või mes?
  9. Kui sul on vista või win7 siis parem klik spyboti ikoonil ja vali Run As Administrator.Sealt edasi pane scannima ja peaksid saama eemaldada ka. Kui Spyspot käivitub koos windowsiga siis jällegi paremhiir ja lülita välja ning siis käivita admini alt
  10. Kui kettal ruumi jagub võid sinna kas või viis partitsiooni teha ja igale osale erineva opsüsteemi peale installida.Partitsioone võid ka spetsiaalse liveCD-ga teha.Oma masinat käivitades näed valikut ,millist oppi käivitada tahad
  11. kuum or hot?[ATTACH=CONFIG]1700[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1699[/ATTACH]
  12. Mugavale inimesele kes soovib lihtsalt suvalisest videofailist DVD-d konvertida sobib Convvert X to DVD nimeline programm. http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/download-convertxtodvd.php
  13. Minu jutu mõte oligi see,et legaliseerimine pole lahendus.Müüakse ju kõiki kraami sooviga sellelt teenida.Kui legaliseerida kanep ja vähendada sellega illegaalset müügitulu siis selle asemele tuleb lihtsalt uus mürk mis jällegi tulu toob.
  14. Üks infoallikas on lapsele lapsevanem. Teiseks võib selleks olla ta eakaaslane,keda keegi ei kontrolli,mida ta teeb internetis,mida vaatab telekast.Kolmandaks või olla see pätt tänavalt ,kes talle uimastit pakub.Kui legaliseerida kanep,siis see pätt pakub talle lihtsalt muud mürki ,millega on võimalik illegaalselt teenida.Kokkuvõtteks. Seda halba eeskuju tuleb uksest aknast ja see tubli ja hooliv lapsevanem üksi on selle vastu võimetu kui ühiskond(RIIK) selles suhtes midagi ette ei võta.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.