Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

cola

Liikmed
  • Postituste kogus

    92
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud cola poolt

  1. Kena rc , edu kasutajaga. Mis järgmiseks arendama hakkad?(bottima)
  2. Vabandage , kuid mis loteriist käib jutt ja kuidas seda mängida ?! Tänan!
  3. cola

    Palun abi!

    http://www.tip.it uuri sealt Kõik kenasti olemas!
  4. Oleks isegi huvitatud ehk tegema ! TÜHJENDA OMA POSTKASTI ! kas kasutaja f2p/p2p??
  5. Tore , et ikka kasutajaga toimetad edasi ! Kaua selle 20m pealt 160m-le tegid? EDU! ja loodame ,et botid uuesti homme UP!
  6. +1 :D!!! Tõesti , kui seda korda ei saada , võtku see tower maha !!!
  7. Njh , mis teha , ei tea millest selline asi on , igatahes väga jama !! botid võix tagasi tulla , botisk kaotsi läinud aja tasa :D!
  8. Ajab ja , Mis siin paar tundi oodata , mul see juba tervelt 1 päev kestnud ...
  9. Tere! Probleem siis selline , login kasutajaga lobbysse , panen siis play , korraks logib kasutaja sisse ja kohe connect lost ja tagasi lobbys . Kõik see peale eilset update-i ! Huvitaks kas saan midagi muuta , et mängida saaks ning kas kellegil on selline jama veel? Oodates vastuseid , Cola!
  10. Hoiatan kõiki inimese eest : Martin Kaldmaa!!!! Msn on : [email:1adwogvv]martinkaldmaa@live.com[/email:1adwogvv] Vend lubas mulle müüa , siis mille ! Kuid raha lasi kanda foorumi tuntud millimüüjale : Kristo Nadel-le! ISe väitis tema Kristole samal ajal , et mina kannan raha ja tema saab millid! Tema sai rsgp kätte ja lasi jalga! Kasutasin ebuddy ja nett jooksis kotti ! Seega pilte ei saa panna :S:S !!!! KUID OLGU SEE ÕPETUSEKS KÕIGILE !!!!!
  11. Hey! Oleks siis soov osta inimestelt väikseid koguseid mille! Ostaksin kokku siis 0,31-0,32€ eest!! Tehinguid peaks mul ka olema natuke, et vähegi juba usaldada, seega MÜÜGE ! Tehingu viis: (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu) SWED! Sinu andmed: Sinu nimi:Peeter! Maakond:Harju Linn:- E-mail:dis.like@hotmail.com Msn:dis.like@hotmail.com Mõistvat suhtumist! Kui soovite müüa, lisage kommentaar oma msniga!
  12. cola

    Tere!

    Sooviks siis teada free webpage kuhu oma leht teha. Soovitage erinevaid ja pakkuge varante mis olemas on, kuna sõber enam ei mäletanud kus tal leht oli , siis otsustasin abi teilt foorumlastelt küsida. Tänades Cola! Olge mõistvad
  13. Gratzzz, kaua umbes lasid fletch 60-99? Edu siis ka järgmisel p2p ajal , nagu aru sain siis ilmselt ostad uuesti p2p ja botid edasi !
  14. no ma kasutaks hypercammi , et inimesed näeksid , et pole petnud ..
  15. Tere! Tuli selline mõte siis, et inimesed saaksid panustada mingi summa! Nt: 5 inimest osaleb! Panused kõigil 100k! Random.org-s panen min summaks 100k ja maxiks 500k! See mis tuleb, selle summa saab inimene endale. OSalejate list: 1) 2) 3) 4) 5) Buy-in on 100k! See kes võitjaks tuleb, selle generaten ka random.org-s! Meeldivad osalemist! Avaldage arvamust kas selline asi meeldiks teile
  16. BUmP! HOSTIME hetkel!!! Tulge õnne katsuma
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.