Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

maatrix

Liikmed
  • Postituste kogus

    44
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    83 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud maatrix poolt

  1. maxed vb jääks tsuti igavaks. Aga tänud pakkumast.
  2. Tere, Ostan osrs maini. Pakkumised siia teemasse või sõnumiga.
  3. On ikka , mina käin igapäev =) ja btw , kui te tahate asja paremaks teha , siis ei piisa lihtsalt võitjate väljakuulutamisest , vaid asjal peab olema ka jumet. Peakohtunik , peaks ka oma vastust põhjendama, miks valiti just see pilt esimeseks , mis see teiseks ja miks too kolmandaks. Ja kindlasti põhjus ei saa olla selline: ma ei teagi , mulle meeldis, 2) see paistis kõige huvitavam. Peaks ka kommenteerima tehnilist poolt. Näiteks , sellel pildil oleks pidanud wb natukene teistmoodi kasutama , 2) see pilt pole piisavalt terav, 3) Pilt on kindlasti alasäris . 4) pilt on ülesäritatud. jms sada põhjust. Aga kui seda kohtunik teha ei suuda , siis pole midagi kust õppida. Inimene peaks saama ikkagi mingi vastukaja pildi kohta, mitte ,et lihtsalt võitjad jms. -- Lisaks ma võin peaaegu kõikide piltide kohta öelda , mis kaameraga on tegu. Aga sellest ma pikemalt siinkohal ei räägi. -- Edu teile fotograafid.
  4. Mida sa seletad siin??? Sul pole mitte mingeid trumme, sa oled siin varem ka vahele jäänud ,kuskilt netist virutatud piltidega. Palun väga , mul ei võtnud see otsimine kaua : PEARL REFERENCE DRUM SET on Flickr - Photo Sharing! pilt on uploaditud USA naise poolt. ( by Mootsie ) Mine arene kuskil Kristo. Moded , Admini võtke midagi ette. See tüüp ei saa ikka üle , koguaeg toodab midagi. Ban vms oleks mõnus.
  5. Ise kasutan Vipre-t . Aga ma küll ei ütleks ,et F -securel midagi viga oleks. Vähemalt , kui ma topis vaatasin , siis polnud ta nii viimane midagi. Muidugi esirinnas Kaspersky jms.
  6. haha , Not for sale! ja eriti irooniliselt ka öeldud.
  7. Milks , ütle mulle palun. Palju sa neid pinne sisse oled toksinud siis? =O esimest korda näen sellist asja.
  8. Mul oli kunagi aasta 1900 midagi ja kell ka puha vale. Kui muutsin õigeks sain kohe sisse. Ise samuti pusisin ja otsisin. Vaat , äkki aasta vms mööda.
  9. hihihi , täna juba 28 detsember ja selgunud pole midagi ju siis ununes
  10. Väga hästi öeldud Alex, ka mina olen selle poolt ,et ka muul viisil saab ennast selgesti väljendada , ilma ,et muud jora taha tuleks. To Papa, väheke vale teema ? " ei tea, tundub suht mõnus, aga seda vist enam muuta pole mõtet sest varsti jõulud läbi ja tuleb vana theme tagasi vms ? "
  11. Mõtlesid ka enne kui postitasid? Mis tööde juurde lisamisest sa siin räägid? Mis ülesandeid peavad moded siis sinu arvates tegema siis? Lihtsalt olema? Minu arust küll mitte. Lugedes veel tsitaate sinu postitusest , siis mingi normaalse inimesega küll tegu vist pole. "No see on ikka ajuvaba idee" kui inimene üritabki vähekene viisakas olla siis sinu arust on kohe tegemis debiilikuga. Ma pole öelnud seda ,et ma pole kunagi midagi öelnud .Olen. AGA mitte seal kus seda pärast tuhat foorumiliiget ka veel üle loeb. Siit see asi tegelikult alguses saabki , see kes on kellelegi hästi sõnaga väänanud ,eks need "head " tarkuseterad ka meelde jäävad ja neid ka edaspidi kasutatakse. Ma pole poolt sõnagi öelnud ,et võtab tärnid kasutusele. Kuigi see on ka üks viis, neid sõnu saab ise sisse countida mida leht edastab ******dega. Eks neid ikka see teema rohkem häirib , kes iga teise sõna peale ütlevad p, ja m. Pidage lolliks mind vms, ei huvita eriti. Mõtlesin lihtsalt, et võiks nagu mingi kord olla. Pole just eriliselt raske ka.
  12. No , aga pange ka enne täis ei saa kui auk on parandatud. Miks kohe käega visatakse ,et niguinii roppusest lahti ei saa. Asja tuleb natuke teise nurga alt vaadata ja kohe asja kallale asuda. See reportimis nupp venib ja venib, enne on pool foorumit jõudnud sõna sekka öelda.
  13. Mul käis ka see bannimise mõte läbi , aga siis ei jääks kasutajaid siia . Ma arvan ,et saab ka muud moodi ehks siis modede töökoormust suurendada, olen kindel ,et osad neist ikkagi teevad oma tööd siin. Kuid võiks veelgi enam.
  14. Nägin küll seda Ü ka seal tärni asemel. Palun lahku siit teemast , sa ei suuda isegi siin teemas rahulik olla. Teema pealkiri oli "ropendamine" ja sa lihtsalt tuled ropendama siia.
  15. Kristo , see ei puuduta teemat mitte üldse. On mõni veel teemaga muidu nõus ?
  16. Foorum on siis sinu arvates lihtsalt vaatamiseks? Või ikkagi ka midagi kõrva taha panna? Eelmises postis ütlesin kenasti ära , et moderaatoritele saab tööotsi kätte anda. Ja ära tule mingist elust siin rääkima, ka modedel on oma töö mida tuleks järgida.
  17. Nja mina loen sinu postitusest selle välja ,et sa pole üldse ideega nõus. Seega, mida pidid need tegema ,kes ei ole nõus ? , loe aga uuesti läbi. Moderaatorite ülesandeks ongi mingi korra loomine, kuna nad on nõks kõrgemad tavakodanikest siin foorumis , siis on neil kõik vajalik olemas " delete " jms Ja keegi ütles ,et peab pealehel olema ja refreshima ...? Minu vastus: EI PEA,!!! moderaatoritele saab ka tööd jaotada, et näiteks üks moderaator saab 5 suuremat teemat , teine samuti 5 , kolmas samuti 5 . Igal ühel oma ala. Nii ei pea midagi refreshima , vaid moderaatorid peavad lihtsalt iga päev olema aktiivsed ja risust räsust puhtaks teemad tegema. Kristole : mitte mingit wannabe d siin pole , mingi distsipliin võiks ju olla? Sinu profiili põhjal on sul vanust 20eluaastat, mina küll sinu postituste põhjal nii pikka eluiga välja ei loe .
  18. maatrix

