Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dng-andre

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info dng-andre'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 20.02.1993
  1. 550.- juhib. A/W 750.- Võite ka PM'ida kui midagi muud mõtteis. Tahaks sellest neljapäevaks lahti saada.
  2. Added aga ei ole online. Ootan veel pakkumisi.
  3. 450 krooni juhib. @Lätimaa Fishisin 20-70 Rasolo flyfishing spotis edasi tegin Lobe fishing guildis kuni 88 siis monke kuni 96 96-99 tegin F2P varrock riveri juures flyfishingut
  4. Muidugi,teen seda siis kui müümiseks läheb,aga kahjuks 300- eest ma seda ei tee. On tulnud 600- kroonine pakkumine privaatsõnumis. Mine kae natuke price checki teemat.
  5. See pilt kus on bank worth,selle asemel on nüüd lihtsalt pure cash,aga sama amount siiski. Fishing nagu näete,99 ning ka päris palju teisi kasulikke gathering skille on 75+ Lisaks veel, päris palju tähtsaid queste on tehtud. Pangas istub Void Set ( Pain in the ass oli teha seda... ) Mingit hinda pole praegu määratud,pakkuge lihtsalt. Ban ja Mute on safezones, üks 10-day ban on varem olnud,see oli siis vastavalt eelmise aasta jaanuaris mingi arusaamatuse tõttu. Ühtegi Mute rikkumist pole olnud. Olen ainuke omanik,saate esimese parooli,registreerumiskuupäeva,kõik info mis vaja. Müümise põhjus on siis see,et ta on mul viimased 6kuud üsna tühja seisnud ja ei ole viitsinud tegeleda sellega,seetõttu mõtlesin et kui juba,siis müün maha. Eelistan H2H meetodit,et vältida arusaamatusi+saab koha peal kõike ilusti kontrollida,elan Tallinnas. Kui on küsimusi siis küsige julgelt! Nimi on üsna tabab,ei sisalda numbreid,mulle endale meeldib vähemalt,selline karateristlik ja omamoodi.
  6. Ei ole,lasen sel vähemalt paar päeva joosta kuna ise nagunii ei liigu ja eks siis näis. Muidugi kui tuleb mingi ahvatlev pakkumine siis ma võin ära lukustada ja garanteerida acci kellelegi /Edit: Muideks olen jah 1. ja ainuke omanik. bumppp Lisan veel ära et päris mitmeid olulisi queste on tehtud ja Void Set istub ka pangas. bumppppp
  7. Praegu nagu rohkem ei tohiks olla,mainin ära veel selle et olen haige momendil ja enne kolmapäeva ilmselt mingit liikumist ei toimu.
  8. Tallinnas elan ning see ei ole tühi loba,kohe uploadin siis rohkem asjalikke pilte,et vingujate suud vaigistada. 300 juhib siis hetkel, eelistan H2H.
  9. Bank : 140mil ( 2 x Maski + Santa mille väärtused liiguvad tõususuunas ) Ban on green zones kuigi üks 10-day ban on olnud,aga siiski on safe-zones. Mute all pole ühtegi rikkumist. Kõik informatsioon kaasaarvatud registreerumiskuupäevaga on olemas. Ootan pakkumisi. Ette tänades
  10. Bank : 140mil ( 2 x Maski + Santa mille väärtused liiguvad tõususuunas ) Ban on green zones kuigi üks 10-day ban on olnud,aga siiski on safe-zones. Mute all pole ühtegi rikkumist. Kõik informatsioon kaasaarvatud registreerumiskuupäevaga on olemas. Olen huvitatud kui palju mu account võiks väärt olla ning vastavalt sellele vaatan kas müüa! Ette tänades.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.