    Ropendamine

    Hmm , kohati on see päris kohutav. Loen , loen rahulikult teemat ja siis järsku läheb vaidlusesks. Ja siis need sõnad.... Neid sõnu võib ju teada ,aga kasutamine võiks olla keelatud siin foorumis. Moderaator või mõni kõrgem pealik võiks kohe "sellise" postituse eemaldada, ilma mingisuguse mõtlemiseta. Ehks on siis järgmine kord "sellel" postitajal arusaadav , mida on valesti tehtud. Ja arvatavasti ,kui "postitaja" soovib kindlasti oma teadet edastada, siis ta leiab selleks sobilikuma viisi. Moderaatorid ja kõrgemad isikud peaksid reageerima kiirelt, sest nii kui keegi siin midagi halvasti teise kohta ütleb , läheb ka kohe jageluseks kätte. Ja siis saadetakse teisi sinna ja tänna. See oleks , siis minu mõte ja kindlasti annab seda ka korraldada. Mingisugune distsipliin võiks ju olla. Või ei ? Kui sulle see mõte istub , postita siia "Jah, olen poolt" (Tuli välja ,et +1 ei või kasutada.) Kui sulle see mõte ei istu ,siis kindlasti oled sa vähe arenenud ja pead veel vanemate käest küsima, kuidas käituda. Ma ei ole mingi kannatanu siin, et mulle on halvasti öeldud vms, vaid need pubekad võiksid korralikumalt käituda =)
  19. Mehed, või lapsed idk kes siin on, pole mõttet nii pöördesse minna. Need kes tahavad väga pläru rulli keerata jms teha andke aga minna. Need kes seda ei tee saavad pärast näpuga näidata =D Mina ise ei ole teinud ja ei tee ka.
  20. Sul on graafika liiga laes või mingi mõttetu asi optionist kõrgeks aetud.
  21. heh , teema on kas keegi sõidab bmxi , osad juba müüvad rattaid siin. Aga noh see selleks. Hmm , ise olen ka sõitnud natukene ,kasutaja Reimo bmxiga;D Mõnel kellel bmx oskab ka vähem trikke kui mina , kelle pole enda bmxi. Erilist vajadust ka pole, selle alaga ei tegele. See mis oli , oli lapsepõlv.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.